prima dag met de nodige interactie. alleen jammer indien je gebruik maakt van het OV je dan Utrecht moet overstappen en met de bus moet reizen, veel tijd verlies en maak de dag onnodig lang
De sprekers konden met enthousiasme vertellen. De inhoud van het programma was echter heel erg eenzijdig en liet geen ruimte om kritische vragen te stellen die van de inhoud van het programma afweken. Tip: niet elke organisatie over één kam scheren en laat ruimte voor andere denkwijzen.
Veel inspiratie opgedaan waar ik binnen onze organisatie mee aan de slag kan gaan. Training is zeker een aanrader.
Erg interessante seminar, met name ook door de interactie van de deelnemers onderling en de praktijkvoorbeelden. De commerciele presentatie van TruQu past niet bij een seminar waar deelnemers voor betalen en kan daardoor verkeerd overkomen.
Het was een zeer informatieve cursus op hoog niveau waar je genoeg handvatten uit haalt om situaties in de praktijk beter te benaderen.
Inhoudelijk goed en interessant programma. De docent geeft dit op een leuke en interactieve manier. Docent is zeer deskundig en heeft veel ervaring. Veel geleerd en een leuke, goed verzorgde dag gehad.
Mijn beeld bij een Masterclass is een verdieping op een bepaald onderwerp. De deelnemers worden dan geacht al veel kennis van het onderwerp te hebben. Deze "masterclass" kan beter "introductie op functiewaardering en -beschrijving" worden genoemd. Dekt beter de lading.Voor een toch behoorlijk dure dag heb ik weinig meegekregen.
Naar aanleiding van de cursus omschrijving ' Grip op verzuim' had ik verwacht dat er meer lesstof zou gaan over het berekenen van de kosten van verzuim. Ik was graag aan de slag gegaan met cijfers en berekeningen om verzuim inzichtelijk te maken. Tijdens de cursus is dit wel aan de orde geweest in de verschillende stappen.
Er waren te veel deelnemers aan de masterclass. Hierdoor werden oefeningen overgeslagen en was er weinig ruimte voor alle individuele cases. Het lijkt erop dat er een tweedaagse cursus in één dag is gepropt. De prijs van de masterclass stond hierdoor niet in verhouding met het gebodene. Jammer, want de kwaliteit van de docente (zeer bekwaam) en de locatie waren van een hoog niveau.
Prima informatie/lesstof. Uitstekende docent
De masterclass was voor beginners (zoals ik) moeilijk door de enorme hoeveelheid informatie waar op een rap tempo door heen werd gewerkt. Maar juist voor gevorderden was het weer teveel informatie over dingen die ze al wisten. Dus uiteindelijk voor niemand wat wils. De docente kon goed presenteren, was/is erg kundig en een expert op het vakgebied. En ondanks dat ze snel praatte, was ze heel goed verstaanbaar en duidelijk. Alleen er was te veel informatie, teveel theorie, geen tijd voor oefeningen of ergens dieper op in te gaan met een concreet voorbeeld, dus uiteindelijk heb ik er niet heel veel aangehad.
De groep was te groot voor een masterclass (15 deelnemers en 1 trainer) om de stof goed te kunnen behandelen waardoor er veel onderdelen zijn overgeslagen. We hebben slechts 2 opdrachten kunnen uitvoeren. Het voorstel rondje duurde wat mij betreft te lang en ging daarmee ten koste van de programma tijd. Door het tijdgebrek zijn er onderdelen afgeraffeld of uiteindelijk niet behandeld wat toch zonde is voor een training van € 800,-
Zeer deskundige docent, waardoor informatieve, leerzame dag. Totaal oordeel wordt beïnvloed door het volgende: De groep was, zoals docent zelf aangaf, groot en gevarieerd qua kennis en behoefte. Daarom voelde je je niet heel vrij om je casuïstiek uitgebreid te bespreken.10 à 12 cursisten is m.i. de max.
Aantal deelnemers van de masterclass was echt te groot, 10 deelnemers zou voor mij maximaal zijn. Hierdoor zijn we er niet aan toegekomen om gerichte oefeningen te kunnen doen.