4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer leuke training, leerzaam en je hebt er zeker iets aan! Je leert veel over alle aspecten die je nodig hebt om een groot event te organiseren. En er een succes van te maken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongelooflijk wat je in een jaar kunt leren, de inzichten die je krijgt in het bedrijf waar je werkt en wat voor resultaat dit oplevert voor jezelf en het bedrijf. Dat alles onder de deskundige begeleiding van Hanneke, die je uitdaagt en inspireert, alles in een prima sfeer, met medestudenten van hetzelfde niveau uit totaal verschillende bedrijven. Interessant, leerzaam, verrijkt, verdiept. Goed voor je zelfvertrouwen en ontwikkeling. Een ervaring die ik niet had willen missen. De investering in uren is meer dan wordt aangegeven, maar is wat het je oplevert zeker waard.

• Gevolgde training Jaaropleiding Secretary Management Master

4 sterren: goede service, goed behandeld

In mijn zoektocht naar een opleiding die past bij mijn ambities ben ik terechtgekomen bij de Secretary Management Master. De opleiding geeft inzicht in hoe bedrijven werken en welke zaken spelen of op elkaar inspelen als het gaat om: organisatie, omgeving en mensen. De opleiding past bij mijn vooropleiding, ervaring en kennisniveau. Het geeft precies de gewenste uitdaging. Positief: de docente legt een perfecte link tussen theorie en praktijk, waardoor de lessen geen moment saai waren. Zij is bevlogen en inspireert daardoor. Zij biedt voldoende ruimte om te sparren op inhoud. Verbeterpunt: Ik heb gemerkt dat de online leeromgeving niet altijd duidelijk en transparant is. Voor mij was het richtpunt de aanwijzingen die ik van de docente kreeg.

• Gevolgde training Master Secretary Management

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

"De opleiding is ontzettend leerzaam en leuk om te doen.Een aanrader om het bedrijf waar je werkzaam bent, goed te leren kennen. Zelf krijg ik heel veel energie als ik datgene doe, wat ik leuk vind om te doen. De docent helpt je goed op weg,als je steun nodig hebt bij je scriptie. Hanneke, je bent een topper!"

• Gevolgde training Jaaropleiding Secretary Management Master

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een jaar lijkt te kort je te verdiepen in de stof, maar geeft zoveel verrijking en kennis van het bedrijf waar je in werkzaam bent. Discussies met trainer en medecursisten zijn zeer waardevol. Veel geleerd van elkaar. Materie is helder en duidelijk. Meer studie-uren benodigd dan aangegeven maar het is ook leuk om te doen. Kortom: fantastische cursus met geweldige groep mensen.

• Gevolgde training Secretary Management Master

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een inspirerend jaar! Hanneke Steenbekkers wil ik bedanken voor haar heldere manier van lesgeven, haar kennis en uitleg ván en toelichting óp de theorie en het larderen van die theorie met verhalen. Hanneke spitst de theorie to-the-point toe op dec werkomgeving van al haar cursisten. Haar down-to-earth-attitude en humor werken zeer verhelderend en inspirerend. Iedere les heeft ze de hele klas van begin tot eind geboeid weten te houden. Daarnaast geeft ze morele steun voor de cursisten.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training secretary management master

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal sceptisch was over onderwerpen als gedrag en leiderschap enz. Ook tijdens de opleiding zelf. Maar toen ik de opdracht in de praktijk moest uitvoeren werd ik doordrongen van het feit hoe belangrijk dit soort onderwerpen zijn in de samenwerking met mijn collega's. Nog iedere dag put ik er informatie uit en leer ik.

• Gevolgde training Secretary Management Master

4 sterren: goede service, goed behandeld

Locatie was prima, geluid etc ook. De lunch zou ik liever zittend aan een tafel hebben. Nu zaten we op de trap met je broodje op schoot. Heeft niet mijn voorkeur.

• Gevolgde training Nationaal Secr Congres 2016

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb veel handvatten ontvangen die ik direct kan toepassen. Er was ook voldoende ruimte om je eigen ervaring te delen en vragen te stellen. Mary-José is goed gestructureerd en erg duidelijk in haar uitleg. De service op locatie was ook erg goed. De dagen zijn wel lang maar daardoor kwamen de energiebreaks zeer goed uit.

• Gevolgde training Notuleren en verslaglegging op strategisch niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

een dag met interesante en boeiende sprekers elk met weer een andere kijk op de functie "assistant", je krijgt handige inzichten voor je functie, goede locatie, leuk om contact met vakgenoten te hebben en ervaringen uit te wisselen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De inhoud waren korte workshops maar krachtig en super. Het niveau van de trainer was verschillend per trainer. Het ontvangst en de begeleiding was goed georganiseerd. De organisatie en locatie inclusief lunch was top. En de heerlijke ludieke afsluiting dat was een genot om naar te luisteren met tranen over mijn wangen met Jeanne..... Dus al met al de moeite waard om terug te komen en dat gaan we zeker doen aankomend februari 2016.

• Gevolgde training Nationale secretaresse dag 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

de opleiding was zowel qua inhoud, niveau, trainer, begeleiding, organisatie goed, Kristine weet het beste uit je te halen, vraagt door, triggert en laat je anders denken en is een goede netwerker en toptrainer

• Gevolgde training Senior Assistant op strategisch niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een positieve ervaring. Goede sprekers. Boeiend en fris (Erik Scherder en Ben Tiggelaar)en indrukwekkend (Joseph Oubelkas). Diversiteit aan onderwerpen sprak mij zeer aan. WTC Rotterdam was overigens een mooie locatie. Catering ook prima verzorgd.

• Gevolgde training Congres 3 november 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

leuke inspirerende dag met diverse sprekers. Niet allemaal direct gerelateerd aan de functie van secretaresse of management assistent (zoals Joseph Oubelkas en Erik Scherder) maar wel inspirerend en met een boodschap. Misschien zijn 5 sprekers wel wat veel. Beter is om tussendoor bijv. en workshop of iets interactiefs aan te bieden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede training van Titia Huisman en Astrid Kies. Een heel goede toevoeging aan SMA I, ik zou willen zeggen: een essentieel onderdeel van de SMA I want voor mij is tijdens SMA II de cirkel rond geworden! Toptraining.

• Gevolgde training Senior Management Assistent II

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een boeiende leerzame dag die speciaal gericht was op de secretaresse van de toekomst. Alleen in de zaal zelf was het te koud. De airco stond hoog en dat leidde mij erg af van het programma.

4 sterren: goede service, goed behandeld

de cursus was goed opgezet. Er was voldoende ruimte om de stof te behandelen en om ervaringen uit te wisselen. Ruimte waar de training werd gegeven was goed toegankelijk. Lunches waren goed evenals de verzorging tijdens de pauzes

• Gevolgde training HR assistent

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige dag met enerverende sprekers, fijne locatie, goed verzorgd. Een hele leerzame dag! Volgend jaar hoop ik weer van de partij te zijn. Ik beveel het al mijn collega's aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kwam vol inspiratie terug! Zeer afwisselende spekers met ieder hun eigen verhaal waar je voor jezelf je leer uit kunt trekken en mij een prikkel gaf hoe leuk het vak is maar hoe belangrijk blijven ontwikkelen is op alle vlakken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

het was een bijzonder leuk symposium. Leuke sprekers: Annemarie van Gaal, Humberto Tan en Eef van Opdorp hadden geweldige verhalen. Erg leuk om mee te maken! Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer en zijn er dan hopelijk weer inspirerende sprekers.

• Gevolgde training Secretaresse Congres

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onder de bezielende leiding van Karin is het hard werken, maar het resultaat is daar ook naar. De training is afwisselend leerzaam en speels waardoor je aandacht nooit verslapt en je de leerstof goed op kunt nemen

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training projectmanagement voor de secretaresse

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer inspirerende training die zowel zakelijk als privé toepasbaar is. De training geeft je andere inzichten, je hebt ook een keuze, doe ik er iets mee, of vind ik het wel goed zo. Een training met een echt BOOST!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De eerste dag was te algemeen, jammer. De tweede dag was leerzaam en praktijkgericht. Achteraf heb ik toch meer opgestoken dan ik dacht. Ik vond de cursus wel te duur voor twee dagen!

• Gevolgde training Strategisch notuleren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een fantastisch congres met inspirerende sprekers. Ik kwam 's avonds vol energie thuis.Aan deze dag heb ik een antal goede inzichten overgehouden die ik inmiddels ook in de praktijk breng. De locatie was goed gekozen en de catering perfect.

• Gevolgde training Secretary Power Class

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede organisatie. Vanaf het moment van het verkrijgen van de mail voor deelname tot het slot van het seminar. Prettige locatie alhoewel midden centrum Rotterdam wel een uitdaging is om op tijd aanwezig te kunnen zijn. Professioneel in elkaar gezet. De inhoud van de dag had een goede balans. Ik roep al een hele tijd op mijn werk dat mijn functie als assistente aan het veranderen is. Dat er andere dingen van mij gevraagd worden. Dit werd goed onderbouwd alhoewel het voor mij persoonlijk geen verrassende nieuwe dingen waren die ik hoorde. Het waren dingen die ik zelf ook bedacht had. Maar dat neemt zeker niet weg dat ik veel tips en tricks heb meegekregen waar ik zeker wat mee kan. Die juist dat wat ik denk dat nodig is alleen maar kunnen versterken. Ik kan er dus zeker mee aan de slag. Goede sprekers en vooral ook enthousiaste sprekers die veel energie bij de groep naar boven wisten te halen. M.u.v. een persoon en dat was de eerste spreker eigenaar Assistant2. Die vond ik teveel zijn eigen bedrijf promoten, teveel vertellen hoe goed hij wel niet is en wat hij allemaal wel niet bereikt en geregeld heeft en ik vond hem negatief overkomen richting de secretaresses alias assistentes. ik vond dat hij stempel drukte op niet welwillend zijn van secretaresse te willen veranderen, dat zij stilstaan in ontwikkeling daar echt wat aan moeten doen. Mijn inziens zat er een groep intelligente mensen bij elkaar die juist naar dit seminar zijn gekomen omdat ze zich bewust zijn dat verandering van hen gevraagd wordt. Vond het een slechte start van de dag wat mij een gevoel gaf als dit het gaat worden vandaag dan stap ik op maar dat hebben de overige sprekers dubbel en dwars goedgemaakt. Ik ben met een berg energie naar huis gereden. Super enthousiast. Mijn oprechte complimenten voor Ben Tiggelaar, Joseph Oubelkas, Huub van MAckelenbergh en Erik Scherder.

• Gevolgde training Secretary Powerclass

Emmasingel 29 17