Ik heb via deze opleider de volledige opleiding NIMA Marketingcommunicatie gevolgd en afgerond. Er werd een plan van aanpak gemaakt. Hoewel het niet altijd makkelijk was, werd ik goed ondersteund en heb ik veel geleerd. Het eindresultaat is 'geslaagd', hier ben ik heel blij mee. Ik kan deze opleider vooral aanraden om het persoonlijk contact. Er wordt meegedacht en gekeken wat de mogelijkheden zijn. De persoonlijke contactmomenten heb ik als prettig ervaren, ik kreeg veel informatie en zaken worden duidelijk uitgelegd en ik werd echt zelf aan het werk gezet. Ook op vragen rondom de opleiding kreeg ik snel en heldere antwoorden.
Goede ontvangst; examenlokaal was prima ingericht; rustige examenomgeving; goede begeleiding t.a.v. examenproces.
Ik loop stage bij De Laat Kenniscentrum en het bevalt me heel erg goed. Hele vriendelijke mensen en ik leer er heel veel!
Beste Casper, Hartelijk dank voor je feedback. Leuk dat je een beoordeling voor ons achterlaat. Het was ons een genoegen om je ook te mogen voorzien van een terugkoppeling middels een talenten motivatie analyse (TMA). Hopelijk heeft dit handvatten gegeven voor jouw volgende stap. We wensen je een succesvolle toekomst toe! Team de Laat Kenniscentrum
Ik ben zeer tevreden over de service van De Laat Kenniscentrum. De geboden lesstof was prima op niveau. Door de duidelijke uitleg van de docent ben ik direct geslaagd voor de opleiding. Ik vond het super dat ik één op één les kreeg op tijdstippen die voor mij prima waren. Al vanaf het eerste contact kreeg ik er een goed gevoel over. Geen algemeen praatje zoals bij andere opleiders. Dit was mijn eerste opleiding bij De Laat Kenniscentrum, maar ik ga er zeker nog meer volgen.
Ik vroeg me regelmatig af of de docent zelf wel kennis had van de stof. Na een klacht te hebben ingediend kreeg ik een extra les aangeboden, waar ik dus niks aan heb als het van dezelfde docent is.
Beste Larissa, We vinden het altijd jammer te horen dat onze diensten niet naar wens zijn geweest en dat het aanbod van de extra les voor jou niet afdoende is geweest. We zijn blij dat je de opleiding ondanks jouw ervaring met een mooi cijfer hebt kunnen afronden. We waarderen het dat je de moeite hebt genomen jouw ervaring te delen. Een succesvolle toekomst gewenst. Blijf gezond zeker in deze tijd, Team de Laat Kenniscentrum
De mensen zijn er ontzettend vriendelijk en vrolijk. De lerares die ik toevallig heb staat ontzettend open voor vragen waardoor je ook meer durft te vragen als je iets niet begrijpt. De lesstoffen zijn ook interessant en duidelijk om te leren.
Na 30 jaar niet meer in de schoolbanken te hebben gezeten is het volgen van een opleiding wel een uitdaging. Door een maal per 2 weken naar een fysieke les te gaan geeft je dit de zogenoemde "stok achter de deur". Het "huiswerk" bestond voornamelijk uit het vooraf doornemen van de te bespreken stof en het beantwoorden van vragen, vaak aan de hand van een casus. Tijdens de lessen werd de stof goed besproken en uitgelegd. Bij het inplannen van de lessen had iedereen inspraak, waardoor je geen les hoefde te missen. Het is zo goed bevallen dat ik overweeg een vervolg te doen op de opleiding die ik heb gevolgd.
Inmiddels van meerdere diensten gebruik gemaakt. Tevreden over de gang van zaken en het contact. Goed bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Flexibel, zeker in deze tijd top! TMA terugkoppeling en rapportage top!
Top organisatie en top docent. Ik heb bij De Laat Kenniscentrum mijn BKL opleiding gedaan en vervolgens direct ingestroomd bij de opleiding PDL. Voor beide opleiding met een ruime 8 geslaagd. Dank medewerkers van De Laat en docent Marlene.
Goede alternatief om via teams de lessen online te volgen
Positief en werkzaam
Ik ben blij dat ik voor de Laat heb gekozen. Vooral veel lof voor mijn docente die ondanks haar drukke baan ook nog met zoveel energie les geeft. Ze is heel kundig, sociaal en erg betrokken en ik kan altijd op haar rekenen. Carla je bent een topper!
Originele beoordeling
Begin december een reactie ontvangen op mijn mail. Ze zouden er achteraan gaan. Op 12 januari nog niets ontvangen dus weer mail gestuurd. Tot op heden geen reactie. Voor de rest ben ik tevreden over de samenwerking met de Laat maar ik heb op 8 september examen gedaan en gehaald maar vindt t wel erg lang duren dat ik nog geen certificaat heb mogen ontvangen.
Geweldig meedenkend bedrijf met gepassioneerd en gedreven opleider die zorgt dat de stof, hoe saai ook, interessant blijft. Heel flexibel in dagen en tijd en altijd bereikbaar voor vragen
MIjn ervaring met De Laat Kenniscentrum is een fijne flexibele leer omgeving, wat perfect past in ons al drukke werkritme. De flexibiliteit welke hier geboden word, daar was ik naar op zoek. De manier van samenwerken en het enthousiasme van de leraar is erg prettig. De tijd welke genomen word tijdens en zelfs naast de afgesproken uren, zijn uitzonderlijk fijn, wat resulteert in het behalen van een diploma. Ik zou De Laat zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is, naar een persoonlijke prettige leer omgeving met een hoge kwaliteit van kennis, betrokkenheid en coaching.
Ik heb les gehad van Gilbert de Laat op een professionele en deskundige manier. Hij kan zeer goed beoordelen welke onderdelen van een cursist verbetering nodig heeft. En de lessen zijn erg boeiend. Ik raad de organisatie voor iedereen aan die zich verder wilt ontwikkelen middels een opleiding, coaching etc.
Ik heb les gehad in Breda van Cora. Zij geeft erg fijn en duidelijk uitleg. Geeft goede tips! Cora is een aanrader!
Toen ik voor de eerste keer bij hun kwam, wist ik amper iets van de computer, gewoon desinteressen. Hun wisten mij in 7 weken heel wat kennis en enthousiasme bij te brengen over de computer . De lessen waren heel ontspannen. Wat ik als zeer prettig ervaren heb.
Mijn ervaring was uitstekend. Gilbert is een fantastische leraar en betrokken bij jou persoonlijke traject. Hij helpt waar hij kan om zo goed mogelijk voor te bereiden op je uiteindelijke examen. De groep waaraan ik heb mogen deelnemen was super gezellig en leerzaam. Iedereen bedankt voor de leerzame maar ook gezellige tijd! #geslaagdmeteen8!
Beste Jeroen, Bedankt voor deze fantastisch feedback en wensen je veel succes in de toekomst. Team De Laat Kenniscentrum
Op een rustige, mooie begrijpelijke manier les gekregen. Uitnodigend voor huiswerk.
Beste John, Bedankt voor je mooie feedback. Team De Laat Kenniscentrum
De opleiding Paralegal deeltijd (2,5 uur per les) is te kort om alle stof eigen te maken. Er wordt verwacht dat je in 3 lessen van 2,5 uur een hele module (bv. arbeidsrecht of ondernemingsrecht of vermogensrecht) eigen hebt gemaakt, terwijl dit op de Hoge School of universiteit in 1 jaar gebeurd. Daarnaast is het examen heel erg uitgebreid, ze willen dat je alles kunt toepassen en dit is niet in 3 lessen te leren, ook niet als je veel aan thuisstudie doet. Het is heel bijzonder dat je bij de les Juridische Vaardigheden met een wettenbundel dient te werken, alleen worden deze niet bij het boekenpakket meegeleverd en dien je deze zelf te kopen. Daarnaast dien je ook het examen nog eens los te betalen en is dit niet meegenomen in het lesgeld. De docenten hebben het heel goed gedaan! Zonder hun enthousiasme was ik zeker afgehaakt. Al moet ik wel zeggen dat ik het heel bijzonder vind dat ze geen examens konden inzien om zich nog beter voor te bereiden om de lessen te kunnen geven en de studenten zo klaar te stomen voor het examen. En nogmaals dat is niet te doen in 3 lessen. Ik raad deze opleiding dan ook niet aan.
Beste Debbie, Hartelijk dank voor de genomen tijd voor het schrijven van een review. De Associatie is partner in examinering voor opleiders, brancheorganisaties, werkgevers en overheid. Zij zijn een onafhankelijk instituut die de eindtermen vaststellen en de examens ontwikkelen. Als opleider zijn wij afhankelijk van de (proef)examens en informatie die zij vrijgeven. Wij hebben de opmerking over het ontbreken van deze examens en de inhoud van het examen dan ook neergelegd bij de Associatie. Wij vinden het erg jammer te lezen dat de informatie die wij ontvangen voor uw gevoel niet aansluit bij de inhoud, aangegeven studiebelasting en niveau van de opleiding. Op onze website en in onze offertes staat altijd of een examen is inbegrepen. Ook hierbij zijn wij afhankelijk van de werkwijze van elk exameninstituut. Wij vinden het jammer te lezen dat dit voor u niet duidelijk was. Een opleiding paralegal kan niet vergeleken worden met een opleiding aan een hbo instelling of universiteit. Hier worden naast deze vakken ook andere onderwerpen aangeboden. Wij zijn blij te horen dat onze docenten u hebben kunnen motiveren en stimuleren. Wij zijn erg blij met deze mensen in ons team. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, Team de Laat Kenniscentrum
Mijn opleiding financial assistent heb ik maatwerk behaald. Mijn docent was erg enthousiast en heeft me in een versneld tempo meegenomen door de lesstof. Hierdoor heb ik mijn opleiding in korte tijd af kunnen ronden, zodat ik nu aan zelfstandig op onze financiële afdeling werkzaamheden mag uitvoeren.
Fijne opleider, ging gewoon door tijdens de Corona tijd op afstand. Wanneer het weet kon fijn in een klas. Leraar was fijn, diploma praktijk diploma boekhouden in 1x behaald bij Stibex.
Opnieuw studeren op latere leeftijd is een uitdaging, maar ben heel blij met mijn keuze voor De Laat Kenniscentrum. Een goede begeleiding en uitleg Van de docente is heel prettig en voel mij daar heel fijn bij.
Mijn opleiding HRM bij een andere opleider ging elke keer niet door. Uiteindelijk kon ik wel starten in Maastricht bij de Laat Kenniscentrum. We waren maar met twee kandidaten. Ook tijdens de Corona periode ging het onderwijs gewoon op afstand door. Mijn diploma binnen een jaar behaald. Ik kom zeker terug.
Daalakkersweg 10
5641JA Eindhoven
Een tevreden klant, zowel zakelijk als particulier is wat ons elke dag drijft. Hierbij zetten wij in op langdurige relatie. De Laat Kenniscentrum is een hooggewaardeerde opleider wanneer het gaat om opleidingen voor de(loon)administratieve branche, het opleiden tot leidinggevende functies in bedrijfsleven en logistiek. Verbeteren van de skills op het gebied van sales en communicatie. De partner voor taalonderwijs in de praktijk en basisopleidingen voor de zorg. Verder bieden wij teamtrainingen gericht op verschillende bedrijfsprocessen of afdelingen. Kortom een zeer breed aanbod (175+ opleidingen en korte trainingen). Maatwerk, persoonlijk contact en een laagdrempelige leeromgeving kenmerken onze opleidings– en trainingstrajecten. Door deze werkwijze zijn wij wendbaar in de markt en kunnen we inspelen op hedendaagse trends. Door partijen als UWV, CRKBO en NRTO worden wij erkend als betrouwbare samenwerkingspartner. Het behouden van keurmerken en accreditaties zien wij als een vanzelfsprekendheid. Informeer naar onze mogelijkheden. Meer info: www.delaatkenniscentrum.nl / 040-2485582