Veel onderdelen behandeld.
Voor mij een hele goede cursus. Heb veel geleerd, wel veel informatie. Belangrijk om er mee bezig te blijven. Als het goed is kunnen we ten alle tijden de filmpjes bekijken dat is in mijn geval belangrijk.
Gek dat er bij de cursuskeuze hierboven niet CS6-CC update staat en/of Publish Online. En als dat geen standaard cursus is, dan in elk geval dat je training op maat hebt gehad of zoiets. Dat is wat we hebben gehad nl.
Weer een prima ervaring bij Opatel. Ook genoeg ruimte voor zijstapjes.
Zee informatieve dag, geduldige docent, goede accommodatie en een lekkere lunch
Zeer duidelijk en rustige uitleg. Prettig dat het op een scherm naast je gebeurd ipv op een PowerPoint. Na uitleg kan je het direct zelf proberen met de opdrachten
Duidelijke training veel geleerd.
goede plek, Fijne docente die kennis van zaken had en heeft. Ze had tijd en begrip voor een ieder.
Goede les om de belangrijkste basis onderdelen van InDesign te leren begrijpen.
Prettige sfeer, begon al aan de telefoon met mevrouw Jansen. Heel flexibel en vriendelijk. Veel geleerd, goed ingespeeld op onze vragen en wensen. Goed werktempo. Goede uitleg, ook over dagindeling etc. Je weet waar je aan toe bent, geen verrassingen. Rudi heeft veel kennis, leuke weetjes gedeeld in een ontspannen sfeer. Kortom TOP!
Veel ruimte voor eigen inbreng. Geeft de basismogelijkheden goed weer.Door herhaling en huiswerk voelt het snel vertrouwd
docent is geweldig. enthousiast en kan goed uitleggen. kleine groep, krijgt iedereen voldoende aandacht van.
Goede cursus. Mag soms iets dieper ingegaan worden op excel, want je bent al bij een gevorderden cursus.
Was goede cursus om even op te frissen, gaat niet erg diep op dingen in.
positief. Misschien iets meer diepgang maar heel veel geleerd!
De cursus werd gegeven op een rustige tempo zodat iedereen het kon volgen Ik heb een aantal handige trucjes geleerd Het oefen materiaal was vergelijkbaar met die van een bedrijf Lerares gaf goede begeleiding tijdens de oefeningen
Zonder ook maar enige ervaring is de basis nu echt heel duidelijk voor mij en dat in z'n korte tijd. Ik ben er meteen mee aan de slag gegaan voor mijn werk. In de toekomst zal ik zeker nog een cursus gaan volgen bij Opatel.
Hele leuke en leerzame cursus. Veel dingen geleerd die ik ook echt in de praktijk kan gebruiken. De docent legt rustig en duidelijk uit en geeft de gelegenheid om vragen te stellen.
Goede en duidelijke basis cursus van Photoshop. De basis geleerd om hier verder mee te gaan. Wat geweldig is is de online tutorials die je later thuis nog eens rustig kunt bekijken.
Heel leuke cursus met genoeg tijd om alles na te kijken en oefenen
Prettige docent. Heldere uitleg. Ter zake kundig
Heel mooi en duidelijk uitgelegd met goede voorbeelden. Ook het lesmateriaal en de filmpjes om terug te kijken zijn zeer handig.
had bij de 1 lesdag , problemen met de computer die niet optimaal meewerkte, waardoor ik info en uitleg miste door het hoge tempo,