leuke combinatie met de activiteiten van de outdoor leverancier. prima weekend
De klantwensen goed vertaald nar het themafeest.
Prettig hotel, gastvrij personeel, fijne omgeving zeer fijne en gemoedelijke sfeer. Zeker om weer eens terug te komen.
We hebben een geweldige feestavond gehad , de bediening was geweldig zoals we al heel lang gewend zijn . De band die we op aanraden van Joep hadden was geweldig goed . Het buffet was heel lekker en alle gasten waren super tevreden . We hebben devolgende dag nog heel veel complimenten over het feest ontvangen bedankt voor goede zorgen Sjef en Marijke
heel goed bevonden,
heel goede ontvangst in De Serre, mooie rondvaartboot , uitstekende service en prima buffet.
Schitterende omgeving, behulpzaam personeel, prima hotelkamer, ontbijt & diner heerlijk. Veel informatie over wandel- en fietstochten.
We hebben een fijne en gezellige rondvaart en middag gehad Het was prima verzorgd en het buffet was goed Het personeel was vriendelijk en behulpzaam
Al onze gasten en wijzelf waren tevreden. Nogmaals onze dank.
Wij komen graag nog eens terug!!
Een heerlijk dagje voor het gezin, met ontbijt, bowlen, sloepvaren, oud-hollandse spelen en tafelgrillen..... uitstekend verzorgd.
Fijne, sfeervolle hotel/restaurant. Vriendelijke en uitstekende service. Personeel zeer klantvriendelijk. Snelle bediening, zowel op terras, als bij diner. Zeer nette hotelkamer en sanitair. Goede matrassen. Opmerkelijk goed was de extra deur naar de gangen van de hotelkamers. Deze deur is alleen te openen door de gasten; extra veilig dus!! Voor ons is dit hotel een aanrader! Wij komen weer.
Het hotel/restaurant ligt in een schitterende omgeving. De kwaliteit van het hotel/restaurant is uitstekend.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
we hebben een perfecte dag gehad!
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Meer dan prima. We hebben een hele gezellige familiedag gehad. Het tuktuk rijden waszeer geslaagd. Allemaal genoten van de mooie route.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Mooie locatie, gelegen aan het water. We hebben erg genoten van ons verblijf en dagje uit.
het was helaas slecht weer
Hartelijk dank voor uw beoordeling Ondanks uw dat u ons niet zo aanbevelen zien we toch nog enkele verbeterpunten die we positief kunnen maken mocht u ons volgende keer alsnog bezoeken. Wij achten ons prijsbeleid echter marktconform in de regio. Het team van Moeke Mooren
de hele familie dag is goed verlopen we hebben genoten en het personeel was geweldig zeker voor herhaling vatbaar een aanrader
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Als groep hebben we genoten van het arrangement (middag-avond), iedereen was zeer tevreden over de locatie, bediening en de verzorging. PRIMA, nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We hebben een prima verblijf gehad. De service was prima en de lunch was meer dan goed verzorgd!
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Vriendelijk, duidelijke afspraken, snelle bediening en goed eten
gezellig ,sfeervol, een fijne dag
Perfect, zeer vriendelijk personeel, zeer netjes, zeer lekker eten
Zeer tevreden over het verblijf bij Moeke Mooren. Vriendelijk personeel, mooie kamer en alles mooi schoon. Heerlijk gegeten (ontbijt en diner 2 x). Aanrader!
Wij hebben genoten van een heerlijk weekendje,vriendelijk personeel en lekker gegeten. Mooie badkamer,nette kamer,prima. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Superterras!