Ja zeer tevreden. Alleen vond ik dat sommige termen gewoon Nederlands moest zijn en niet van die moeilijke worden gebruikt. En dat theorie en praktijk op 1 dag vallen zowel dat theorie in de ochtend en niet zo laat pas. Verder vond ik het een leuke cursus.
Top cursus met een super leeraar
De begeleiding was erg goed, evenals de locatie en de deskundigheid van de docent.
Super leuke dag,buiten was het erg warm,binnen erg koud. Ik had wel een vestje mogen meenemen. Verder was het Toppie. Bedankt
Geen
Het was een lange dag, maar het was allemaal prima verzorgd.
Locatie was veel verder weg dan beloofd. Ook is deze 3x gewijzigd. Ik had graag Breda dit werd Gilze-Rijen en later zelf Goes !!
Geachte heer Nagtzaam, Bedankt voor het invullen van de review. Wij waarderen uw feedback en maken graag van de gelegenheid gebruik om hier kort op in te gaan. Zoals in onze studievoorwaarden vermeldt staat, streven we er altijd naar om de gekozen locaties door te laten gaan. Indien dit niet mogelijk is bieden wij een passend alternatief . We vinden het vervelend dat uw keuze achteraf toch niet geheel aan uw verwachtingen voldeed . Fijn dat u ons aanbeveelt en in de toekomst terug zou komen om een cursus te volgen. Met vriendelijke groet, Ingrid
de docent is een bevlogen man welke op een leuke manier je de kennis bij brengt . deze man heeft werkelijk begrepen waar het om draait. mvg Bjorn Zorn
jammer dat er niet in de buurt een opleiding was (Emmen), Zwolle ging ook niet door moest nu naar Arnhem reizen.
Geachte mevrouw Warta, Bedankt voor het invullen van de review. Wij waarderen uw feedback en maken graag van de gelegenheid gebruik om hier kort op in te gaan. Zoals in onze studievoorwaarden vermeldt staat, streven we er altijd naar om de gekozen locaties door te laten gaan. Indien dit niet mogelijk is bieden wij een passend alternatief . We vinden het vervelend dat uw keuze achteraf toch niet geheel aan uw verwachtingen voldeed . Fijn dat u ons aanbeveelt en in de toekomst terug zou komen om een cursus te volgen. Met vriendelijke groet, Nicole
De cursus was leuk gegeven door meneer F. Baerveldt
Ik vond alles wel prima eigenlijk behalve dat we in school opstelling zaten. En tijdens het examen was er naast mij een koelkastje erg aan het brommen dat stoorde zeer erg. Groetjes kimberley
Ik vond het zelf erg jammer dat ik niet meteen de zelfde dag de uitslag van het examen kreeg. En dat de cursus niet in Utrecht maar in Arnhem plaats vond en dit door middel van een brief werd medegedeeld.
Geachte mevrouw Roeloffs, Hartelijk dank voor het invullen van de review. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en maken graag van de gelegenheid gebruik om hier kort op in te gaan. De examen resultaten zijn na 10 werkdagen bij ons officieel bekend. U kunt zelf uw antwoorden controleren met de inloggegevens die u bij het examen heeft ontvangen. We streven er altijd naar om de door u gekozen locatie door te laten gaan. Helaas was dit niet mogelijk waardoor we u schriftelijk om de hoogte hebben gebracht. Fijn dat u ons aanbeveelt en in de toekomst terug zou komen om een cursus te volgen. Met vriendelijke groet, Nicole
De spoedcursus was goed te volgen. De vragen die je had werden ook goed en duidelijk beantwoord. Het was een goede voorbereiding op het examen.
Het was een goede leerzame dag. Vriendelijke docent die veel kennis had. De locatie was uitstekend.
Nuttige cursus gehad, en fijn dat je de zelfde dag examen kan doen
Gefeliciteerd, u bent winnaar van de bioscoopbon juni 2015! Deze wordt vandaag naar u toegestuurd. Met vriendelijke groet, Team SHO
Zeer leerzaam,vakkundig les gegeven.in een comfortabele sfeer zeer prettig en ontspannen.duidelijk en makkelijk op te pakken.
Hoevestein 20 E
4903SC Oosterhout nb
Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.