4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer interessant en leerzaam. Ging einde van de dag met heel veel energie naar huis om aan de slag te gaan met mooie nieuwe dingen

4 sterren: goede service, goed behandeld

In één dag heel veel informatie met concrete praktijkvoorbeelden gekregen. Goede docent!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De docent kon heel goed de stof uitleggen maar het volgende vond ik erg jammer: De hand-out had ik graag vooraf gehad zodat ik nog meer concrete vragen kon stellen over de inhoud en er actief opmerkingen bij zou kunnen plaatsen. Ik heb een interactief gedeelte gemist. Ik had het leuker gevonden als we in werkgroepjes zaken hadden kunnen uitwerken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige training, praktisch en gegeven door een expert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer relevante training over employee journey, erg veel geleerd en heel veel,praktijkcasussen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks de saaie stof was ik zeer positief verrast over zowel de inhoud als de docent. De docent speelde goed in op onze behoefte, wist te inspireren met veel praktijkvoorbeelden en bracht het met passie!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettige docent met veel praktische kennis. Kleine groep van 7 personen waardoor extra maatwerk mogelijk was. Veel geleerd en opgestoken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb de lesstof, de leraar en de mede cursisten als zeer prettig ervaren. Er was open communicatie en e.e.a. ging om werkelijke situaties van de cursisten. Leerzaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Workshop sluit heel goed aan op de vraag en de inhoud is goed toe te passen in de praktijk. De docent weet waar hij het over heeft en vraagt ook goed door, zodat de deelnemers getriggerd worden, zodat ze een nog beter plan kunnen maken. Top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima boostcamp met leuke praktische informatie. Wel kort, vanwege het weer pas om 11.00 uur gestart en de eindtijd is gelijk gebleven. Parkeren was een drama bij deze locatie (NBC Nieuwegein)!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend georganiseerd en ervaren en professionele docent. Inhoud exact zoals gewenst.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was een zeer nuttige en leerzame dag met goede docenten, die voor elke deelnemer maatwerk konden leveren. Kennis die direct toepasbaar is in de praktijk. Ook het feit dat het begintijdstip werd aangepast aan de weersomstandigheden vond ik erg prettig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb erg veel kennis en inspiratie opgedaan en heb door de HR Boostcamp ontzettend veel zin gekregen om met het onderwerp aan de gang te gaan. We hadden een erg prettige docente. Alleen maar complimenten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jammer dat ik te laat hoorde dat het programma een uur later zou beginnen ivm weersomstandigheden (ik zat er om half 10 terwijl het om 11 uur begon). Maar het programma maakte veel goed! Leuke boostcamp met goede tips en veel inspiratie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen kant en klare oplossingen, wel veel interactie en inspiratie. Daar ging het me om!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enorm veel ideeën opgedaan om toe te passen in onze eigen organisatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

-voor een introductietraining mbt HR metrics /analytics zou ik qua programma inhoud nog een wat praktischere insteek en best practice toepassingen willen zien. -de docent is zowel didactisch alsmede vakinhoudelijk zeer bekwaam. -qua faciliteiten (met name de lunch) was eea wat onder de maat ten opzichte van andere trainingsfaciliteiten. -op dit moment zou ik HR academy (nog) niet aanbevelen omdat ik eerder dit jaar teleurgesteld ben in de wijze waarop jullie omgaan met het cancellen van trainingen, bij een lager aantal deelnemers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima docent. Weet de onderwerpen op een praktische manier te benaderen en betrekt de cursisten daar op een goede manier bij.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enthousiaste en betrokken trainer, duidelijke uitleg

Zekeringstraat 21

1014BM Amsterdam