4 sterren: goede service, goed behandeld

Docent heeft goede expertise, legt goed uit en behandeld al je leervragen uitvoerig. De groepsgrootte was wel wat groot (15), waardoor er veel vragen waren en niet al de materie behandeld kon worden. Materie was bruikbaar en er werden goede handvatten gegeven. Tip; tijdbewaking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De groep was te divers. Enkele deelnemers hadden nagenoeg geen ervaring met functietyperingen en -waarderingen. Voor hen was hte tempo vrij hoog. Zelf doe ik het werk al enkele jaren, ik had graag wat meer verdieping gezien. Een groepsindeling op basis van het kennisniveau (inventarisatie voorafgaand aan de training) zou wat mij betreft zinvol zijn geweest.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Dit is mijn eerste ervaring met HR Academy. Locatie en lunch prima. Masterclass wel erg veel deelnemers, daardoor weinig ruimte voor interactie en ingebrachte casus. Tevens wel erg veel theorie in een dag, ik denk dat dit wel compacter kan (en eventueel leesvoer mee) en dan meer aandacht voor hoe je eea aanpakt in de praktijk. Stappenplan, de do's en dont's, etc.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks dat het onderwerp voor mij absoluut bekend was, heb ik toch weer nieuwe dingen geleerd. Enige wat jammer was, was het aantal deelnemers, maar dit vond de trainer zelf ook

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat is FMM Academy ? Inhoud van de cursus van 1 dag is top, prijs/kwaliteit vind ik niet in evenwicht. Locatie op zich prima, maar 4 laadpunten elektrische auto's waardeloos. Als organisatie met duurzaamheid hoog in het vaandel is dit een reden een andere locatie te kiezen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

inspirerende bijeenkomst met enthousiaste docenten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Een hele positieve dag met inhoud

4 sterren: goede service, goed behandeld

Social Media & recruitment. Leuke training, goed snel tempo, praktijkopdracht was leuk om te doen. Ik vond het een inspirerende dag. En het moet ook gezegd worden dat de lunch in het congrescentrum fantasisch was, super verzorgd, mooie locatie.

test

test

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Had meer praktische tips verwacht / gehoopt. Nu vooral een stok-achter-de-deur gekregen om er verder mee aan de slag te gaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bijzonder leerzame dag onder leiding van een zeer bevlogen docent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundige docent. Duidelijke opbouw. Juiste balans tussen actieve opdracht en 'lezing'.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

prima introductie in HR analytics met ruimte voor dialoog over toepasbaarheid in dagelijkse werkomgeving

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De gegeven informatie is wat mij betreft prima; alleen wel iets teveel in te korte tijd. Qua "kapstok" wel goed en ik kan hiermee zeker verder.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond de inhoud en presentatie dit keer minder sterk dan een vorige masterclass. Dit had met de opbouw van de dag te maken en de presentatie van mevrouw Van Vuuren. Zij kwam niet overtuigend over met haar voorbeeld hoe bij de Human Capital Group op dit moment de gesprekkencyclus ingericht is. De presentatie van de heer Jan Tjerk Boonstra was een stuk overtuigender.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Middagdeel onder de maat! Teveel aandacht voor 1 praktijkvoorbeeld van een kleine organisatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Eea besproken tijdens evaluatie masterclass, tweede dag. Meer ''body'' t.a.v. thema verwacht. Een kapstok waar je andere thematiek kan uitrollen. Vind de prijs- kwaliteit niet in goede verhouding staan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik had nog iets meer concrete verwachtingen van de "bouwstenen" en "modellen". Dit werd weliswaar aan het begin van de training gemanaged, maar toen zat ik al op de training.... advies om dit concreter aan te geven in de omschrijving van de training. Docenten waren top, veel ervaring die ze ook deelden, en zeker wat van meegenomen.

Zekeringstraat 21

1014BM Amsterdam