Het was een bijzondere ervaring! Regina Coeli is heel professioneel.
Taal onderwijs, interactiviteit door top docenten!
Ik heb het als zeer goed/uitstekend ervaren, volgend jaar kom ik terug voor een vervolg cursus
Een perfect opgezette training waarbij aandacht voor alle facetten. Organisatorisch is alles ook goed geregeld.
Ik vond de medestudenten ook meerwaarde brengen.
Regina Coeli is een zeer professionele organisatie. De cursus was een zéér intensieve cursus onder de persoonlijke begeleiding van professionele trainers. Alle verwachtingen/doelstellingen die, voor aanvang van de training, zijn doorgesproken zijn gehaald op een prettige, professionele manier. Een absolute aanrader voor mensen die zich een taal eigen willen maken.
Taaltraining en organisatie meer dan top!
Regina Coeli staat voor mij voor een professionele aanpak gecombineerd met persoonlijke aandacht
ik ben erg onder de indruk van de totale organisatie. schoon, netjes, behulpzaam, service, goede medewerkers, goede teachers, goed eten, prettige werkruimte, etc.
super geregeld alles
de trainer focusten goed op wat voor mij belamrijk was