Veel geleerd tijdens 2-daagse training.
Ik heb de training vooralsnog heel goed ervaren met de bijdrage van deskundige trainers.
Goede opleiding (leergang verhuur), enthousiaste trainers! Eén onderdeel voldeed niet aan de verwachting maar dat is besproken en er wordt gekeken om alsnog aan de wensen te voldoen.
Jammer dat de aansluiting naar werkelijk gebruiken van de kennis er niet is, verder prima opleiding.
Ik vond het een heel leerzame training.
Leuke dynamische opleiding met veel praktijk voorbeelden
Cursus sloot perfect aan bij mijn behoefte. Cursusleidster (Royle Dijksma) en deskundige (Paul Steinmann) weten de stof goed over te brengen en zijn zeer deskundig.
Cursus sluit goed aan op de praktijk al kon het nog beter.
Een uitstekende op praktijk gerichte training. Gegeven door iemand met heel veel ervaring.
Prima cursus gedaan destijds.
Wat zijn die docenten toch goed hé :)
de training "beïnvloedingsvaardigheden" heb ik juni dit jaar gevolgd. ik heb vooral de bijzonder ontspannen sfeer erg gewaardeerd en er werd veel praktische informatie gegeven om je bewust te worden van het eigen gedrag en de invloed daarvan op anderen. het was een kleine groep waardoor er ook veel ruimte was voor persoonlijke aandacht en verdieping voor de individuele deelnemers. het heeft mij een stuk verder gebracht om sterker in mijn schoenen te staan. ik laat me nu minder beïnvloeden door mijn omgeving. ik kan beter relativeren en afstand nemen tot allerlei bijzaken. cursus kwam precies op een goed moment voor mij. de theorie was interessant en werd boeiend uitgelegd. er waren leuke oefeningen. wat voor mij persoonlijk belangrijk was: dat ik mij minder zorgen maakte of ik het wel 'goed' doe allemaal. het is een cursus geweest met lange-termijn-effect. ik heb Kjenning al in mij omgeving aangeraden. ook de organisatie er om heen was prima in orde.
Ik volg momenteel de cursus Omgaan met mensen met psychische problemen en verslavingen. De docente is zeer ervaren en deelt haar kennis op laagdrempelige wijze. Het programma is gevarieerd en goed afgestemd op de deelnemers (allemaal medewerkers van woningcorporaties).