Zeer goede introductie van VBA. Ook genoeg bronnen meegegeven om te lezen / raadplegen als je vastloopt.
Goede cursus. Veel voorbeelden.
Fijne docent die alles goed en duidelijk weet over te brengen. Echt weer veel geleerd van Rudi.
Veel handige onderwerpen, handige tips en veel gelegenheid om vragen te stellen!
Praktijkgericht. Door kleine groep en docent uit beroepsveld mogelijk om snel veel relevante kennis op te doen
Hele fijne cursus gehad. Goed tempo, docent nam rustig de tijd om alle vragen te beantwoorden. En een goede mix tussen klassikaal (uitleg krijgen) en zelf aan de slag gaan.
erg praktijk gericht, veel meedoen, veel tijd om alles door te nemen en vragen te stellen
Er was ruimschoots de kans on vragen te stellen, zelfs waar die maar rakelings met de lesstof te maken hadden (ik noem maar een voorbeeld: 360°-camera).
Kleine groep (2) dus veel persoonlijke aandacht. Docent legt duidelijk uit en neemt tijd voor vragen en antwoorden.
goede uitleg, goede hulp van de docent
Goede begeleiding, veel geleerd, handig om het materiaal te hebben om thuis nog eens door te kijken
Veel persoonlijke aandacht, ruimte voor vragen. Leuk om in de stad te kunnen lunchen.
Ja zeker. Veel geleerd. Veel geoefend. Vooral over een soort angst heen gekomen. Aan het eind van de middag waren we een beetje gaar.
lekkere lunch, mooie kleine groep, heldere en rustige uitleg
goede docent, blijft rustig, goede opbouw, je kan hem altijd na de training benaderen.
De cursus geeft algemene informatie op hoog niveau - gevorderd- en de docent gaat in op meer persoonlijke vragen.
Ik geef niet snel tienen, maar in dit geval kan ik werkelijk niet bedenken waarom ik het niet zou doen. Kleine groep, alle ruimte voor vragen, geduldige docent die duidelijk uitlegt, uitstekend naslagwerk en het werken met de videolessen is erg praktisch. Illustrator is heel veel informatie en je vergeet de details snel. Met de videolessen kun je alles op je gemak terugkijken en oefenen. Dat heeft voor mij echt meerwaarde.
Duidelijke les en rust tijdens het uitleggen. Wordt ook goed gekeken naar ieders wat wil.
Veel ruimte voor vragen. Goede duidelijke voorbeelden/ foto's om mee te werken.
Goed tempo, veel gelegenheid tot vragen stellen! Lekker informeel