Het was erg fijn dat het een klein klasje was. Zo hadden we genoeg mogelijkheid tot vragen stellen.
Goede uitleg van de lesstof en inspringen op specifieke vragen.
Peter is heel rustig en geeft duidelijk en prettig les. Veel geleerd. Er was wel veel kleur correctie waarbij ik andere functies binnen Photoshop miste. Misschien is dat wel voor een vervolg cursus.
Zeer leerzaam en interactief
Ik was alleen dus heb ik privé les gehad, en dat was erg prettig omdat Frans alle tijd had om mijn vragen te beantwoorden en waar ik bleef hangen, mij net dat extra zetje te geven.
Hele aardige, goede en kundige docent. Veel gelegenheid tot vragen stellen. Naslagwerk: online lesmateriaal is heel fijn.
Duidelijke uitleg. Veel ruimte voor vragen.
zeer goede cursus waarin ook ruimte was om op detail in te gaan op zaken waar ik in het dagelijks werk mee te maken heb.
Rudy is een prima docent met verstand van het vak. We waren maar met 2 cursisten wat heel prettig was. Hierdoor kon er nog meer op de stof worden ingegaan.
Kleine groep Veel gelegenheid tot vragen stellen.
Door de docent Frans verschoor gegeven cursus Webdesign was een zeer leuke en leerzame ervaring. Elke les werd er uitgebreid aandacht besteed aan de juiste opbouw van een website. Je hebt alle ruimte om aan je eigen website te bouwen en de vragen die je daarvan krijgt worden zeer goed behandeld. Ik heb er zeer veel van geleerd en de vele verhalen van Frans rondom de les waren een feest om naar te luisteren.Kortom een topcursus.
goeie voorbereiding, zoals naslagwerk vantevoren al opgestuurd en goeie routebeschrijving. Fijne hartelijke ontvangst, heeeele goeie leraar met engelengeduld, heerlijke lunch en goeie pc's om op te oefenen!
Ontzettend leerzame cursus door een goede docent (Rudi Spitzers). Rudi kent het programma door en door en geeft op heel ontspannen wijze les. De lessen waren fijn opgezet. Goede uitleg, direct aan de slag, je kon gewoon vragen stellen tussendoor, ontspannen sfeer. De comfortabele stoelen en smakelijke lunch waren een mooi extraatje. Handig dat er instructievideo's beschikbaar worden gesteld, zodat je thuis dingen op kan zoeken. Want je vergeet al snel dingen, Illustrator heeft zoveel mogelijkheden. Daarnaast vond Rudi het ook geen probleem om per mail ook vragen te beantwoorden. Dit waren voor mij voordelen van Opatel ten opzichte van andere aanbieders: - 3 lessen in plaats van 2. Dat is echt geen overbodige luxe met Illustrator. - 1x per week les in plaats van drie achtereenvolgende dagen. Dat geeft tijd om tussendoor wat opdrachten te maken als oefening. - De cursus ging zelfs met een klein aantal aanmeldingen (3) door. Kortom: een aanrader.
Fijn dat het een kleine groep was (in ons geval 3). Daardoor was er ruim voldoende tijd voor het inbrengen van eigen relevante vragen/onderwerpen. Andere positieve punten: nuttige en duidelijke uitleg van de docent, fijne cursuslocatie en goede bereikbaarheid van de locatie.
Kleine groep, ieder cursist kwam aan bod met hun vragen. Docent neemt de tijd om vragen te beantwoorden en/of advies te geven. Qua locatie, fijne locatie. Vriendelijke dames bij ontvangst. Lunch goed geregeld.
Goeie duidelijke uitleg, kundig en de video's zijn top!!
Kort bondig en duidelijk
Prettig, open mens en een duidelijke uitleg.
Fijn dat er laptops beschikbaar zijn, dus dat je die niet zelf hoeft mee te nemen. Docent is erg duidelijk en gaat op juiste snelheid door de onderwerpen heen. Ook ruimte voor andere vragen, die niet perse in de les behandeld worden.
Veel mogelijkheid tot vragen, hele gepersonaliseerde cursus en veel nuttige toepasselijke tips!