Meerdere trainingen gedaan via Secretary Management Institute en kan dit instituut van harte aanbevelen. Men is zeer klantvriendelijk en heeft aandacht voor de individuele wensen van de cursist.
Ik heb veel gehad aan de opleiding die ik heb genoten bij Secretary Management instituut. Het heeft zeker aan de verwachting voldaan.
De studie was prima, en goed te doen vanuit huis.
De trainingen die worden gegeven sluiten goed aan op de praktijk. Hierdoor kan ik groeien in mij functie en persoonlijke ontwikkeling. De organisatie komt professioneel over. alles is goed geregeld van het begin tot aan het eind. complimenten.
perfect geregeld voldoende mogelijkheden voor vragen en voldoende aandacht aan kandidaat duidelijkheid
Al vele trainingnen gevolgd bij SMI, variërend van 2-daagse trainingen tot 5-daagse tot 10-daagse en variërend van opleidingsniveau (van HBO tot Bachelor), steeds naar volle tevredenheid. De trainers zijn kundig, well-prepared en enthousiast en beschikken zonder uitzondering over een uitgebreide kennis van het secretaresse-vak.
Het vak secretaresse is volop in beweging en ik heb geleerd dat het volgen van een opleiding bij SMI een welkome aanvulling is voor het in praktijk brengen van mijn kennis en kunde. De opleidingen bij SMI maken echt het verschil. Door je te blijven ontwikkelen houd je je kennis en vaardigheden op peil, zodat je interessant voor werkgevers, (dus employable) blijft en je beter kan omgaan met veranderingen in je werkomgeving.
Prettige cursus is goed op de praktijk gericht zodat je het geleerde gelijk kunt toepassen in je werk.
Prima!
De training werd gegeven door een trainer die de lesstof als het ware ademt en zich goed kan inleven in de doelgroep. Het instituut heeft alles prima geregeld. Kanttekening is de prijs; dat kan een obstakel zijn.
Zeer tevreden over organisatie, programma, docent en locatie!
Graag bij plenaire sessies de spreker(s) vragen om de inhoud van zijn presentatie aan te passen aan de doelgroep.
De training hoger management support drijft vooral op haar trainster (Titia). De materialen die via de website worden aangeboden, sluiten niet echt aan bij de training en ik vind het niveau ook vrij lag. De toegevoegde waarde van de Secretary Management Institute trek ik in twijfel. De training zou ik aanraden als de trainster Titia is.
De training ''De Senior Assistant op Strategisch Niveau'' (Kristine Ates) is leerzaam, inspirerend en boeiend. Omdat de groep niet al te groot is (7 personen) krijgt elke cursist alle aandacht die zij nodig heeft. Ik snap dat SMI méér leert van kritische feedback maar in dit geval kan ik dus niet echt behulpzaam zijn want ik vind deze training écht goed (incl. locatie en voorzieningen). Als advies richting de toekomst kan ik alleen meegeven: maak de groep zeker niet veel groter (voor optimaal resultaat)!
Ik volg op dit moment de opleiding secretary management master. De opzet daarvan is geweldig en haalt het beste naar boven.
Goede docenten/coaches, uitdagende leermethoden, prettige communicatie en prettige groepen. Groepsgrootte is soms iets groot.
Het ging hier om een seminar, niet echt om een opleiding. Ik vind het onderzoek daarom niet echt van toepassing. Maar mijn ervaringen met Secretary Management Institute zijn wel positief.
Het is lang geleden, maar ik heb er nog steeds een goede indruk van en ik weet nog dat de opleiding goed aansloot bij de praktijk en de trainers erg professioneel waren en mede daardoor start ik binnenkort opnieuw een opleiding bij deze organisatie.
Ga zo door!!
Prima training, goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling, sloot goed aan bij de dagelijkse praktijk.