Fijne en bruikbare training!

Zeer goede examen voorbereidingen

• Welke cursus heeft u gevolgd? Leermeester

Fijne en bruikbare training!

Zeer goede examen voorbereidingen

Top!

Prima cursus!..goede examenvoorbereiding en goede praktijk tips.

Top!

Prima examen voorbereidingen en bruikbare praktijk tips

Top cursus

Goede examen voorbereidingen en bruikbare tips voor de praktijk.

Top training!

Bruikbaar en goede examenvoorbereiding!

Onderschat maar wel leerzaam

De cursus wel onderschat op het begin en het ware erg drukke weken maar aan het einde veel geleerd wat mij gaat helpen om leerlingen op te leiden.

Veel geleerd!

Pittig

Goeie leraar duidelijke uitleg veel huiswerk als je de instructies volgt kan je het halenc

Veel geleerd!

• Welke cursus heeft u gevolgd? BHV

Onderschat maar wel leerzaam

De cursus wel onderschat maar wel erg leerzaam om te volgen en het helt erg om leerlingen op te leiden

Pittige opleiding

Goeie opleiding / cursus iedereen kan hem halen ik vond zelf wel pittig maar word goed les gegeven. Als je doet wat er word gevraagd moet je het kunnen redden

Pittige opleiding

Hoevestein 20 E

4903SC Oosterhout nb

Over Stichting Horeca Onderwijs

Zoek je een opleiding in de horeca dan ben je bij Stichting Horeca Onderwijs aan het juiste adres. Sinds 1983 biedt SHO cursussen en trainingen aan via twee verschillende trajecten: cursussen op basis van open inschrijving en Incompany cursussen op maat bij bedrijven en instellingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je ook uitstekend advies geven over alle onderwerpen die gerelateerd zijn aan Sociale Hygiëne, aan drank- en voedselveiligheid en aan bedrijfsveiligheid. Ons docententeam is vakkundig, gepassioneerd en betrokken en spreekt jouw taal. Samen is waar wij voor staan, samen met jou streven wij naar een veilige werkomgeving voor jou en je collega’s en naar een aangenaam verblijf voor je gasten.