Leuk kamp, eten en sanitair kan beter

Ik heb een hele leuke en gezellige week gehad met leuke activiteiten. Eten was matig. Douches waren smerig (dus maar buiten gedoucht). Ook de tent was niet heel netjes, maar dat lag ook aan de meiden zelf. Hier zou wel wat meer toezicht op mogen zijn.

Leuke crew, leuke activiteiten

Het was goed geregeld met de activiteiten en het eten. Het was gezellig met de crew waarmee je super veel lol mee kan hebben. De activiteiten waren leuk om te doen.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp

Gezellig en er is altijd iets te doen

Ik vond het kamp heel erg leuk en gezellig, je hoeft je geen moment te vervelen. Naast de activiteiten die je doet met het door jou gekozen kamp kun je ook deelnemen aan heel veel andere activiteiten samen met kinderen van de andere kampen. Ik heb meegedaan aan het mountainbike Camp!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? N.v.t.

Je kan dit kamp en de leiding je kind echt vertrouwen dat het een heel mooie en waardevolle week is.

Mijn dochter is alleenstaand kind en we wonen in een appartement. Ze is nu een week volledig buiten geweest en ze zag er supergezond uit. Ze was naar het dierenkamp. Ze zei dat ze ook wel een graag naar het funkamp had willen gaan. Maar ondertussen ..ze vertelt in detail hoe prachtig de struisvogels zijn. Hoe heerlijk de boerderij is. En mooi. En de dierentuinen waren erg mooi. Met van die bewonderende ogen. Ze vond de crew echt superaardig. Ze waren haar vriendinnen. Ze speelden echt heel erg leuk met haar. Later wil ze ook crew worden. De andere kinderen waren gezellig. De sfeer was goed. ( en wij zijn absoluut geen massamensen!!). De groepen niet te groot. De natuur mooi. Ik heb een mooier kind terug gekregen dan erheen ging.. dit wordt een prachtige meid! Bedankt Summercamps!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Animal Camp

Gezellig

De activiteiten vond ik het leukste maar de wc's waren wel vies

Leuk, divers kamp

Goede organisatie, leuke dingen gedaan, een leuke ervaring !

Ik vond het super leuk!

Alle activiteiten waren erg leuk en werden goed verzorgd. De begeleiders waren ook erg leuk. Ik vond het echt heel gaaf!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Ardennen Adventure Camp

Een super week gehad met een veel nieuwe vrienden!

Samen met mijn vriendinnen naar dit kamp gegaan en op de eerste dag al veel nieuwe vrienden gemaakt! De crew was ook super aardig en behulpzaam en de activiteiten waren allemaal erg leuk. Het was een erg drukke, maar super geslaagde week. Mijn vriendinnen en ik gaan zeker nog een keer!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun Camp

Ik vond het een een gezellig en actief kamp!

Ik heb genoten van een gezellige week met veel nieuwe vrienden! De activiteiten waren goed geregeld afwisselend en vooral heel leuk. Het terrein was nog wel het leukste zo groot en mooi met veel natuur waar we ook veel activiteiten hebben gedaan.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp

Onze dochter heeft super genoten!!!

Tot in de puntjes verzorgd. Goed eten op het kamp en super veel aandacht voor de kinderen. Kampterrein is erg verzorgd en ziet er super gezellig uit.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Dierenverzorging Camp

Het was een goeie en leuke ervaring

Met veel variatie, vriendschappen et cetera

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun & Pretpark Camp

Ik mis het kamp meer dan dat ik op kamp thuis miste!

Erg leuk kamp, samen met 2 vrienden gekomen en weggegaan met 10. Elke dag vol met activiteiten en chillmomentjes, de balans ertussen vond ik erg fijn. Er mag wel een beetje op gelet worden dat kinderen niet gekwetst worden met hom fobische, racistische of discriminerende woorden en pestgedrag. Ik zou dit kamp zeker aanbevelen. Het is echt heel tof!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp

Leuke activiteiten, weinig vrije tijd

Ik heb genoten van het zomerkamp. Het was heel leuk, zeker de activiteiten. 1 nadeel was is dat de activiteiten te snel achter elkaar waren waardoor je meestal niet meer dan 20 min vrije tijd had.

Erg leuk en gezellig

Ik vond dit kamp erg leuk, er waren veel leuke activiteiten en de crew was erg aardig. Er was elke dag genoeg te doen en ook als je vrije tijd had was dat erg leuk, de tenten waren prima om in te slapen al zou het wel wat fijner zijn geweest met normale bedden. Ook het eten was lekker en gevarieerd. Het enige was ik heel erg slecht en best wel apart vond was dat één van de begeleiders van het festivalkamp zonder enige echte aanleiding heel erg kwaad werd, waarna we vervolgens een gesprek hadden. Hierin vertelde hij waarom hij zo kwaad was, waarna ik zei dat ik vond dat dat allemaal wel meeviel en dat hij daar echt niet zo boos over hoefde te worden. Hierdoor kreeg ik een straf waarin ik 45 min lang moest bootcampen. Het leek meer op een legeropleiding dan op een zomerkamp. Dit vindt ik niet kunnen omdat een begeleider niet zomaar de volledige macht over je zou moeten hebben om je te laten doen wat diegene wil. En als je dan zegt dat je het ergens niet over eens bent dan wordt je gestraft. Over het algemeen vond ik dit kamp dus erg leuk alleen was een van de begeleiders totaal niet geschikt voor dit kamp. Ik zou het daarom ook fijn vinden als hier iets mee wordt gedaan.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp

Leuke activiteiten want windsurfen is fantastisch en erg leerzaam. Afwisselende spelletjes. Vergeleken met braamt was het eten wel veel minder lekker (1 ster) en leiding was een beetje wisselend. Complimenten aan Jorik en Martin die behoorde tot de goede leiding

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Cursus Windsurfen (starboard)

een super leuke week met leuke crew

ik heb het super naar me zin gehad op kamp. Dit komt door de leuke activiteiten en de crew. Ik zou het zeker aanraden. Het was een super leuke ervaring.

ik vond het wel leuk

ik heb het erg naar mn zin gehad. Leuke activiteiten, gezellige leiding en goed eten.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun for kids Camp

Superleuk kamp met veel activiteiten

Superleuk kamp met vee activiteiten

Redelijk

Mijn dochter (14 jaar) is voor het eerst op kamp geweest. Ze had speciaal een kamp uitgekozen waarmee ze met leeftijdsgenoten (14-16 jaar) zou zijn. Aangekomen bleek dat er veel activiteiten met een jongere doelgroep waren. Dit kwam ook tot uiting in de keuze van bijv. muziek en tijdens de bonte avond (te kinderachtig). Al met al vond ze de week wel leuk, maar was er best veel frustratie over het gebrek aan vrijheid (bijv. er niet zelf op uit kunnen in de pretparken of om kunnen gaan met kinderen van andere kampen). De kampleiding was hierbij niet flexibel in de omgang met pubers en enigszins belerend. Dit heeft het plezier verminderd. Positief punt was de betrouwbaarheid van de leiding (goed omgaan in geval van calamiteiten, etc.).

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Fun & Pretpark Camp

Superfantastischcool

Ik vond het super leuk om in het kamp te zijn! De activiteiten waren heel erg leuk, en de leidingen waren super aardig! Ik zou er graag volgend jaar weer heen willen! :) Ik beveel dit zeker ook aan andere kinderen tussen de 8 en 12 jaar!!!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Meivakantie: Fun & Adventure Camp Meivakantie: Fun & Adventure Camp

Vond het superleuk!

Sportieve, gezellige week met leuke begeleiding en activiteiten! Ondanks het minder mooie weer toch een top week. Alleen de pasta saus was niet zo best!

Super leuk

Het was heel gezellig. Ook hadden we leuke aardige begeleiding. De activiteiten waaren ook heel leuk. Alleen het eten was op sommige dagen koud.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Ardennen Adventure Camp

Ik vond het een gezellig kamp!

Ik heb me geen moment verveeld. Er was veel te doen. Ook tussen de activiteiten door was het leuk en gezellig met de andere kinderen en leiding.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure for kids Camp

een harstikke leuk kamp waar ik veel leuke dingen heb gedaan, met veel leuke mensen

het was een kamp waar ik veel leuke activiteiten heb gedaan. het was altijd gezellig, ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt. ook het ik veel dingen gedaan die ik nog nooit had gedaan.

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure Camp

Het was een superleuke week met veel activiteiten!

Het was een superleuke week met veel activiteiten!

• Aan welk kamp heb jij deelgenomen? Adventure for kids Camp

Gildeweg 7

7047AR Braamt

Over Summer Camps Holland

Summer Camps Holland organiseert vanaf 2006 Zomerkampen in verschillende leeftijdsgroepen van 8 tot en met 16 jaar in Nederland ( Achterhoek en Friesland) en de Belgische Ardennen. De mooie reviews en soms een mindere beoordeling is het eerlijke verhaal! Wij besteden veel aandacht aan onze crew met opleiding en crew-coaching. En ondersteunen we continue de crew om er mooie kampweken van te maken. Het borgen van sociale veiligheid, positieve sfeer en benadering en veiligheid zijn belangrijke waarden. Met het Tuv-Veiligheids certificaat borgen wij de veiligheid op alle activiteiten. Door de diversiteit in aanbod streven wij ernaar om voor ieder kind een mooi kamp aan te bieden. De kracht van een geslaagd kamp zit in de de kunst om de juiste kampbeleving te creëren die past bij het kind.