Docent was erg duidelijk over de inhoud van de cursus. Ik ben heel erg tevreden mee, en ik ben ook geslaagd. Heel erg bedankt!
Ik vond het boek duidelijk en fijn om te lezen. De oefentoetsjes kon ik helaas niet downloaden , omdat het betaalsysteem het steeds niet deed. Ik heb op een andere website oefentoetsen gemaakt. De vragen op de officiele toets kwamen overeen met deze vragen, maar ik vond dat de antwoordmogelijkheden erg op elkaar leken of zelfs beide goed waren. Dit is verwarrend en zorgt ervoor dat je ondanks goed leren , toch de kans hebt op een onvoldoende. Ik heb nog geen uitslag, maar ik zou een inzage sowieso fijn vinden.
Goede duidelijke training. Wat lang, maar nodig om alle lesstof door te nemen. Mijn cursus was van Haarlem naar Amsterdam verplaatst en daar is niet naar gevraagd, zou ik netjes hebben gevonden. Ook fijn dat je weet wanneer je te horen krijgt dat je het gehaald hebt of niet. Verder prima!
Het was allemaal perfect geregeld.
Interessante cursus, super gemotiveerde docent (Max van den Akker), moeilijk examen. Wel de moeite waard!
Graag volgende keer even informeren als locatie veranderd. Nu ontving ik enkel een brief met locatie Amsterdam, terwijl ik Alkmaar had opgegeven, zonder enige toelichting, of evt. andere mogelijkheden. Verder heldere training! Goed verzorgd.
Doordat er veel verschuif is geweest stond ik op de dag van de cursus op de verkeerde locatie. De dag zelf maakte veel goed want naast een gedreven docent was er een enthousiaste groep deelnemers aanwezig, We hebben een leuke dag gehad mijn z'n allen. Op de locatie van der Valk Hardergarijp leek het alsof de tijd had stil gestaan.
de licatie was goed bereikbaar met het ov. De studie was goed te volgen, er was ook Sl aangegeven dat je thuis zelf proefexamens kon doen en het boek kon bestuderen. Lunch was heel goed en lekker. Het was best pittig zo n dag, maar wel heel fijn.
De gastdame die ons ontving ging bellen toen wij aan de receptie kwamen. Had fijn geweest als ze even contact of een momentje geduld had gevraagd. Daarna ging ze eerst mensen helpen die achter ons binnenkwamen. Ook vind ik gezien de prijs van de cursus incl. verplicht dagarrangement de parkeerkaart daar wel bij in mag zitten. Verder was er een brandlucht te ruiken in het gebouw. Bleek er een klein brandje in de keuken geweest te zijn. Hier is niemand van op de hoogte gesteld. Ivm brandveiligheid vind ik dit een kwalijke zaak.
Super enthousiaste trainer! Hoop van geleerd!
De locatie is erg moeilijk te vinden vanaf de parkeer garage. En de zaal zat te vol. er moesten mensen in het midden zitten waardoor er mensen waren die tegen de ruggen van medecursisten moesten kijken.
Ik heb nog nooit zo'n leuke cursus gevolgd als vandaag !! Op een ontspannen en speelse manier toch het gehele lesmateriaal doorgenomen.
De docent was gemotiveerd, kwam vriendelijk over een kon zich goed communiceren met de leerlingen. Genoeg pauze gehad leerstoffen waren wel veel op 1 dag. de lunch was goed geregeld op tijd klaargezet . genoeg pauze gehad. Vondt het fijne ervaring.
Vind de eendaagse spoedcursus geen cursus.Als ik hoor dat er op de cursusdag kanditaten zaten die 2 dagen van te voren het boek in hun bezit kregen kan je niet verwachten dat deze kandidaten in 1 dag bijgespijkerd kunnen worden voor het examen. Vind ook dat u als organisatie daar veranrwoordelijk bent door de kandidaten daar op te wijzen.Ik zelf had het boek 6 dagen in huis wat eigenlijk nog tekort is. De cursusdag heb ik zelf ervaren als onnodig. Gr.Jaap
SHO bepaald. Geef uitleg bij dagarrangement. Denk, iets van 30 euro voor een paar broodjes pittig. Voor de rest prima.
Het boek was overzichtelijk en snel thuisbezorgd, de cursus was duidelijk en efficiënt. het diploma was ook snel binnen alles bij elkaar een goede ervaring.
Was prima. Groot aandachtspunt voor de docent: Het is geen goed idee om bij een horeca training te refereren aan zowel klanten als bediening/medewerkers met het woord 'gasten'. Werkt erg verwarrend. Voorbeeld: Men moet als bedieningsmedewerker ervoor zorg dragen dat de gasten niet dronken worden of dronken worden binnengelaten. En daarna: Sommige bedieningsmedewerkers letten nergens op. Deze gasten zijn moet je dus niet tussen je personeel hebben. (Nu zijn 'gasten' ineens 'mensen' of ' lui' of 'lieden', verwarrend!)
Ik heb op zich helemaal niets negatiefs te melden over SHO en heb dan ook alweer een volgende training gepland. Maar een groot negatief punt vind ik echt de betalijg voor het zogenaamde dagarrangement. De hoogte van dit bedrag staat totaal nirt in verhouding tot het aangeboden waar (wat koffie en thee, en wat broodjes bij de lunch. That's it). Ik zou serieus overwegen om hier anders mee om te gaan of het op zijn minst optioneel ye maken. Ik had me dit geld als startende ondernemer graag bespaard door zelf wat boterhammen mee te nemen.
De cursus werd op een leuke manier behandeld door de docent. Ik heb uit de uitleg van docent genoeg informatie kunnen halen om de vragen goed te kunnen beantwoorden. Ik was heel tevreden over wat aangeboden werd.
Hoevestein 20 E
4903SC Oosterhout nb
Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.