Voor de 4de keer hier en altijd een heerlijk diner gehad
Hertenbiefstuk was koud. Na opwarmen iets beter, maar zeker niet mals.
Lunch was zeer goed. Eten top. Locatie top. Bediening top.
We hebben deze keer geluncht met de familie, vooral voor de kids enorm leuk omdat ze lekker kunnen spelen. Geen op- of aanmerkingen op het eten, dat was echt prima. Maar als iedereen klaar is, vraag op zijn minst of er nog iemand iets wilt drinken en ruim de tafel af. We hebben niemand gezien en 40 minuten na laatste hap zelf maar gaan afrekenen. Dat is jammer en zijn we ook niet gewend van Moeke Mooren.
Het was weer heerlijk allemaal. En bediening was weer erg vriendelijk!
Helemaal goed
Heerlijk gegeten, gezellige ambiance, aandacht voor de klant. Fijne rondzit om met je gezelschap te vertoeven. Ongedwongen sfeer, alle tijd krijg je om te genieten van het heerlijke eten. Is echt de moeite waard.
Wij hebben heerlijk gedineerd afgelopen tweede kerstdag. Zo voelde het echt, ondanks dat buffet was. Veel keus, goede kwaliteit! Het team had er zin en dat merk je. Kortom: genoten met de familie, inclusief de kinderen.
Zeer goede en heerlijke avond gehad
Het was heel gezellig en goed geregeld.
We zijn met ons gezin van 14 personen sfeer vol ontvangen en hebben genoten van een heerlijk buffet. Voor ieder wat wils ruime keuze top gedaan. Koks en bediening dankjewel voor dit fijne kerst dinner buffet.
Ambiance geweldig in Kerstsfeer, een pluim voor bedienend personeel en last but least het heerlijke zeer gevarieerde buffet.
Prima ontvangst! Heel goed georganiseerd! Voldoende ruimte om relaxed te vertoeven! Ook voor kinderen prima om er bij te zijn! Verscheidenheid van producten helemaal top!
De bediening was een beetje rommelig vond ik. We moesten even wachten op de koffie. Het buffet was goed verzorgd. We hebben een goede brunch gehad.
Vriendelijk personeel, heerlijk kerstbuffet met meer dan genoeg keuze voor een betaalbare prijs.
2e kerstdag hebben we met ons gezin bij Moeke Mooren van een heerlijke kerstdiner in bufetvorm mogen genieten. De Kerstsfeer was goed Ook het eprsoneel was erg vriendelijk en een goede service. Een aanrader !!
Goedemorgen Moeke Mooren, Goede kwaliteit van het warme buffet, helaas wat weinig groenten, zag later de witlof niet meer aangevuld. Had graag nog iets van compote of appelmoes gezien. Helaas ook weinig salade of ik heb die gemist kan ook?
Ook de plek waar we zaten vond ik minder leuk. Minder versierd, beetje kaal. Zo naast de deur. Jammer. Eten was prima, maar veel schalen leeg. Stoofperen waren op enz. Weinig echt te kiezen voor kleine kinderen. Maar meeste had ik als vegetariër moeite met het feit dat er geen bordjes bij het eten staan. Ik kan dan niet zien wat erin zit en laat dus veel eten om die reden aan mij voorbij gaan.
Fijn personeel,ruim aanbod van buffet alles goed geregeld van A tot Z niks mis mee . Lekker warm binnen.
Ik had het lopend buffet wel beter verwacht,zoals meer keus en het was behoorlijk rommelig met lopen kwa rondes,ik ga dit dus niet meer doen en dus ook niet aan bevelen bij een ander.we hebben in het verleden al een keer een reservering gedaan met eten en bowlen,wat al niet goed ging en is afgedaan,niet naar tevredenheid van ons.nu dachten we laten we nog 1 keer kijken of het nu wel iets is,maar niet dus,we gaven het aan,wordt het afgedaan met een gratis drankje,die we dus niet genuttigd hebben.dus geen 3de keer meer!
Toetjes buffet was druk zou nog wat beter over de ruimtes verdeeld kunnen worden. Verder zeer genoten en lekker gegeten
Ik vond het wel jammer dat wij na 2 x aan gegeven te hebben iemand bij ons te hebben van 89 jaar die slecht te been is dat we dan in een aparte ruimte neer worden gezet zonder buffet Ik zag namelijk veel meer plaatsen in de grote zaal waar hij een stuk dichter bij het buffet had gezeten We zijn hem zelfs een tijdje kwijt geweest omdat hij de weg niet meer terug kon vinden Is namelijk lastig lopen met krukken en een bord en dan ook nog opletten waar je zit
Super nette en attente gastheer
Lekker eten. Erg vriendelijk personeel. Sfeervolle inrichting. Kortom een aanrader om te gaan eten.
We hebben het lvolgende ervaren Bediening keurig netjes en aardig. Buffet één richting maken het kwam van alle kanten waardoor je elkaar in de weg stond. We vonden er te weinig vlees bij zitten. En te was weinig tot geen ijs. Alleen bavarois. Lepels te klein voor de bakken. Lagen telkens in het eten.