Toegespitst op persoonlijke behoefte met zeer deskundige docenten en de mogelijkheid om gedurende de week de inhoud van het programma steeds naar niveau bij te stellen, het programma groeit dus met je mee in die week.
Grote mate van deskundigheid, maatwerk voor de curcist. Herhalen, kortom zoals het zou moeten. Juliie staan op zeer grote hoogte!
Beste taaltraining die ik ooit hebt gevolgd. Mijn evaluatie gaat echter over de vakgroep Duits en niet over de andere vakgroepen. Meer dan tevreden!!!
Prima concept. Heb voor de 2e keer een opleidin van een week bij RC gevolgd. Bijzonder is dat alle docenten je steeds het gevoel geven er alleen voor jou te zijn. Doordat ze goed onderling afstemmen, ook gedurende een lesdag, worden lastige onderdelen in de diverse contacturen op elkaar afgestemd. Een hele week met 1 onderwerp bezig zijn is zwaar en vermoeiend, maar aan het eind van de week heb je het gevoel dat de week voorbij is gevlogen.
Intensieve taaltraining bij Regina Coeli heb ik ervaren als een uitstekende training die uitzonderlijk goed aansloot bij mijn persoonlijke taal ontwikkel behoeften en mogelijkheden.
Geweldig!
Ik ben meestal erg kritisch, maar het was echt ontzettend goed. Zelf had ik het nodig voor een semester studie in Duitsland en daar ben ik goed op voorbereid. De leraressen waren sympathiek, professioneel, intelligent en vooral -wat mij ook aanspraak- oprecht in mij geinteresseerd. Omtrent Dresden, bouwkunde en het jargon ben ik dan ook oprecht wijzer geworden. Ik heb dan ook al mijn vrienden en kennissen aangeraden om naar Vught te gaan voor een talencursus.
Goedendag, Ik volgde een middag taaltraining als voorbereiding voor de Romereis van 15 nov. Het was nuttig voor mij: tweemaal 55 min. persoonlijk contact, en nog eens een half uur in het talenpracticum. De docentes waren vol aandacht, bekwaam en sympathiek. Dus wat dat betreft prima. Echter, de prijs van dit geheel, 453,75 euro, vind ik wel exorbitant hoog, en eigenlijk nauwelijks acceptabel. Ondanks het feit dat de reis op zich ook al kostbaar is, boekte ik deze middag toch, omdat ik uit die reis het maximale wil halen wat de leren van de taal betreft. Aanbevelen zal ik het instituut zeker, maar alleen aan 'veel vermogenden'. Met vriendelijke groet, Joke Radius
Enorm inspirerend en zeer hoog niveau. Goede opleiders, goede mede cursisten, mooie omgeving. Ook voor de tweede keer een topweek gehad!
Mijn ervaring met Regina Coeli is geweldig. Het is me, dankzij de persoonlijke aanpak van de docentes, gelukt om echte stappen te maken met mijn duits. Verder oversteeg "het weekje bij de nonnen" totaal aan mijn verwachtingen. U heeft een prima organisatie en uitstekende faciliteiten.
Zeer tevreden over het totale verloop. Men schat snel en goed in waar de deelnemer geholpen in moet worden. het woord maatwerk vind ik een container begrip, maar hier meer dan op zijn plaats!
voor herhaling vatbaar
Ik heb een toptraining gehad! Na een week spreek ik beter Duits dan al die jaren op de middelbare school.
Effectieve opleiding, kort maar intensief, stijle leercurve. Persoonlijk, op maat. Prima!
praktisch toegepaste taalopleiding voor mijn werk
Mijn passie Italiaans leren werd door passionele leraren op voor mij de juiste manier aangemoedigd. Ook de leerstof werd goed afgestemd met mijn leerstijlen. Ik was als enige leerling die week dus ook alle taaltafels waren voor mij privéles waardoor ik een enorme sprong vooruit heb kunnen maken. Tussen de leraren is er een goede afstemming welke lesstof ze geven en ook de passie voor de taal die ze aan mij hebben doorgeven. Ook nu nog bruist mijn energie om te leren het is voor mij ook nog maar kort geleden dat ik er was. Een top week!
Enig punt van aandacht zit hem erin dat het prettig zou zijn het lesmateriaal ook digitaal beschikbaar te stellen zodat het niet nagelezen hoeft te worden in de map maar direct beschikbaar is op tablet/pc.