Goede uitleg, keurig verzorgd.
Goede docent, die goed kan uitleggen, prettig om naar te luisteren. Mogelijkheid tot veel vragen stellen en oefenen.
Goede opzet van de les
Goede interactie, veel interesse en belang voor voor ons relevante professionele toepassingen
Interactieve cursus, veel zelf doen en makkelijk om vragen te stellen. Handig dat we met kleine groep (2 mensen) waren.
Rudi heeft altijd heldere en uitgebreide uitleg of de stof. In een dag tijd krijg je veel relevante kennis waarmee je dit in de praktijk kan gebruiken.
Training verzorgd door Rudi.
Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren. Goede duidelijke uitleg. Voldoende oefenmateriaal. Veel gelegenheid tot vragen stellen.
Goede ruimte en middelen beschikbaar gesteld.
Veel duidelijkheid gekregen voor sneller werken met Excel
Zeer positief
Was zeer verhelderend
Deze cursus op maat was heel prettig. Eén dag thuis alle online lesmaterialen doorgenomen om aansluitend 1-op-1 tijdens een praktijkdag alle vragen beantwoord te krijgen. Ik heb bestanden meegenomen waar wij veel mee werken en de problemen geïnventariseerd waar wij als studio tegenaan lopen. Samen met de leraar gezocht naar praktische heldere oplossingen binnen de (on)mogelijkheden van het programma om de workflow zo simpel mogelijk te houden maar waarbij wij nog wel hele mooie dingen kunnen maken. Veel 'Aha' momenten gehad. Utrecht is een prima locatie, makkelijk te bereiken met het OV, rustige praktijkruimte.
Algemene indruk en sfeer was positief. Heel open, je kon alles vragen.
Gemotiveerde begeleider, prima werkomgeving, uitstekende lunch. Leeromgeving is goed, afgezien van enkele strubbelingen waarbij het systeem vastloopt. Volledige Access cursus biedt in korte tijd een goed inzicht.
Goede docent, prettig, en denkt goed mee
Hele prettige uitleg, leuke opdrachten, fijn dat er ook veel naslagwerk geleverd wordt.
Zeer informatief. Ook het lesmateriaal is zeer uitgebreid.
Kleine groep en duidelijke uitleg