Eerste ochtend was prima; middagdeel was iets te vol en minder boeiend. Tweede dag was interessant, maar ook wel erg veel.
De cursus was zeer leerzaam. Alleen de nieuwsbrieven die dagelijks voorbij komen zijn erg vervelend.
In de groep was wel een verschillend start niveau, dat is soms wel merkbaar. Sommigen waren echt al wat verder met functiesleutelen dan anderen. Wij ook, en toch heeft het me wel weer nieuwe inzichten gebracht.
Inhoud: het was interessant, maar ik had andere verwachtingen. Het ging over sleutelen aan functies op detailniveau. Ik had graag wat info/discussie gehad over wat dat betekent voor functiebeschrijvingen en -waarderingen. Vorm: De term 'boostcamp' suggereert dat je zeer actief als deelnemer bezig bent. Ik vond het nogal statisch: een erg lange introductie en klassiek groepswerk. - Voorbereiding: het huiswerk kwam echt te laat; 1 week van tevoren - voor mij in een week dat ik met vakantie was. Ook van anderen hoorde ik dat ze het niet goed hadden kunnen doen. De opdracht was ook niet duidelijk, waardoor er in onze groep ook nog eens tijd verloren ging bij de 1e groepsopdracht m.b.t. het huiswerk. Docent: inspirerend en enthousiasmerend, maar had interactiever gekund en minder zendtijd. Toegevoegde waarde van 2e docent was niet duidelijk (kwam ook doordat Luc zelf alle zendtijd gebruikte - dit hadden ze kunnen afwisselen). Locatie: beetje warm, maar verder prima (fijne lunch).
Zeer veel kennis bij docent. Inhoud opleiding hoog niveau. Minpuntje dat er geen infomap/uitgedraaide sheets aanwezig waren maar slechts een kladblok.
Het theoretische gedeelte in de ochtend duurde te lang en ging steeds om hetzelfde (eenvoudige) voorbeeld. Ik miste hierbij de interactie en ervaringen binnen de groep. Na de lunch zouden we gelijk met het Boostcamp beginnen en zelf aan de slag gaan, echter toen kwam nog een keer het voorbeeld. We hadden wellicht beter eerst aan de slag kunnen gaan en daarna nog wat theorie er aan toe kunnen voegen.
Energieboost van de training gekregen en vooral een eye opener op hoe het anders kan Lange aanloop voordat we gingen starten. Uiteindelijk zijn we om 10:45 uur pas met de inhoud gestart.
goed en duidelijk
Graag deelnemers vooraf vragen naar dieetwensen. Ondanks dat Postillion Bunnik een lunchbuffet aanbiedt, is hun aanbod eenzijdig en een beetje traditioneel. Daardoor kon ik bijna niets eten (gluten en lactoseintolerantie). Training helemaal top - trainers uitstekend, goed voorbereid en een lekker vol programma.
Goed in elkaar. Professioneel en ook leuk