De cursus vond ik interessant. Op de dagcursus komt er teveel op je af. Het duurt lang voor je de verklaring krijgt terwijl alles digitaal wordt nagekeken
Ik heb alleen een examen gedaan en daarna ben ik weer weggegaan. Wel jammer dat ik de tijd moest uitzitten tot iedereen klaar was. We hadden 40 minuten en ik was binnen een kwartier al klaar. Gelukkig kreeg ik wat te drinken en een paar snoepjes van een aanwezige meneer omdat ik duizelig was.
Ik heb een hele leuke dag gehad mede dankzij de kundigheid en het enthousiasme van docent die de aandacht van cursisten wist vast te houden.
Docent gaf veel praktijkvoorbeelden. Werkte prima. Zou een klein oefendeel (rollenspel) zeer handig hebben gevonden. Verder zeer tevreden.
Ontspannen sfeer erg prettig
proef exame s waren duidelijk en leerzaam wel een beetje ver uit de buurt locatie gewijzigd van GOES naar GILZE en dat vanuit zeeuws vlaanderen
Ik vond de info in het boek zeer duidelijk, maar nogal veel en pittiig..heb alles zeer positief ervaren...er is mij telefonisch 1 x foutieve info doorgegeven, toen ik vroeg of er maar 1 Proefexamen mogelijk was waarop met een ja werd geantwoord...ik heb er plm. 8 gemaakt dus...tevens zou t een tip kunnen zijn door te zeggen dat er ook proefexamens via internet te koop zijn...verder mijn complimenten!!!
Het was een leerzame dag , met een fijne instructrice. De dag zelf was ook heeeel goed verzorgt, echt super. Helaas ben ik gezakt , maar doe een vervolg examen dinsdag 04 aug '15 Verders mn complimenten
Gefeliciteerd, u bent winnaar van de bioscoopbon juli 2015! Deze wordt vandaag naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team SHO
Als zeer prettig ervaren. Leuke leraar met een dosis humor, wat ook nodig is. Anders wordt het een saaie dag.
Ik heb het goed kunnen leren. En het examen was duidelijk.
Er mag op de internet site duidelijker worden neergezet wat het totaalbedrag van een spoedcursus inclusief lunch en examen. Ook mag de lunch van betere kwaliteit zijn voor de prijs die ervoor gevraagd wordt. Het eten was namelijk echt niet lekker en ik zou voor zo een maaltijd in een restaurant maximaal €20,-- betalen niet bijna het dubbele.
Geachte heer Schoonens, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Vervelend dat de informatie niet geheel aan uw verwachtingen voldeed. Mochten er onduidelijkheden zijn over één van onze cursussen, dan stellen wij het zeer op prijs dat u telefonisch contact met ons opneemt, zodat wij u nader kunnen informeren. Fijn dat u ons aanbeveelt en in de toekomst terug zou komen om een cursus te volgen. Met vriendelijke groet, Ingrid
Goed. Prettige mensen en een goede sfeer.
Ik heb wel 3 keer gedaan en gelukkig geslaagd...Maar bepaalde leeftijd is het moeilijk om te leren..Spreek voor me zelf...
Alleen jammer kreeg informatie lesmateriaal te laat dag na examen dus vraag over sleutelbeer niet gehad
Geachte mevrouw Van Brero, Bedankt voor het invullen van de review. Wij waarderen uw feedback en maken graag van de gelegenheid gebruik om hier kort op in te gaan. Op de dag dat u zich inschrijft wordt het lesboek per post naar u opgestuurd. In uw geval was dat op 25 juni 2015. Normaliter moet u binnen enkele dagen het postpakket hebben ontvangen. Mocht het lespakket onverhoopt niet aankomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij sturen dan opnieuw het lespakket naar u toe. Met vriendelijke groet, Ingrid
De manier waarop de docent Max les gaf was zeer prettig. Wel veel informatie voor 1 dag.
Perfect, niets aan toe te voegen. Ergerde me wel aan de domme vragen van de cursisten die niets met de stof te maken hadden maar de docent nam toch de tijd om daar aandact voor te geven, elke keer weer zonder zich te ergeren. Vond ik erg professioneel.
Ik vond het een fijn ervaring en prijs uw stichting Horeca Onderwijs zeker aan.
Hoevestein 20 E
4903SC Oosterhout nb
Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.