Goede rustige manier les gegeven
Alles wordt zeer goed uitgelegd.
goede duidelijke uitleg
Ervaren docent. Veel informatie op goed tempo. Duidelijke uitleg. Kleine groep. Goede basis cursus waar je gelijk mee aan de slag kunt en drukkerij klare documenten kunt produceren. Naslag via videolessen erg makkelijk.
Het was een hele leerzame handson cursus waarmee je direct in de praktijk aan de slag kunt
Goede praktische cursus waarin beginselen duidelijk uitgelegd worden.
Duidelijke uitleg. Docent kijkt naar de groep wat er nodig is.
Fijne manier van lesgeven.
zeer positief
Veel nieuwe dingen geleerd (wist ook al wel het een en ander).
Goede cursus, kleine groepen, werd goed ingegaan op de inhoud.
Hele goede uitleg, kleine klassen, klassikaal de opdrachten doorlopen.
Ik zat met maar 1 andere deelnemer in de training waardoor er veel ruimte voor vragen en extra stof was. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Verder gaf de docent heel duidelijk les met veel voorbeelden.
Toffe manier om meer inzicht in tijd en mogelijkheden te krijgen bij het ontwikkelen van webshops. Om ze zelf te ontwikkelen of het te laten doen. Een kleine groep cursisten helpt daarbij natuurlijk mee.
Heb de cursus als zeer positief ervaren. Gezien wij met slechts twee cursisten waren, was er veel persoonlijke aandacht. Arjen heeft alle vragen goed beantwoord en ging ook samen met ons op zoek naar oplossingen.
Op goed niveau en juiste snelheid leer je de basis kennen van VBA.
de stof
goeie tempo en inhoud van lesmateriaal
Veel info, nieuwe inzichten verkregen
prettige sfeer