Veel geleerd van Premiere en veel kunnen oefenen
Veel opgestoken en zeer prettige docent!
Kleine groep. Veel gelegenheid om vragen te stellen bij onduidelijkheid.
Heel veel geleerd en gezien, goede video's om het nog weer na te spelen mocht je iets vergeten zijn
Leuke en interessante cursus!
Really good, interesting program. Very nice and professional teacher.
De lerares was bijzonder geschikt, mijn complimenten.
Wij hebben een waardevolle dag met gehad, waarmee in de dagelijkse praktijk direct gewerkt kan worden.
Prima cursus met goede uitleg en interactief
Duidelijke uitleg, goed materiaal, en duidelijke instructie video's. prettige sfeer
Veel oefeningen en huiswerk om dingen te herhalen Duidelijke uitleg
Weer een superfijne cursus met een hele goede instructeur!
Ik vond het een erg leerzame cursus waar je gemakkelijk en snel handvatten meekrijgt waar je dagelijks plezier van hebt.
Goeie uitleg en leuke cursisten.
De cursus werd op een rustige tempo gegeven waardoor iedereen het kon volgen. Ontzettend leerzaam in een korte tijd. Zeer deskundige docent. Prima ervaring en zeer tevreden.
- Leuke cursus. - Veel geleerd over de mogelijkheden maar ook over typografie en huisstijl. - Goede en duidelijke uitleg. - Ondersteunende video's.
Duidelijke uitleg, professionele benadering, goede verzorging
Fijne locatie, makkelijk te vinden en fijne leeromgeving en apparatuur. Rustige klas (2 deelnemers) dus veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen.
Enthousiaste, zeer ervaren docent. Volop oefeningen om het geleerde te gebruiken.
Erg leerzaam, een hele goede uitleg en een uitstekende docent!