4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een inspiratie! En motivatie plus drive om mezelf te ontwikkelen. Een eye opener voor mezelf maar mooi samenzijn met dezelfde doelgroep. Vooral de verschillende sprekers maken deze dag voor iedereen van toepassing.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door deze opleiding heb ik geleerd niet te denken in angsten, maar te denken in kansen :-),meer vertrouwen te hebben in eigen kunnen, in mezelf geloven, zaken bespreekbaar maken en last but not least ben ik ook een goeie en een fijne sparringspartner voor mijn manager! Dit allemaal te danken aan Kristine :-))!!

• Gevolgde training Senior Assistant op strategisch niveau

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Cursus dekte de lading niet. Meer algemeen organisatiekunde. Is reeds schriftelijk en mondeling aangegeven. Resultaat; een vernieuwde cursus, getuige de nieuwste brochure. Huiswerk is het lezen/bestuderen van verplichte literatuur. Dit wordt tijdens de cursusdag per paragraaf nog eens letterlijk opgelezen/doorgenomen. Gevolg: thuisstudie werd steeds minder. Opdrachten van 14 cursisten worden tijdens de cursusdagen nagekeken. De aandacht die hieraan wordt besteed is minimaal. Hanneke is vriendelijk maar erg overtuigd van zichzelf; maakt discussie soms lastig.

• Gevolgde training Corporate Governance mei 2015

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sprekers waren super ! Organisatie van de power class ronduit slecht. Kan veel beter voor deze organisatie. Overall gezien dus niet het geld waard. Wat je wil bereiken met het congres moet je ook zelf uitstralen. Dat ontbrak er.

• Gevolgde training Secretary power class

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het een hele leerzame dag gevonden, geen managementondesteuning meer maar management assistent. Ontroerend door Joseph. Ook Erik was boeiend, Fons had een mooie uitspraak over secretaresse en Ben boeide ons met de sociale invloed en met David Bowie.

• Gevolgde training Secretary powerclass

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een inspirerende dag. Veel geleerd. Goede sprekers de een heeft een verhaal wat mij dan meer aan spreekt dan de ander. Maar ook veel emoties en mooie verhalen. Prima verzorging en locatie (beetje koud in de zaal)

• Gevolgde training secretary power class

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deze training heeft mij erg geholpen om naar de communicatie tussen mij en mijn leidinggevende te verbeteren.Ook heb ik veel hulpmiddelen gekregen. Je gaat kijken naar wie jij bent. En hoe je handelt in verschillende situaties.

• Gevolgde training Senior Management Assistent

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Naam trainer ben ik helaas kwijt. De training vond ik in het algemeen goed. Voor mij persoonlijk vond ik het te veel gericht op gesprekstechnieken/-vaardigheden. Ik had gehoopt dat de opleiding wat diverser/breder van opzet zou zijn. Daarnaast vond ik het niveau onvoldoende helder. Er zaten aankomende teamleiders en coordinerend secretaresses bij. Ik ben zelf al een aantal jaren werkzaam als teamleider, dus vond het niet helemaal aansluiten bij wat ik ervan verwachtte.

• Gevolgde training Teamleider Secretariaat

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond het erg goed zoals gewoonlijk. Jammer dat de laatste in Rotterdam was. Voor mij wel erg ver. het niveau is hoog en er doen trainers mee die veel ervaring hebben.Ik zou zo zeggen ga zo door. Mijn complimenten.

• Gevolgde training Power class

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dinsdag 3 november ben ik samen met mijn collega naar de Secretary Power Class geweest. Kan niet anders zeggen dat Secretary Management Institute de beste is. Ik heb weer nieuwe energie binnen mijn functie Management Ondersteuner. Het enthousiasme in mijn functie was soms weg maar heb door de training definitief het oude plaatje 'secretaresse' losgelaten en kijk weer met frisse ogen naar de toekomst om mezelf verder te ontwikkelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer boeiende sprekers, interessante workshops. Met een hoofd vol inspiratie terug naar kantoor (én het dagelijks leven)! Er leuk en interessant om een hele dag met vele collega's uit verschillende branches uit het hele land te kunnen "sparren"! Daarnaast: prima faciliteiten!

• Gevolgde training Secretaresse Congres 2015

4 sterren: goede service, goed behandeld

Over het algemeen kreeg ik van de aanwezige sprekers heel veel energie. Er was een spreker, de heer Scheltema, die mij enigszins tegen viel. Helaas was zijn speech de enige die mij totaal niet inspireerde. Of je nu secretaresse bent of management assistent, het boeit mij zo weinig. Het gaat bij mij om het totaal pakket. Je kunt een mooie benaming aan een functie hangen maar als de werkzaamheden mij niet aanspreken dan mogen ze van mij de functie houden. Natuurlijk kennen we de secretaresse die niet durven te veranderen of bang zijn voor verandering. Volgens mij zaten deze "tantes" dinsdag niet in de zaal. Deze meneer zou zijn speech meer op positieve zaken kunnen richten, in plaats van alleen maar aandacht te schenken aan negatieve zaken. Ik vind het erg jammer voor deze meneer.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vond persoonlijk de 1e spreker, Fons Scheltema, erg voor zijn eigen kerk prediken. Eigenlijk een beetje ongepast om te melden aan iedereen die er zat om niet vast te houden aan ancienniteit en salaris. Kom deze beste man dan onze hypotheeklasten aanvullen? En heeft hij wellicht ook ideeeen over hoe wij een werkgever ertoe kunnen krijgen om ons HBO op te leiden terwijl de functies in onze sector wel HBO werk en denkniveau nodig hebben maar een HBO diploma ietwat overdone is? Heeft hij wel enig idee wat het met mensen doet als hij doodleuk neerzet dat mbo'ers eigenlijk overleden zijn en niet meer meetellen? Heeft deze wijze man niet in zijn hoofd dat je meer leert door de praktijk dan door de opleidingen die hij organiseert? Nee, deze man kijkt alleen naar zijn eigen portomonnee want was toch wel heel erg teleurgesteld over het feit dat hij van de 2000 mailingen geen 1 reactie had ontvangen. Dat geeft toch wel wat te denken,niet? Vervelend en onaangenaam persoon vinden wij van JB west.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een goede training, een prettige trainster en een fijne locatie. Wél een bijzonder hoog tarief ten opzichte van het gebodene. Neemt niet weg dat het best een interessante cursus was.

• Gevolgde training Notuleren op strategisch niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een super dag om bij te zijn! Het programma was afwisselend, de onderwerpen waren veelzeggend en er waren goede sprekers. Met deze informatie kunnen we weer aan de slag!

• Gevolgde training secretary power class

4 sterren: goede service, goed behandeld

De Secretary Power Class was erg inspirerend. Goede sprekers met een duidelijk en interessant verhaal afgestemd op mijn vakgebied. De locatie was perfect en aan alles was gedacht. Catering uitstekend en vriendelijk personeel. Goed bereikbaar en midden in de stad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Was een geweldige training. En een ontzettend goeie innovatieve opleider. We konden met elkaar andere leerlingen via een werkplaats communiceren. Alles was bespreekbaar en werd in een heel veilige omgeving behandelt. Locatie was goed bereikbaar heel goeie zalen waar rust en inspiratie aanwezig was. Na de training vroeg mijn leidinggevende wat er met me is gebeurd. Ik heb het zelf niet eens in de gaten zo vloeiend als dit is gegaan.

• Gevolgde training Senior Assistent op Strategisch niveau

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was erg goed seminar, zeer boeiende en vermakelijke sprekers; TOP. Veel van opgestoken en er is een goede vertaalslag gemaakt naar de praktijk. De locatie was goed bereikbaar, mooi en ook de catering was goed verzorgd.

• Gevolgde training Secretary Powerclass

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het was een geweldige dag. Goede presentaties waar ik echt iets aan heb. Zelfs al met de manager besproken en die stond er al helemaal voor open!! Al met al een aanrader voor anderen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deze Power Class is een must voor elke secretaresse / management assistent. Goede sprekers die inspelen op de actualiteit en de praktijk. Ze zorgen samen met jouzelf voor een positieve boost waar je ook echt iets aan hebt in je werk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer inspirerende dag, vooral de presentatie van Joseph was geweldig. Indrukwekkend verhaal op een zeer boeiende en humoristische manier gebracht en dat is knap gezien het onderwerp. Ook de presentatie over de brains was leerzaam en werd leuk gebracht. Alles eromheen ook prima geregeld (en dat zien secretaresses/office managers) graag. Kortom geslaagde en leerzame dag. Bedankt!

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Secretary power class (congres 3/11)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een dag vol energie, inspiratie, nieuwe informatie en stof tot nadenken. Interessante sprekers en goede inhoud met handvaten voor vertaling naar onze eigen werkplek en omgeving. Goed om eens buiten het perspectief van het bedrijf te kijken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was erg leerzaam en er kwamen veel onderwerpen aan bod waar ik een hoop van heb genotuleerd om in mijn eigen ontwikkeling mee te nemen. Volgend jaar zijn ik en mijn collega zeker weer van de partij evenals bij de secretaressedag waar we ook veel hebben geleerd tijdens de workshops

• Gevolgde training Nationaal Secretaresse Congres 2015

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond de hele dag heel goed verzorgd en de sprekers waren TOP! Sprekers: Fons Scheltema, Ben Tiggelaar, Joseph Oubelkas en Erik Scherder. Ik kom zeker volgend jaar terug!! Groet Anita Bonnema

4 sterren: goede service, goed behandeld

Trainer: ik heb vrouwelijke sprekers gemist. Vrouwen hebben toch iets te vertellen. Locatie is OK maar koud. Inhoud was interessant en boeiend. Niveau: OK Begeleiding: vriendelijke en attente bebeleiding.Ook herkenbaar. Organisatie: niets op aan te merken.

Emmasingel 29 17

5611 AZ Eindhoven