Ruime plekken op de camping. Warm water voor de afwas. Ruime douches (met toilet). En alles goed onderhouden
Beste José, Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling. Wat fijn dat uw verblijf op de camping goed bevallen is. We hopen u in de toekomst nog eens tegen te komen op de camping. Met een vriendelijke lach, Lisette, receptie strandpark Vlugtenburg
Hatten es etwas geräumiger erwartet. Betten sehr schmal. Schlafzimmer sehr klein und wenig Ablage Möglichkeiten. Lüftung in den Bädern sehr laut. Die Lage zum Stand ist toll.
Lieber Guido, Vielen Dank dass Sie eine Bewertung geschrieben haben. Wir werden Ihre Kommentare intern besprechen. Bis zum nächsten mal! Mit freundlichen Grüssen, Lisette, Rezeption Vlugtenburg
Mijn familie en ik hebben een heerlijk pinksterweekend gehad op strandpark Vlugtenburg. Prachtige woning. Van alle gemakken voorzien. Vanwege het mooie weer hebben wij kunnen genieten van het strand met onze kinderen, kleinkinderen en hond. Wij komen zeker nog een keer terug.
Beste Renske, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven. We zijn blij dat alles naar wens was tijdens uw verblijf en dat u de moeite heeft genomen dit te benadrukken. We vonden het leuk dat u bij ons heeft verbleven en we hopen dat u nog een keer terug komt! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
This was a 10/10 experience for our camping weekend. The campgrounds had everything we could need to stay comfortable for the weekend, and couldn't be in a better spot.
Dear Eliza, Thank you for taking the time to write a review. It's wonderfull to hear that you enjoyed your time with us. Also great to hear that you thought the camping spot was perfect. we appreciate your review very much! We're really glad you stayed with us and we hope we will see you again soon! With a friendly smile, Milan, reception Strandpark Vlugtenburg
Wij hebben het heerlijk gehad ondanks de gestolen goederen. Bij de receptie alleraardigst en vriendelijk. Jammer dat er mensen op het park komen zonder fatoensnormen, chapeau voor de medewerkers die het toiletgebouw moeten schoonmaken.
Beste Esther, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. We doen natuurlijk altijd ons best om het park zo schoon mogelijk te houden. Wij zullen uw complimenten zéker doorgeven aan onze dames van de housekeeping! Bedankt dat u bij ons heeft verbleven en hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij stonden op plek 278, deze plek is erg smal voor een camper. Het was dan ook passen en meten voor ons. Daarnaast hebben wij buren gehad die erg luidruchtig waren. Was leuk om te zien dat ze lol hadden en wat te vieren hadden maar de herrie had wat minder gekunnen. Verder zijn wij tevreden.
Beste Nifja, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat er geluidsoverlast was tijdens uw verblijf. Ik kan me goed voorstellen dat dit erg vervelend was. Wij proberen hier zo veel mogelijk op te letten en hiervoor mag u dan ook altijd ons noodnummer bellen. Dan kunnen we de gasten die dit veroorzaken erop aanspreken. We hopen u nog eens te mogen verwelkomen op ons park. Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
Wij wonen in ‘s-Gravenzande en kwamen dot weekend onze nieuwe tent uitproberen. Ik belde rond half elf of we iets eerder mochten komen. Op de dag van vertrek mochten we langer blijven om de tent droog in te pakken. Daar waren we heel erg blij mee!
Beste Leonie, Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een goede review achter te laten! We doen altijd ons uiterste best om het onze gasten naar hun zin te maken, fijn om te horen dat u tevreden was. Bedankt voor uw tip over de sanitair gebouwen. Het ligt in de planning om deze te renoveren. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Campingplatz ist ok. Fahradfahren kann man dort sehr gut und Blumen kaufen. Das Restaurant hat nicht soviel auswahl und ich wünschte mir gern eine Fahrradkarte. Die Rezeptionsmitarbeiter sind sehr kühl.
Lieber Hermann, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, eine Bewertung zu schreiben. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een recensie te schrijven. Schön zu hören, dass Ihnen das Radfahren Spaß gemacht hat. Um Druck zu sparen, kann man heutzutage fast alle Fahrradrouten im Internet finden. Radwanderkarten können in den örtlichen Fremdenverkehrsbüros gekauft werden. Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Mit einem freundlichen Lächeln, Milan, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Heel mooi goed onderhouden huisjes. Voorzien van veel comfort. Als het gras gemaaid wordt misschien kijken dat het opgevangen wordt bij het maaien. Anders constant grasresten binnen en af en toe mieren die komen binnen piepen. Toegang tot stofzuiger of veegborstel. Anders alles tip top in orde.
Beste Monika, Bedankt voor deze goede beoordeling. Fijn om te horen dat u genoten heeft van het huisje. Bedankt voor de tip over het grasmaaien, we zullen het doorgeven aan onze collega's van de groenvoorziening. Tot ziens en hopelijk tot de volgende keer! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Wir rwisten für eine Nacht an. Der Platz ist etwas verwirrend und zu wenig ausgeschildert. Die Sanitäreinrichtung im Camperplats war ausreichend aber könnte eine Modernisierung vertragen. Alles in Allwm aber super gelegener Platz direkt hinter den Dünen am Radweg. Personal ist super nett, und der Brötchenservice direkt ans Wohnmobil war klasse
Liebe Sina Vielen Dank für Ihre Bewertung. Danke für die Tipps, ich werde sie an den zuständigen Kollegen weitergeben. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Wir hoffen, Sie im Strandpark Vlugtenburg wiederzusehen. Ein freundliches Lächeln, Melissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Very friendly staff, much of green and more or less also quiet. Showers are to mich limited but clean. Toilets also ok.
Dear Julika, Thank you for your review. Nice to read that you enjoyed being with us at the park. We hope to see you again at strandpark Vlugtenburg! A friendly smile, Melissa, reception strandpark Vlugtenburg
Vriendelijk personeel
Beste meneer van Linn, Bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u strandpark Vlugtenburg een prettige camping vind. Wij hopen u nog een keer te mogen verwelkomen bij strandpark Vlugtenburg. Een vriendelijke glimlach, Melissa, receptie strandpark Vlugtenburg
-Personal immer sehr freundlich -WC und Duschen sauber -leider keine Seife und Papiertücher für die Hände -kleiner Supermarkt wäre auch schön
Am besten Christiane, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Wir besprechen Ihre Tipps, wir möchten uns gerne verbessern! Wussten Sie, dass wir an unserer Rezeption einen kleinen Laden haben? Es gibt auch viele Geschäfte in der Umgebung, zum Beispiel in Hoek van Holland und 's-Gravenzande. Schön, dass Sie einen Eisstand erwähnt haben, wir werden in dieser Hochsaison auch einen haben. Dieses finden Sie neben unserem Wasserspielplatz. Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wieder bei uns begrüßen zu dürfen :) Mit freundlichen Lächeln, Meena, Rezeption strandpark Vlugtenburg
Kwamen aan werden hartelijk ontvangen moesten nog even wachten . We hadden Safari tent gehuurd zeer mooie tent met alles erop en eraan erg schoon fijn heerlijke 5 dagen gehad hebben gelijk voor de zomer vakantie geboekt mooi strand plus strand restaurants goed gegeten dus een dikke voldoende tot van de zomer
Beste Marjon, Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Daar krijgen wij een lach van op ons gezicht :) Wat leuk dat u gelijk voor de zomervakantie heeft geboekt. Tot dan! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
We hebben een fijne vakantie gehad ,de mensen die bij het vakantiepark werken erg aardig en het ligt heerlijk aan zee.
Beste Angelique, Wat een fijne review, bedankt hiervoor! Vanaf 25 mei hebben wij een waterspeeltuin op ons park :) Uw tip over de honden zullen wij meenemen in bespreking. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke lach, Meena, receptie strandpark Vlugtenburg
Der Strandpark war ganz nett, freundliches Personal. Die Nähe zum Strand war schön. Der Spielplatz am Café hat unseren Kindern gut gefallen. Leider war trotz des tollen Wetters der Wasserspielplatz noch zu. Die Betten waren leider viel zu schmal, dadurch hatten wir mit mehreren kleineren und größeren Kindern Probleme beim schlafen. Mehr Spielplätze auf dem Gelände wären schön.
Liebe Susanne, Vielen Dank, dass Sie Ihre Bewertung abgegeben haben. Leider war unser Wasserspielplatz während Ihres Aufenthaltes noch nicht geöffnet, da er noch nicht ganz fertig war. Die offizielle Eröffnung fand letzten Samstag, den 25. Mai, statt. Vielen Dank, dass Sie uns mitgeteilt haben, dass die Betten zu klein sind. Wir werden dies intern besprechen, um zu sehen, ob wir dies ändern können. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln, Larissa, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Die Sanitärenanlagen bzw. Spülbecken hätten sauberer sein können, aber das hängt ja auch sehr von den Gästen ab, wie die die Toiletten/Duschen hinterlassen. Die Spülbecken/Geschirrablauffläche sehen optisch nicht mehr hygienisch aus. Sollten mal erneuert werden. Super Brötchenservice, da sogar Bringdienst
Liebe Dirk, Vielen Dank für die gute Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie einen schönen Aufenthalt hatten. Danke für deinen Tipp. Das nehmen wir mit. Hoffe dich wieder zu sehen. Mit einem freundlichen Lächeln, Sabine, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Beste Herma, Bedankt voor de goede beoordeling. Fijn om te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf in de Safaritent. Het mooie weer maakt dit nog leuker! Graag tot ziens. Met een vriendelijke lach, Sabine, receptie Strandpark Vlugtenburg
Der Park ist Mega schön und es gab an diesem Wochenende tolle Aktionen für die Kinder!
Am besten Nina, Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, diese gute Bewertung zu schreiben. Es freut mich zu hören, dass Ihnen der Park gefallen hat. Ich bin auch sehr froh, dass die Unterhaltungsaktivitäten Spaß gemacht haben und die Kinder sich amüsiert haben. Hoffentlich bis zum nächsten Mal! Mit einem freundlichen Lächeln,
We misten de spiegel in huisje 16 En de horren bij beide huisjes
Beste Sandra, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een fijn verblijf bij ons op het park hebt gehad. De tip over de horren en de spiegel gaan we zeker meenemen! Heel fijn dat u dat doorgeeft want dan kunnen we hier wat mee doen en onze bungalows verbeteren! We hopen dat u snel nog een keer terugkomt naar ons park. Dan gaan we voor een 10 in plaats van een 1! ;) Met een vriendelijke lach, Larissa, Receptie Strandpark Vlugtenburg
We hebben genoten van de ruimte in huisje 32-33. We waren met een wisselend gezelschap, maar iedereen heeft genoten. Ook het weer was lekker.
Goeiedag, Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn hier ontzettend blij mee. Goed om te horen dat iedereen genoten heeft. We hopen u snel nog een keer te zien! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Die Einfahrt zum Park ist etwas trickreich und die Sanitäranlagen könnten komfortabler sein. Etwas wenig für die Anzahl der Stellplätze.
Am besten Guido, Vielen Dank für diese Bewertung, Ich freue mich, dass Sie Ihren Aufenthalt bei uns genossen haben. Vielen Dank für die Tipps. Es war schade, dass die sanitären Anlagen nicht ganz zufriedenstellend waren. Ende des Jahres sollen diese renoviert werden. bis zum nächsten Mal! mit einem freundlichen Lächeln, Milan, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
Zie boven. Was heel blij met het senseokoffie apparaat. Mooie service.
Goeiedag, Heel erg bedankt voor uw goede review! Heel fijn om te horen dat alles naar wens is geweest. Normaal hebben wij geen Senseo koffieapparaten in de bungalows staan, maar we hadden er nog eentje in de kast staan die we langs konden brengen. Fijn dat het zo goed ontvangen is. Hopelijk tot een volgende keer! Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Het is een mooi, heel goed onderhouden accommodatie /park.
Beste Marjolijn, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een goede beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat je de accommodatie prettig vond! Bedankt voor het achterlaten van uw tip. We zullen bespreken of er een mogelijkheid is om dit te realiseren. Met een vriendelijke lach, Milan, receptie Strandpark Vlugtenburg
Sehr freundlicher Empfang, alles Notwendige war vorhanden. Es gibt keine Beanstandungen! Alles war sauber, vollständig, übersichtlich und praktisch.
Vielen Dank für diese schöne Bewertung. Schön zu hören, dass alles schön war. Schön zu lesen, dass Sie den Empfang genossen haben, wir wissen das wirklich zu schätzen. Wir hoffen, Sie beim nächsten Mal wiederzusehen. Mit einem freundlichen Lächeln, Milan, Rezeption Strandpark Vlugtenburg
t Louwtje 10
2691KR 's-gravenzande
Op Vlugtenburg vindt u altijd een geschikte accommodatie. Of u nu op zoek bent naar een mooie kampeerplek, sfeervolle pipowagen, duin chalet of een comfortabele kajuit bungalow: u vindt het op Strandpark Vlugtenburg! Groepen verblijven comfortabel in een geschakelde bungalow met meerdere bad- en slaapkamers. Gezinnen genieten van de vakantie in de knusse pipowagen en kampeerders zijn altijd welkom op de camping. Maar waar u ook verblijft: u kunt altijd rekenen op de gastvrijheid en service van Strandpark Vlugtenburg!