Bevlogen docent met ruime praktijkervaring
ik ben tevrede over de hoe alles is gelopen en hoe het was geregeld.
Veel aan de training gehad!
steengoede club! Van Harte aan te bevelen!
Goede cursus. Kanttekening is echter dat het programma dusdanig complex is, dat de cursusduur daarvoor eigenlijk te kort is om goed de diepte in te kunnen gaan.
Enige vervelende was dat aanvankelijke trainingsdatum 2 x is verzet ivm te weinig deelnemers. Verder alleen maar tevreden!
Prima in orde zowel incompany als extern
Er wordt lesgegeven met mensen die nog in de praktijk werkzaam zijn of zijn geweest. Daardoor is de opleiding ook up to date, en men weet waarover hij/zij praat. Erg prettig.
Mindere ervaring met de cursus. Dit werd voornamelijk veroorzaakt door de docent. De docent vertelde m.i. veel te veel over zijn eigen kunde en ervaring, hij had alles wel zo'n beetje meegemaakt en elke functie vervult binnen een woco. Dit bracht tegelijk de planning van de cursus in de knel.
Door de gemotiveerde en vakkundige trainer eigenlijk tijd te kort gehad! Zoveel tips en praktijdvoorbeelden.
Sluit erg goed aan op praktijk en eigen situatie.
Oppervlakkig, sluit nauwelijks aan bij praktijk. Cursus leiders treden op als schoolmeesters.
Dag heer Vriezen, Via klantenbeoordelen ontvingen we uw reactie waarin u tot onze spijt duidelijk niet tevreden bent over de gevolgde opleiding. Inmiddels heb ik ook betreffende docenten gesproken over de opleiding. Graag hoor ik van u waar we u mogelijk nog verder kunnen helpen en wat we voor u kunnen betekenen want uiteraard gaan wij graag voor een tevreden klant. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Eddy Bonthuis directeur Kjenning [email protected]
Samen met Kjenning hebben wij een op maat gemaakte training voor omgaan met agressie en geweld georganiseerd en ook de training opvang van medewerkers na een agressie-incident. Zowel inhoudelijk als op het vlak van organiseren van de training verliep de samenwerking met Kjenning bijzonder prettig. De leidinggevenden en de medewerkers waren ook qua inhoud erg enthousiast over de training en ook de trainer/acteurs!
Topperdepoppie