Uitstekende masterclass waarbij er een goede balans was tussen theorie en praktijk. Zeer deskundig en op een motiverende manier gegeven.
Het onderwerp van de dag was Employer Branding. Zeer onderhoudend en informatief. Ook de korte opdrachten stimuleerden een andere kijk op het contact/de verbinding met (potentiele) medewerkers.
Afhankelijk van het onderwerp kijk ik of de training wel/niet aansluit bij de behoefte.
Interessante twee dagen (HR businesspartner), goede balans tussen theorie en praktijk. Zet je aan het denken!
Ik was vooral getriggerd doordat jullie het een boostcamp noemde, waarbij ik toch een bepaald beeld heb van in korte tijd, samen met anderen, tot veel resultaat komen. Hoe precies, daar had ik geen beeld van en was ik dus erg benieuwd naar. En eigenlijk heb ik hier de hele dag een beetje op zitten wachten. Het zelf aan de slag gaan duurde maar kort en was heel erg individueel, weinig interactie. Dat kun je natuurlijk ook zelf opzoeken, maar het helpt als het ook in de opdrachten zit (bespreek in groepjes ieders 'probleem'). In de uitleg zaten wel interessante dingen en ik heb wel wat meegenomen wat ik kan gebruiken, maar al met al heeft het dus niet aan de verwachtingen voldaan.
HR Boostcamp: sleutelen aan functies. Prima dag, leerzaam, goede discussies, ook buiten slides om. Enige minpuntje is laat beginnen: pas om 10:15, terwijl inloop vanaf 9:30 uur was.
Veel informatie gehad.
Leerzaam, inhoudelijk sterk, goede combinatie theorie en praktische uitvoering. Docent met veel praktijkervaring.
Ik miste energie bij de trainster
zeer deskundige docent. Veel ervaring met UWV en procedures. gelukkig hoefden we niet in te zoomen op de basis. Goed niveau van de deelnemers
Praktijkgericht, heldere- en inspirerende wijze van doceren.
De trainingen van Gerard Evers zijn erg inhoudelijk. Je leert heel veel in een dag. Hij houdt iedereen de hele dag geboeid.
Zinvolle informatie gekregen, praktijkgericht.
de opleiding was goed verzorgd, inhoudelijk interessant en bleef boeien tot het einde van de dag, mede dankzij de goede trainers die we deze dag hadden. er was meer dan voldoende ruimte voor vragen ook. al met al een leerzame plezierige dag.
Leuke en inspirerende dag met veel nieuwe inzichten.
Goede presentatie, heldere uitleg. Enige verbeterpunt is dat sommige sheets niet leesbaar waren op het scherm.
SPP is noodzakelijk om goed voorbereid de toekomst in te gaan.De ervaringen /input van de verschillende bedrijfstakken sprak mij erg aan.
De inhoud van de training was goed, docent wist zeker waar ze het over had. Echter voldeed de training zeker niet aan mijn verwachtingen vooraf. De informatie op basis waarvan ik mij heb aangemeld, trends, info over rollen, kwam zeer beperkt tot niet terug.