Leerzaam
goede didactise leeraar
Veel geleerd in een korte tijd.
vermelding dat in de pauze een heel stuk gelopen moet worden voor de lunch. Had ik graag van te voren geweten, voor mij was het heel intensief.
veel opgestoken. was erg leerzaam
Veel oefenen, stap voor stap, zelf aan de slag!
Werken in klein groepje / duidelijke uitleg
Goede docent, legt goed uit en er was altijd ruimte om vragen te stellen.
Een goede basis van InDesign in goed tempo. Handige tips en je leert van begin tot het eind een bestand te maken.
Deze cursus heeft mij veel inzicht gegeven in de mogelijkheden die Indesign biedt. Voor diverse opdrachtgevers kom ik in aanraking met dit programma. 2 dagen cursus is te kort om dat er zoveel mogelijk is. En in een week tijd heb ik niet de tijd om veel te oefenen.
Prettige docent, geeft goede sfeer en vertelt veel
veel geleerd
Veel mogelijkheid om vragen te stellen en alles werd duidelijk uitgelegd. Cursus is goed geregeld.
Leuke, kleine groep. Ruimte voor vragen stellen. Ook leuk dat de lunch buiten de deur is, je wandelt met zijn allen een stukje en leert elkaar wat beter kennen. Docent is toegankelijk en kundig!
Leuke training. Erg prettig dat de training in een klein groepsverband wordt gehouden, zodat je veel ruimte hebt voor persoonlijke sturing aan de lesstof dat wordt gegeven.
Kleine groepjes, ongedwongen sfeer. Veel gelegenheid tot vragen stellen. Prettige locatie en perfecte lunch.
Nuttig, erg informatief. Wel erg theoretisch.
Heel erg boeiend en leerzaam om te zien hoeveel je eigenlijk kan doen in Final Cut Pro X.
Heel veel geleerd in een zeer korte tijd!
Slechts 2 cursisten, dus alle mogelijkheid tot vragen stellen.