Het is een goede eerste kennismaking met het bouwen van websites. De uitdaging is nu om hier mee aan de slag te gaan. De intresse is zeker vergroot.
Een prettige omgeving kleine klas en tijd om de vragen te beantwoorden.
Veel geleerd en gespeeld met Wordpress, het moet nu zelf lukken :-)
Eerste dag erg goed, veel nieuwe dingen geleerd. Docent is erg deskundig.
Duidelijk allemaal
Duidelijke uitleg.
Ik heb meer ontdekt van Excel dan ik van tevoren had verwacht. Door het oefenen denk ik dat het goed blijft hangen.
Zeer goede basis, heel goed stapsgewijs uitgelegd en in een rustig tempo. Prettig om in een kleine groep te werken
Ik vond het een hele leuke cursus. Verrast over de mogelijkheden van het programma. Ik denk dat het voor mijn dagelijkse werk zeer goed toepasbaar is.
Erg fijne manier van lesgeven, aangepast aan niveau van hele groep. Locatie Utrecht is ook goed, alles binnen handbereik.
De cursus was erg prettig. Erik legt heel prettig uit en alle ruimte om ook zelf het programma te leren kennen. We hebben de cursus als zeer positief ontvangen. Erik houdt rekening met je niveau.
Veel geleerd en praktisch bezig geweest. Zeer enthousiaste trainer en goed huiswerk.
Heel leerzaam en overzichtelijk voor eigen toepassingen
Genoeg denkstof om aan de slag te gaan. Veel geleerd en veel ideeën opgedaan hoe dit te kunnen toepassen. Zo goed als individueel les gekregen.
Erg fijn om in kleine groep intensief te kunnen werken. Ook de opzet over drie weken verspreid draagt bij aan het zelf actief oppakken van de stof.
Klein groepje deelnemers, wat prettig werkt. Docent geeft duidelijke en heldere uitleg, goede gelegenheid tot stellen van vragen.
Robert is een geweldige trainer. 2 geweldige dagen gehad. Collega Bas en ik hebben alles kunnen vragen (en antwoord gekregen) op wat we wilden weten over Captivate, e-learning workflows & Moodle-integratie
veel geleerd wel heel veel informatie. Ik kan hiermee hopelijk op het werk mee aan de slag. Prima lunch
Duidelijke lessen, tijd voor vragen over eigen toepassing, veel geleerd.
Het allereerste contact met Opatel als organisatie verliep snel en goed. Hulpvaardig en vriendelijk bij elk contact wat mij heeft doen besluiten om bij hen de cursus Maya 3D te volgen. Een zeer goede ervaring. Ondanks dat Maya een complex programma is heb ik dankzij de training, waarbij mijn vragen goed beantwoord werden, veel inzicht gekregen in wat allemaal mogelijk is met Maya. Er werd meegedacht aan problemen waar ik tegen aan liep en Joris Butter is ook een competente vriendelijke leraar met geduld :D Kortom een zeer goede ervaring.
heel fijn met maar twee cursisten, prettige omgeving. goed instructeur. computers zijn erg goed.
Prettige sfeer. Veel handige tips en trics om de huidige kennis uit te breiden.