De lesstof wordt op een plezierige en duidelijke manier aangeboden. Mij valt op: de gestructureerde werkwijze. En de rust in de presentatie. Een goede opbouw van de cursus is ook nog als positief punt te noemen.
Alles goed geregeld.
Eerder heb ik al de cursus Indesign basis bij Opatel gevolgd. Ik was hier erg tevreden over en daarom heb ik weer voor Opatel gekozen voor de cursus Photoshop basis. Je krijgt veel informatie in een korte tijd. De leraar legt het heel duidelijk uit en je hebt na afloop van de cursus een goede basis om er verder zelf mee aan de slag te gaan.
Fijne, duidelijke cursus met goede uitleg van Rudi. Hij legt alles rustig uit en er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Prettig dat we nu na de cursus nog gebruik kunnen maken van de video's en dat Rudi per mail altijd bereikbaar is voor vragen. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen aan anderen.
duidelijke uitleg en ook heel rustig gegeven. Veel materiaal om te oefenen.
Super uitleg van docente, cursus was goed te volgen.
Fijne cursus, duidelijke uitleg, voldoende aandacht kortom zeer tevreden. Complimenten aan de docente
Ik heb inmiddels meerdere cursussen bij Opatel gevolgd. Mijn ervaringen zijn zeer positief
Ik heb al een een redelijke kennis van After Effects, maar vanaf les 1 al meteen nieuwe dingen geleerd. Hier wordt ik blij van.
Heldere uitleg in een goed tempo. Leuke huiswerkopdrachten en genoeg ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht.
Ik heb heel veel geleerd. Ik vond het precies genoeg info om verder te gaan. Ik denk dat als het meer zou zijn je teveel info had gekregen.
Hele goede uitleg, lesstof en filmpjes. Aardige docent.
Erg leuk wat je in korte tijd leert om te kunnen doen. Fijn dat er instructiefilmpjes beschikbaar zijn om thuis na te kijken!
Duidelijke taal en goed naslagwerk
Vind het erg leuk om mn kennis weer op te krikken. Fijne docent.
Duidelijke uitleg, alle gevraagde facetten behandeld en veel naslagwerken/informatie meegekregen.
Ik kom hier altijd heel graag. Fijn hoe alles in zijn werk gaat en voor mij lekker in de buurt. Dit is nu mijn 3e cursus hier.
erg interessant prettig met weinig mensen tegelijk les zo was er goed de gelegenheid voor eigen inbreng.
Goede en heldere uitleg, veel persoonlijke aandacht dankzij kleine groep, veel geleerd in slechts drie dagen, voldoende gelegenheid om vragen te stellen, duidelijke tutorials, uitgebreid (digitaal) naslagwerk, goede en ervaren docent, veel oefeningen.
Fijne lessen! Juist tempo, heldere uitleg! Goede huiswerkopdrachten. Ik vond het erg fijn werken om klassikaal de verschillende opdrachten uit te voeren en thuis alles nog een keer te oefenen.
goed en overzichtelijk cursusmateriaal (reader en filmpjes) uitleg van docent duidelijk en goed te volgen
De vakkennis en de kalmte van de docent (Rudi Spitzer).
prettige locatie, fijne docent, duidelijke uitleg
Fijn dat je direct mee kan doen, betrokken, goede variatie / opbouw vd les. gelegenheid tot vragen na de cursus, video materiaal.
Ontzettend leuke, leerzame en interessante cursus. Goede docent die je de ruimte geeft om vragen te stellen en eventueel bepaalde zaken opnieuw uit te legt indien nodig. Prima snelheid en inhoudelijke info voor een basiscursus.