Oprecht leerzaam en interessant!

Ik keek er tegen op, maar heb zoveel geleerd! Max onze coach legde alles rustig aan en gaf begrip als je het even niet snapte! Brengt wel veel stress met zich mee maar dit geeft een goede motivatie om door te gaan in je vak! Dankjewel!

Goed en pittige

3 dagen cursus is veel maar vooral leerzaam. Je leert veel in die drie dagen maar is super pittige

Heel veel geleerd

er komt erg veel nieuwe informatie op je af in korte tijd. Weinig lessen en veel huiswerk in korte tijd. Wel hele nuttige informatie en vooral een goede basis om verder te leren.

‘Intensieve, leerzame opleiding’

We kregen veel informatie in een korte tijd verwerkt, naast deze cursusdagen moest er veel tijd gestoken worden in de opleiding. Wat ik persoonlijk niet had verwacht. Uiteindelijk kijk ik positief terug op de opleiding

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Het was goed uitgelegd heel veel geleerd.. en ook met theorie ik was heel slecht op het begin.. maar dan krijg je de vragen en dan ga je nadenken.. en dan hoor je max op de achtergrond met de uitleg over b.v. een werkproces.. of het leerling profiel.. en toen kon ik de vragen goed beantwoorden

Heel interessant veel stof

Heel veel interessante informatie in een korte periode tot je nemen

Fijne manier van leren

Max is een fijne docent. Duidelijk en geeft voldoende informatie. Is snel met het antwoorden van vragen buiten de studiedagen om.

Leerzaam

Prettige manier van lesgeven door de instructeur (Max)

Leerzaam en duidelijk

Ik vond het leerzaam en duidelijk veel geleerd en duidelijk uitgelegd

Goede lessen

Goede lessen alleen eerste les is langdradig Wel lekker eten

Leerzaam

Goede instructie en uitleg maar wel pittig.

Veel geleerd

Leerstof wordt uitgebreid behandeld en op vele verschillende manieren aangeboden. Leraar to the point en helder. Helaas verviel de locatie waarop de training gegeven zou worden.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Duidelijke goede begeleiding met genoeg informatie om het examen te halen

Onze instructeur Max, had veel informatie gedeeld over de whatsapp en duidelijke video's en films op youtube gezet waardoor de theorie veel duidelijker werdt. Ook tijdens de lessen veel aandacht als er iets niet duidelijk was.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

De cursus onderschat voor de cursusdagen, uiteindelijk zeer waardevol!

Cursus had ik onderschat, de omvang aan stoffen en 3 onderdelen om op te slagen. max heeft alles eraan gedaan om iedereens leerstijl te voldoen en aan te spreken. Legt geduldig en duidelijk uit. Hele fijne en professionele docent!

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Een hele openbaring. Mijn visie is verbreed door de zeer kundige docent Max. Erg blij met zijn professionele manier van les geven.

Veel geleerd

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Een leerzame opleiding die op een fijne manier gebracht wordt.

Van te voren dacht ik ‘dat doe ik wel even’ en tijdens de eerste les dacht ik ‘dat is best veel’. Maar Max is een fijne leraar die stap voor stap alles verteld en handvaten bied die helpen bij het begrijpen en leren van zowel de stof als de praktijk. Heel erg bedankt!

leerzaam oog openend

vooral leerstijlen waren top. wel heel veel randkennis maarja dat hoort er ook bij

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Duidelijke maar vooral leervolle cursus.

Het was een hele duidelijke cursus fijne uitleg. Op veel verschillende manieren hulpmiddelen gekregen om te leren.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Fijne, en leerzame cursus.

Max is een fijne docent, die alles goed en met aandacht overbrengt. Vooral de middelen die je krijgt om thuis verder te studeren zijn heel erg behulpzaam en duidelijk !

Gweldig

Max is super attent, leg goed uit waar het nodig is. Heb super leuk gehad

Goed en leerzaam

Door max opgeleid werd goed behandeld en goed uit gelegd

Leerzaam en nuttig

Goede begeleiding dmv ervaren trainer (Max) die zich goed houdt aan de structuur en planning van de opleiding en dan valt alles op zijn plek. Ook de appjes en oefenvragen zijn zeer nuttig.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Een prettige manier van leren.

Ik heb de cursus als zeer prettig ervaren, de manier van les geven is duidelijk en alles blijft goed hangen.

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Duidelijke uitleg van de begeleider Max, helpt je goed door de leerstof heen. Laat je op een nieuwe manier inzien hoe je kan leren. Begeleiding dmv whats app duidelijk tijdens de periode dat je thuis bent

Hoevestein 20 E

4903SC Oosterhout nb

Over Stichting Horeca Onderwijs

Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.