Heerlijk dicht bij het strand. Huisje schoon en ook gezellig ingericht. Vaatwasser erin. Vriendelijk em behulpzaam personeel. We verbleven er vanwege een begrafenis, maar dan is het in een moeilijke periode toch goed verblijven. Heel fijn.
Beste Ingrid, Bedankt voor uw fijne review. Wat een lieve complimenten geeft u ons, we staan graag voor u klaar. Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Very good
Dear Karol, Good to hear that your stay with us was pleasant. We hope tot see you another time:) With a friendly smile, Meena, reception strandpark Vlugtenburg
Het huisje en het park zijn top. Echter bij het weggaan was ik een goed koksmes vergeten een zeef en een kussen. Het kussen is terecht want dat wil (begrijpelijk) niemand op slapen. Het mes en zeef zijn niet te traceren.
Trotz Regen war die Parzelle nicht matschig, Sanitär sehr sauber, etwas älter aber alles bestens.
Liebe Thorsten, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wie schön, von Ihren schönen Erfahrungen mit dem Strandpark Vlugtenburg zu lesen. Wir hoffen, Sie wieder in unserem Park zu sehen. Mit einem freundlichen Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Heerlijk park, mooie faciliteiten.
Beste P. Schoonderwaldt, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat u heeft genoten op ons park. En dat u tevreden was over de faciliteiten. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De geschakelde huisjes die we gehuurd hadden waren schoon, fris en ruim. We hebben genoten van de wandelingen op het strand. Fijn dat dat zo dichtbij was. We komen vast nog wel een keer terug maar dan in de zomer
Beste Annelies, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u genoten heeft van de wandelingen op het strand. Wij zien u graag in de zomer! Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het telefonisch contact met receptionist Rene was heel prettig. Vriendelijke man die met me mee dacht. Persoonlijke benadering. Zulke mensen maken echt verschil binnen een organisatie richting de klant.
Beste Tom, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat u goed contact heeft gehad met René. En dat hij u goed heeft geholpen. Ik zal dit mooie compliment aan hem doorgeven. :) Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben een maand op Vlugtenburg gezeten daar wij waterschade in ons huis hadden. We hadden een heel mooi huisje erg netjes en zeer schoon. Personeel was erg behulpzaam en aardig. Het was een prettige ervaring ondanks de ellende waar wij in zaten.
Beste Lillian, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat leuk om te lezen dat u ons park als prettig heeft ervaren ondanks de waterschade bij u thuis. Wij hopen u nog eens te zien! Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wunderbarer Bungalow. Seit mindestens 10 Jahren kommen wir nach Camping Vlugtenburg. Erst als Camper und schon lange als Bungalowmieter. Wir kommen solange es geht. Alle Mitarbeiter sind so hilfsbereit, nett und freundlich. Mehr geht nicht.
Liebe Iris, Vielen Dank für diese schöne Bewertung! Wie schön zu lesen, dass Sie schon seit 10 Jahren hierher kommen. Und wie schön zu sehen, dass Sie zuerst auf unserem Campingplatz übernachtet haben und nun schon seit einiger Zeit die Bungalows mieten. Was für ein schönes Kompliment über unser Personal! Herzlichen Dank dafür. Und wie schön zu hören, dass Sie so lange wie möglich bei uns Urlaub machen wollen. Auf baldiges Wiedersehen! :) Mit freundlichem Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Voor de derde keer in 14 persoons kajuitbungalow gebivakkeerd voor onze jaarlijks terugkerende familiereünie. Ideale ruimte en gezellige indeling. Voor kinderen ideale omgeving en veel speelplezier. Mooie omgeving met strand op 10 minuten loopafstand. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Hans, Bedankt voor de mooie review. Wat leuk om te lezen dat dit al jullie derde familieweekend is op ons park. En dat jullie er weer erg van hebben genoten met de hele familie. En dat de kinderen het ook zo leuk hebben gehad. En dat jullie lekker hebben uitgewaaid op het strand. Leuk om te zien dat het voor herhaling vatbaar is. Tot een volgende keer. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Heel schone bungalow. Lekkere bedden Vriendelijk personeel
Beste A.C. Velde, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te horen dat u heeft genoten van de bungalow. En bedankt voor het compliment over ons personeel! De tip die u geeft over meer licht in de woningen horen wij vaker. Dit is dan ook zeker een bespreekpunt intern. Wij hopen u nog eens te mogen verwelkomen. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Lage des Parks ist sehr gut. Schrankraum in der Unterkunft ist nicht ausreichend (Ein Schrank für 6 Personen)
Lieber Frank, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Schön zu lesen, dass Ihnen die Lage gefallen hat. Vielen Dank für den Tipp! Ich werde dies intern besprechen. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Van vrijdag tot zondag geboekt vanwege een verjaardag en toevallig ook sinterklaas tijd. Het huisje was erg netjes en schoon. Op het park was een hoop de te doen voor de kinderen, waar de animatie ook erg enthousiast was. Dichtbij het strand en een fijn restaurant met leuke speeltuin voor de kinderen. Hier gaan wij zeker nog terug komen!
Beste Annemiek, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Wat fijn om te lezen dat jullie een leuk verjaardag weekend hebben gehad. En dat de kinderen het leuk hebben gehad bij de animatie en hebben genoten van het sinterklaasweekend. Goed om te lezen dat u het huisje ook erg fijn vond en genoten heeft van onze omgeving! :) Leuk dat jullie nog een keer komen. Tot dan! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Fijne camping, vriendelijk personeel, niet altijd schoon sanitair maar dat ligt aan de bewoners op het park. Veel buitenders in de huisjes die ook best laat nog luid zijn buiten. Strand en eten bij Zout was heerlijk!!!
Beste Gilia, Bedankt voor uw review, Leuk om te lezen dat u heeft genoten op het strand en bij Zout. Wij hopen u nog eens te zien bij Strandpark Vlugtenburg. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Ondanks het samenzijn met 10 personen met verschillende behoeftes, heeft iedereen zich terug kunnen trekken naar eigen behoefte. met 10 personen in de geschakelde kajuitbungalow voor 14 personen was voor ons de ultieme keus!
Beste Gerda, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. Uw tip zal ik doorgeven aan de collega's. Wij hopen u nog eens te zien bij Strandpark Vlugtenburg. Met een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wirklich alle Mitarbeiter sehr freundlich und hilfsbereit.
Liebe Jörg, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Danke für das schöne Kompliment, dass alle unsere Mitarbeiter freundlich und hilfsbereit sind. Wir hoffe Sie wieder zu sehen! Mit ein Freundlichen lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Gezelschap word verdeeld of je zit op elkaar. niet aanbevolen voor familie groep. Voor 1 bungalow waarschijnlijk wel aanbevelen. In het geheel lijkt het park ons voor jonge gezinnen. Voor kleintjes is er zo te zien veel te doen
Beste heer / mevrouw, Bedankt voor uw review. De tips die u geeft over de verlichting en toiletpotten zal ik doorgeven aan mijn collega. Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Positief
Beste G.J. Denekamp, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat u de voorzieningen goed vond. En bedankt voor het compliment over ons personeel! We hopen u een volgende keer weer te mogen ontvangen. :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Over de koude nachten hoefden we ons geen zorgen te maken dankzij 16 A. Water bij de caravan is ook super!
Beste Pauline, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn dat u zo heeft genoten op de camping. En dat u geen last had van de koude nachten omdat het stroom 16 A is. Wij hopen u een volgende keer weer te mogen verwelkomen! :) Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Accomodatie zeer net en goed. Omgeving en toegangswegen kunnen beter, slechte herkenning van nummers langs toegangsweg.
Beste Magda, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van de accommodatie en de zee. Bedankt voor de tips van de toegangswegen en van de nummerherkenning. Ik ga dit intern bespreken. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Beste Saskia, Bedankt voor het achter laten van een review. Fijn om te zien dat u een fijne tijd heeft gehad. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Ik heb een zeer mooie vakantie gehad.
Beste Ria, Bedankt voor de mooie review! Wat fijn om te lezen dat u een mooie vakantie heeft gehad. En heeft genoten van toen u op de camping stond. En bedankt voor het compliment over ons personeel! Hopelijk zien we u een volgende keer! Met vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
De bungalow is niet handig door de 2 delen moet iedereen verspreid eten, zitten enz... Zou veel leuker zijn als alles 1 geheel is met een grote tafel en keuken.
Beste Wendy, Hartelijk dank voor uw review. De bungalows worden als 2 aparte woningen maar ook als 1 woning verhuurd. Ik snap dat als u met een grote groep bent graag met elkaar in 1 ruimte wilt eten. Wij hopen dat u een fijn verblijf heeft gehad. Met een vriendelijke lach, Melissa, receptie Strandpark Vlugtenburg
Locatie is prima. Lekker dicht bij het strand. Huis was ook ruim voorzien van spullen Wel wat minpuntjes. We missen een oven!! Als je met 14 man bent is het erg lastig en kostbaar om broodjes te bestellen en een paar ovenschotels warm te maken. Vonden het ook jammer dat we niet samen aan een grote tafel konden eten oid.
Beste Joke, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Fijn om te zien dat u heeft genoten van de omgeving en de bungalow. Bedankt voor de tips! Wij hebben er bewust voor gekozen om geen ovens in onze bungalows te hebben. Dit vanwege dat het erg moeilijk schoonmaken is voor de Housekeeping. We hebben helaas geen grote tafels in de bungalow staan dit is vanwege dat onze bungalows geschakeld zijn. Dus ook los verhuurbaar zijn. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Anouk, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Platz war vollkommen in Ordnung, sehr sauber und auch ruhig. Wir haben dort sehr schöne 4 Tage verbracht
Liebe Heike, vielen Dank für Ihre schöne Bewertung! Schön zu lesen, dass Sie alles so toll fanden. Und dass bei Ihnen alles in Ordnung war. Und dass Sie 4 schöne Tage in unserem Park verbracht haben. Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen. :) Mit einem freundlichen Lächeln, Anouk, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!