We hebben het lvolgende ervaren Bediening keurig netjes en aardig. Buffet één richting maken het kwam van alle kanten waardoor je elkaar in de weg stond. We vonden er te weinig vlees bij zitten. En te was weinig tot geen ijs. Alleen bavarois. Lepels te klein voor de bakken. Lagen telkens in het eten.
Alles was netjes alleen een klein min puntje we misten een kroketje bij het buffet
Geen of mss niet gezien , kruidenboter bij soep op stokbrood. Te weinig groente Naam bordje bij buffet. Voor de rest prima service en bediening.
Ober herkende ons nog van 2 jaar geleden en een leuke vriendelijke jongen. Eten was weer heerlijk meer dan genoeg . Voor herhaling vatbaar.
Ruime keus aan buffet
Uiteten met coeliakie is een grote uitdaging . Na telefonisch overleg met de eigenaresse en haar chef kok Oscar de gok gewaagd en gereserveerd voor kerst. Voor de zekerheid een en ander zelf meegenomen want zijn vaker teleurgesteld. Waren nu zeer verrast. De chef kok kwam ons bij aankomst direct opzoeken voor overleg. Er was van alles mogelijk. Er was zelfs een oven die alleen voor glutenvrije producten werd gebruikt… hoe super is dat ! Mijn dochter heeft heerlijk gegeten , alles apart gemaakt en geserveerd door de chef kok zelf. Gaan zeker vaker terug komen.
Alles dik in orde.
Het was een fantastische middag goed er lekker gegeten super
Voor ieder wat wils, prima personeel en kaartjes met uitleg (vega) bij de gerechten. Er wordt met iedereen en alles rekening gehouden! Zie al weer naar de volgende keer uit!!!
Om gewoon te gaan dineren super goed maar kerstdiner niet aan te raden. Kom ik nog terug ja maar nooit meer met kerst
Gastvrije ontvangst,goed georganiseerd,mooie ambiance.
De kerstbrunch was fantastisch, volop keuze uit heerlijke koude en warme gerechten en niet te vergeten het dessert buffet. Wat ik persoonlijk erg fijn vond dat er 2 serveersters waren voor een bepaald aantal gasten, volop aandacht voor de gast TOP! Voor herhaling vatbaar.
Heel veel verschillende lekkere gerechtjes geproefd. En voor de jongere kinderen .. zij konden heerlijk spelen in de kinderspeelhal
Wat een gastvrije omgeving!
Voor het bedrag wat je betaald was het eten van het buffet koud.
We werden leuk ontvangen, het personeel was heel enthousiast, ik moest even wennen aan de ober die bij ons aan tafel kwam zitten maar hij kwam heel oprecht en gezellig over waardoor het niet geforceerd voelde. Het eten was erg lekker, er miste echter wel 1 voorgerecht bij onze tafel, dus er werder er 3 geserveerd terwijl we met zijn 4en waren. Dat werd snel opgelost maar ik zou toch eigenlijk verwachten dat er een belletje gaat rinkelen als je bij een tafel van 4 man maar 3 gerechten op tafel zet. De ribs waren zeker the best in town en het toetje was fantastisch, evenals de cocktails.
We waren met een groep van 10 en hebben een plek gekregen waar we lekker onder elkaar waren en de bediening zorgde er goed voor dat we niet lang hoefden te wachten tot iedereen zijn gerecht had. Kaart was niet erg uitgebreid wat gecompenseerd werd doordat de gerechten wel erg lekker waren.
Gezellige avond, lekker eten en hoop kerstsfeerverlichting
Als tip wil ik doorgeven dat als mensen met een groep reserveren om die dan ook aan 1 tafel te plaatsen. Met een groep van bv 14 personen moet dit kunnen. Verder heerlijk gegeten en vriendelijke bediening.
Lekker gegeten. Gezellig gezeten. Jammer dat er geen 'normale' keuzes zijn op het menu. Gewoon stukje vlees of vis, gebakken aardappeltjes, groenten.
Het restaurant was helemaal in kerstsfeer versierd. Personeel was opgewekt en behulpzaam. Wachttijden vielen reuze mee. Eten was voortreffelijk en keurig op bord gepresenteerd. We hebben ons erg vermaakt!
Het was bij iedereen een feestje op het bord! Dat in combinatie met de ambiance, gezellige bediening en (klein detail) het gezelschap maakt het een perfecte avondje uit!
Met 3 vrienden hier wezen eten. Prima opgemaakte borden. Vooral de zalm met Sushi is een aanrader. Leuke vlotte bediening en een gezellig restaurant.
Gezellige omgeving. Met een redelijke snelle bediening. Heerlijk eten.
Wij hebben heerlijk geluncht en de bediening was top. Weer een fijne middag gehad met verrassende gerechten in een sfeervolle setting!!!