Goed, deskundig en proffesioneel

Ik kan mijn eigen tempo bepalen, dit vind ik prettig.

• Deskundigheid van uw docent of trainer.

Gezellige lerares en goede uitleg

De lerares van Zakelijk Engels is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg

• Deskundigheid van uw docent of trainer.
  • Van welke dienstverlening heeft u gebruikt gemaakt? (Denk hierbij aan opleiding, cursus, coaching of verhuur) Cursus Zakelijk engels

Fijne ervaring en goede start voor de toekomst

Goede docent, erg tevreden over het lesgeven. Echt een aanrader voor de toekomst.

• Deskundigheid van uw docent of trainer.
  • Van welke dienstverlening heeft u gebruikt gemaakt? (Denk hierbij aan opleiding, cursus, coaching of verhuur) Opleiding PDL

Goede professionele manier van lesgeven en deskundigheid. Goede locatie en begeleiding

• Deskundigheid van uw docent of trainer.

Kundige docent, flexibel, fijn personeel

Goed begeleid naar mijn NIMA examen voor Sales. In 1x geslaagd voor mijn examens A1 en A2. Goed bereikbaar.

• Deskundigheid van uw docent of trainer.

Goede service en een hele leuke en vriendelijke lerares.

Voor ons was het heel fijn dat we dit onder werktijd mochten doen. De lerares paste haar uren voor ons aan, zodat we ook het examen nog voor de vakanties konden maken. Een lerares voor 2 personen is ook wel heel fijn, zo krijg je voldoende aandacht en uitleg. Een aanrader om op deze manier te studeren!

• Deskundigheid van uw docent of trainer.
  • Van welke dienstverlening heeft u gebruikt gemaakt? (Denk hierbij aan opleiding, cursus, coaching of verhuur) Cursus zakelijk Engels basis

Super opleider

Inmiddels volg ik de 4e cursus bij De Laat Kenniscentrum, iedere cursus heeft een doortastende leraar die ook veel weet over het vakgebied. Bij De Laat Kenniscentrum doen ze net dat stapje extra voor je!

• Deskundigheid van uw docent of trainer.

Hele goede enthousiaste leraar.

Gezellige kleine groep met een super enthousiaste en gedreven leraar. Geeft Veel praktijk voorbeelden om de stof goed te kunnen begrijpen.

correct, informatief en duidelijk

tot nu toe prima. duidelijke uitleg. jammer dat de afstand groot is. wilde liever naar den Bosch.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn echt super tevreden. De leraar is goed en betrokken, echt gedreven om mijn collega en mij te laten slagen voor MBA. Ook het geduld van en contact met het opleidingscentrum zelf is goed. Dat wat er iets minder soepel ging, was 100% aan onze zijde, en allesbehalve aan de zijde van DeLaat. Heel tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Bovenstaande beoordeling is gericht op het gedeelte B2.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De docent nam alle tijd om mij alles goed uit te leggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder verhelderende ervaring. Niet eerder zo rauw en duidelijk beeld over mijzelf mogen ontvangen. Ook al waren een aantal eigenschappen niet nieuw voor me, toch heeft Gilbert er een feller lampje op gezet waardoor ik ineens ook de achterkant van het verhaal zie. Ik ben ontzettend blij dat ik deze insights test en de evaluatie daarvan heb gedaan. Dank!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende voorbereiding gehad op beide examens, praktijk gerichte lessen, veel uitleg aan de hand van echte voorbeelden en een duidelijke vertaling naar mijn eigen werkgever. Als je van plan bent een Nima opleiding te doen dan kan ik De Laat kenniscentrum zeker adviseren. Zowel het schriftelijk als mondeling examen in 1 keer gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via De Laat Kenniscentrum heb ik de opleiding gevolgd voor Nima B Marketing communicatie. Op de zaterdag kreeg ik bijna privéles door Gilbert de Laat. Hij heeft me heel goed voorbereid op het examen. Op een vlot tempo zijn we door alle theorie gegaan, wat Gilbert goed illustreerde met praktijkvoorbeelden. Op het marketingplan kreeg ik veel goede en opbouwende feedback. Gilbert is kritisch, denkt mee en heeft veel kennis. Ik was hierdoor heel goed voorbereid op het examen. Ik wist wat ik kon verwachten en ben geslaagd met een mooi cijfer. Al met al ben ik heel tevreden over mijn opleiding via De Laat kenniscentrum.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Opleiding NEMAS middle management gevolgd naar tevredenheid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zojuist de opleiding NEMAS middle management afgerond bij De Laat Kenniscentrum. Leuke, ervaren docent. Flexibel en les in een kleine groep. Aanvraag is eenvoudig via de Associatie. Voor het vervolg kom ik zeker terug.

2 sterren: slechter dan verwacht

bij aanvang niet de juiste boeken, daarna weer te weinig, daarna weer teveel. lerares had eerste 3 lessen niet het juiste boek waardoor de lesstof niet overeen kwam. lerares komt beloftes niet na, is niet betrokken, leest voornamelijk de PowerPoint op en thats it.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding en betrokkenheid. Persoonlijkheid blijkt al uit een handgeschreven kaartje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zojuist mijn NIMA Sales opleiding afgerond bij dit instituut, doordat ze echt maatwerk bieden is er voorafgaande aan de cursus veel contact met de student. De groep is klein, mijn groep bestond uit 5 cursisten. Prima contact met de docent via whatsapp en mail. Ik heb tijdens de opleiding geen problemen ervaren. Iedereen is flexibel, wat maakt dat het voor mij prima paste naast mijn fulltime werkzaamheden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Traject naar opleiding rommelig, uitstel en onduidelijkheid over de opleiding. Tijdens opleiding zijn exameneisen en wensen vanuit NIMA niet besproken en waren niet bekend bij docent. Dit koste mijn minimaal 3 punten tijdens mijn examen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede opleiding wat aansluit naar mijn wensen

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training PDB

Daalakkersweg 10

5641JA Eindhoven

Over De Laat Kenniscentrum

Een tevreden klant, zowel zakelijk als particulier is wat ons elke dag drijft. Hierbij zetten wij in op langdurige relatie. De Laat Kenniscentrum is een hooggewaardeerde opleider wanneer het gaat om opleidingen voor de(loon)administratieve branche, het opleiden tot leidinggevende functies in bedrijfsleven en logistiek. Verbeteren van de skills op het gebied van sales en communicatie. De partner voor taalonderwijs in de praktijk en basisopleidingen voor de zorg. Verder bieden wij teamtrainingen gericht op verschillende bedrijfsprocessen of afdelingen. Kortom een zeer breed aanbod (175+ opleidingen en korte trainingen). Maatwerk, persoonlijk contact en een laagdrempelige leeromgeving kenmerken onze opleidings– en trainingstrajecten. Door deze werkwijze zijn wij wendbaar in de markt en kunnen we inspelen op hedendaagse trends. Door partijen als UWV, CRKBO en NRTO worden wij erkend als betrouwbare samenwerkingspartner. Het behouden van keurmerken en accreditaties zien wij als een vanzelfsprekendheid. Informeer naar onze mogelijkheden. Meer info: www.delaatkenniscentrum.nl / 040-2485582