Geweldig weekend gehad Vriendelijke mensen T was top
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Wij kunnen terug kijken op een geslaagd feestje! Ook onze familie en vrienden vonden het super,en ook de kinderen hebben zich prima vermaakt. De ontvangst ,spelen en eten Prima!
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Altijd een leuke middag de boot vol met mensen met een beperking en zieke mensen.Iedereen heeft het naar hun zin.Jaarlijks terug kerend evenement en dat voor de 15 keer( Jubileum) prachtig. Wij als Stichting Adrie`s Dijkenloop Gehandicapten hopen dat wij nog lang kunnen genieten en bedanken Moeke Mooren voor hun inbreng van dit mooie evenement.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Graag willen wij onder uw aandacht brengen dat de maaltijd in aanbod zeer te wensen overliet. Gasten vroegen na overweging om ook zo'n feest te houden naar onze ervaringen en beoordeelden zelf dat de maaltijd in aanbieding zeer te wensen overliet. Een simpele broodmaaltijd kan ook met iets meer aankleding gepresenteerd worden. Het was nu uiterst pover. Prijs/kwaliteit verhouding was zoek.
De familie verzorgt alles tot in de puntjes personeel bijzonder sympathiek.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Prima hotel met nette, schone kamers. Vriendelijke medewerkers.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
mijn moeder heeft ervan genoten voor haar was t feest Vriendelijk personeel heerlijke hapjes -eten ect . t was goed
gezellige avond gehad,prima gegeten
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Het was een zeer leuke avond met goed eten op de steen-gril en daarna nog gebowld Het was een geslaagd regio uitje
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We hebben 3 geweldige dagen gehad. Alles was op en top. Heerlijke bedden, voortreffelijk eten en zeer vriendelijk personeel.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We hadden een familie reünie. Ontvangst , bediening , hapjes . Alles was perfect geregeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We hebben genoten van een overheerlijke brunch! Complimenten nogmaals van de hele groep
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Iedereen doet erg zijn best om het naar je zin te maken. Gezellige medewerkers. Bij ons vond ok het meest positief dat wij niet een kinderfeestje hadden geboekt, maar de jarige toch onthaald werd met een kadootje en spectaculair dessert, hij voelde zich een koning! Door jullie super feest geworden
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Leuke acties en een leuke locatie waar wij onze familie uitjes kunnen organiseren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Goede en nette bedienning ,0nze 50 jarige trouwdag is geweldig verlopen. wij kunnen terug zien op een mooie dag in een mooie zaal. voor herhaling vatbaar.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Al 15 jaar hebben wij een familiebowlingdag met koffie vooraf en eten na , ieder jaar op een andere locatie. Moeke Mooren is met afstand de beste tot nu toe !
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We waren met 34 personen en we werden hartelijk ontvangen. Iedereen vond het een leuke middag en de bediening was prima. Alles was goed geregeld, zeker een aanrader.
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
alles naar wens, bediening beleeffd en behulpzaam, alles in overleg
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
Het was een leuk en goed verzorgt feestje
Supper
Hartelijk dank voor uw beoordeling Het team van Moeke Mooren
We hebben een gezellige middag gehad
Goedenavond, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het team van Moeke Mooren