Veel geleerd in relatief korte tijd. Rustige docent die zijn vak verstaat. Kennis sluit goed aan bij de praktijk. Lesruimtes en computers zijn goed.
Heel kleine klas waardoor je veel aandacht krijgt van de docent. Mooie naslagwerken en goede filmpjes om thuis alles nog eens terug te kijken. Zeer ervaren en bevlogen docent. Goede apparatuur en heerlijke lunches. Ik heb echt genoten van de opleiding.
Duidelijke documentatie en oefeningen. Het tempo is goed bij te houden en de docent vertelt erg duidelijk.
Veel geleerd in 2 dagen cursus. Fijn dat alles ook achteraf terug te kijken is in naslagwerk.
Heel duidelijk en rustig uitgelegd. Veel nieuwe en professionele info.
Fijn tempo, gelegenheid tot vragen en herhaling
Hij legt het rustig uit. Combinatie van theorie, voorbeelden en tussendoor zelf maken is goed.
Erg positieve ervaring met deze cursussen van Opatel. Niet te grote groep wat fijn is zodat iedereen zijn of haar vragen kan stellen.
Goede uitleg docent, mogelijkheid tot vragen stellen. Duidelijke naslagwerken en instructievideo's.
Zeer duidelijk en overzichtelijk
Een hele duidelijke en gestructureerde docent, voldoende gelegenheid tot vragen stellen en een fijn naslagwerk in PDF.
Erg duidelijk uitgelegd. Video's ook handig.
Goede, duidelijke uitleg
Kleine groep zeer goede en duidelijke uitleg
Geweldig veel geleerd, Photoshop is fascinerend.
ja fijn dat het een kleine groep is. fijn dat gelijk met een computer en beamer gewerkt wordt.
zeer goede uitleg,aardige docente
Ja,
Fijn werken met Margot. Ondanks dat ik zelf iets verder was dan de basis, heeft ze het voor mij alsnog een uitdagende cursus gemaakt vandaag.
Zeer leerzaam
goed te volgen, duidelijk, open voor vragen naslagwerk kan ik in de toekomst pas beoordelen, nu nog niet