Prettig
Zeer duidelijke uitleg goede tips.
The best instructor what I ever seen! Really good teacher with teaching experience! I can say only all the best!
Mijn rij instructeur Theo, geefte hele goede tips en uitleg door middel van zijn eigen ervaring. Hij liet ook eerst de handelingen zelf zien voordat ik de handelingen kon doen. Dat vond ik echt fijn, dan zie je het inplaats van alleen woorden en uitleg.
Heb goed kunnen lessen met fijne mensen die mij les gaven
Opbouw van de training met de verschillende onderdelen goed verdeeld over de ochtend onder begeleiding van een zeer ervaren en fijne instructeur. Ook de voorbereiding op het examen en het materieel, dik in orde.
Omdat de rijlessen voor mijn C rijbewijs zeer goed waren bevallen ben ik ook voor mijn CE hier gaan lessen. Fijne en goede lessen waar ik zeker veel van heb opgestoken en daardoor ben ik meteen in 1 keer geslaagd. Ook de instructeurs waren erg kundig en de sfeer tijdens de lessen was altijd fijn. Bedankt Theo en Ad
Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd en veel van Martine geleerd
Ik kan het niet anders dan SUPER GOED omschrijven. Een leuke en gezellige groep intructeurs die mij geleerd hebben hoe ik met een vrachtwagen moet omgaan.
Een ééndaagse opleiding voor C1E met succes gevolgd, na in juni bij Smits mijn C1 ook in één dag te hebben behaald. Zeer aangename en nuttige instructie gehad van Theo. Hij straalt rust uit en geeft duidelijk aan waar verbetering te behalen is. Theo, bedankt voor de duidelijke, prettige en succesvolle lesdag!
Degelijke opleiding om in 1x te slagen.
Door Theo heb ik op een zeer prettige wijze mijzelf kunnen voorbereiden op het praktijkexamen. Theo is kundig, duidelijk en zeer prettig gezelschap in de auto. Op basis van zijn adviezen en tips stapte ik volledig voorbereid het examen in. En in 1 keer gehaald natuurlijk! Heel verl dank Theo en Smits!
Hele fijne lessen. Ik was altijd op mijn gemak en was erg goed voorbereid op mijn examen.
Jeroen is een fijne instructeur die me in 1 dag voorbereid heeft op het examen voor C1 (camper). Is precies en geeft ook positieve feedback. Daardoor win je aan vertrouwen. En nog een gezellige vent ook!
Ik heb mijn rijbewijs C behaald in een voor mijn gevoel korte periode van ongeveer 3 weken . Waar ik dan uiteraard ook ontzettend blij mee ben. Ik heb erg genoten van de uurtjes die ik leste ik heb toch weer een andere manier van deelnemen aan het verkeer ervaren . Dank je wel hiervoor speciaal instructeurs Stef en Ad.
Na gedegen voorbereiding samen met Theo de weg op. Schakelen van te voren nog geoefend dus dat ging wel. Was nog steeds wennen. Ook vertelde Theo over het nieuwe rijden dat was wel wennen daar ik tegenwoordig elektrisch rij. Hij gaf de goede aanwijzingen en zei ook nog dat ik te veel op gevoel rij. Tja idd een punt van aandacht. Dat zal ook wel blijven. Ik heb de dag veel opgedaan en veel van Theo geleerd. Tijdens het examen kwamen met name het op gevoel rijden naar voren maar gelukkig wel geslaagd. Het is jammer voor de toekomstige cursisten dat Theo verdiend met pensioen gaat . Ik wens hem bij deze nog vele veilige en gezonde vakanties toe.
Op de website staat vermeld dat er 4 uur praktijkles wordt gegeven, maar dit blijkt maar 2 uur te zijn. De andere 2 uur worden besteed aan uitleg in het leslokaal. Dus na maar 2 uurtjes rijden moeten ze gelijk examen doen. Waardoor ze maar weinig situaties hebben hebben kunnen oefenen. Mijn zoon is inmiddels hierdoor 2x gezakt. Nu bij een andere rijopleiding ingeschreven voor een herexamen. Waar ze standaard 5,5 uur rijden voordat ze op examen gaan. Ook nog contact gehad met het hoofdkantoor nadat hij de 1ste keer gezakt was. We zouden terug gebeld worden maar dat is nooit meer gebeurd.
Goedemiddag, Vervelend om te lezen dat uw zoon een negatieve ervaring heeft met Smits opleidingen. Ik zou graag in gesprek gaan met u om deze ervaring te bespreken, ik neem even contact met u op. Smits Opleidingen
Ik ben met sommige instructeur helemaal niet tevreden
Beste Haben, Vervelend om te horen dat je geen klik had met jouw instructeurs. Fijn dat we telefonisch even contact hebben gehad om dit te bespreken en dat je uiteindelijk wel tevreden was over de rest van jouw opleiding! Nogmaals proficiat met het behalen van jouw rijbewijs bij Smits Opleidingen en veel succes in de toekomst! Team Smits Opleidingen
Een goede rijschool, goede en vrolijke rij-instructeurs met duidelijke uitleg! Zeker een aanrader!
Via Felix de Wan gelest en kan er niets meer van zeggen dat het een prettige en duidelijke opleiding was! In iets meer als een maand het rijbewijs C behaald.
Perfecte rijschool Goede instructeur John van de Velde
Prettige rijlessen gehad met Martine als instructrice. Ik keek er iedere week weer naar uit. Haar manier van lesgeven vond ik rustig en duidelijk, iets dat ik erg fijn vond.
(Docent) Bart nam de tijd en ging met groot gemak speels maar duidelijk door de stof. Waardoor het een soort van logistiek uitje werd, met plezier mijn cursus reachtruck volbracht en natuurlijk geslaagd!
in 1 week tijd door theo het rijden in een ce wagen onder de knie kunnen krijgen het was zweten en ploeteren maar theo is heel de week kei hard bezig geweest om mij zo goed mogelijk voor te bereiden op het echte werk super bedankt
Postbus 855
5340AW Oss
Smits Opleidingen is een professionele landelijke opleider voor alle rijbewijzen en (interne) logistieke opleidingen met ondertussen meer dan 50 jaar ervaring. Naast opleidingen voor het behalen van het rijbewijs voor de auto, motor en scooter, hebben we een breed aanbod van beroepsopleidingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze vrachtwagenopleiding met code 95, verschillende BE opleidingen en onze opleiding tot heftruckchauffeur. Wil je graag meer informatie over onze opleidingen? Neem dan eens een kijkje op onze website. Graag tot ziens bij Smits Opleidingen