Fijne cursusdag, prettige locatie, goede en zeer toegankelijke docent. Het resultaat van de cursus is dat ik heel enthousiast ben geworden om met het programma aan de slag te gaan.
Alle ruimte om vragen te stellen, veel kennis en tips.
Keurig instructielokaal. Positieve instructie. Goed werkmateriaal.
Lekkere lunch, kleine klas.
Veel geleerd en bekwame en relaxte docent.
Ik heb enorm veel aan deze cursus gehad. Gerben is een goede docent die vanuit zijn eigen schat aan ervaring veel relevante input kan leveren over dit onderwerp. Knap ook dat je toch zoveel stof in een korte tijd kan doornemen.
Kleine groep, veel gelegenheid tot vragen.
Fijn dat het kleine groepen zijn. Veel gelegenheid tot vragen, waar docent goed op in ging. Ervaren docent en je merkt dat hij in de praktijk er mee gewerkt heeft. Dat geeft mooie inzichten. Op maandag zitten we in ander restaurant (de markt) en die is kwalitatief beter dan de andere die op het neude zit. Ook zit je bij restaurant de markt leuker.
Goede, duidelijke, rustige uitleg. Prima docent! Fijn dat er filmpjes zijn om alles nog eens na te kijken.
Een hele fijne, duidelijke en overzichtelijke cursus met name te danken aan de goede uitleg van Rudi. Hij nam echt de tijd en legde het heel gemakkelijk uit stap voor stap, sloeg geen stapje over ook al lijkt dat voor een gevorderd iemand logisch. Maar van ons als leek niet, dus dat was echt heel fijn! Ik heb me verbaasd wat ik allemaal heb geleerd in twee dagen!
Een interactieve cursus met veel ruimte voor vragen. De docent brengt zijn kennis enthousiast over. Tijdens deze cursus krijg je veel adviezen en tips waar je direct mee aan de slag kunt. Aanrader!
Duidelijke uitleg, veel ruimte voor vragen en toepassen op werksituatie.
kom al jaren bij jullie en cursussen zijn helemaal in orde, ga zo door :)
Heel positief. Kleine groep, goede sfeer. Prima locatie, lekkere broodjes
In klein verband konden we goed de diepte in gaan. Veel mogelijkheden voor eigen inbreng.
deze prive cursus was intensief maar absoluut effectief. Veel geleerd van docent die ik zeker zou aanbevelen en waar ik om zou vragen als ik een vervolgcursus ga doen.
ik heb er veel ervan geleerd. TOP les.
Ook andere cursussen gevolgd bij Opatel. Goede uitleg en hulp indien nodig
Prettige rustige omgeving om les te krijgen. Docente legt goed uit, i.c.m. goede oefeningen om zelf tijdens de les mee aan de slag te gaan.
Lesstof werd op een aangename rustige manier uitgelegd, videolessen zijn fijn om mee te oefenen.
Heldere uitleg met meer dan genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Duidelijk en prettig tempo om de opdrachten te maken.
Zeker weten een positieve ervaring, zoveel duidelijkheid en informatie dat ik echt het gevoel heb aan de slag te kunnen gaan met alles wat ik tot nu toe geleerd heb. Ik ben heel tevreden over de manier van lesgeven en de informatie!