goede service, goed behandeld

Ze leren je niet alleen om naar voeding te kijken maar ook naar het lichaam als geheel. Voeding in de breedste zin van het woord: voeding voor lichaam en geest! Niet op de manier van het Voedingscentrum maar voeding wat goed voor je is op basis van echt goed onderbouwd wetenschappelijk onderzoek. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur

goede service, goed behandeld

Een geweldige opleiding met zoveel passie en liefde! Een warm bad! Topdocenten en zoveel geleerd👌🙏. Kwaliteit en waar voor je geld. Nu bijna klaar met de opleiding Stresscounselor . Wat een mooie ervaring en verrijking van mijn leven! 🌞🦋 In februari ga ik de Hormoonfactor volgen, wederom bij Sonneveltopleidingen!🍀 Het is een topleiding👍

goede service, goed behandeld

Wat een geweldig leerzaam jaar was dit?! Ken jezelf, daar start het allemaal mee. En vervolgens, blijf trouw aan jezelf. In de praktijk betekent dit onder andere bewustwording van gedragspatronen, deze doorbreken en hiervoor de methodieken aangereikt krijgen. Voelen wat er is, daarbij blijven, ‘zijn’ in het hier en nu. Leren wat van mij is en wat van een ander, niet verantwoordelijk zijn voor- en voldoen aan de verwachtingen van-, ‘alles en iedereen’. Het was een pittige maar prachtige reis: wát een groei, ontwikkeling en daardoor verandering! Nu in leerjaar 2 al het geleerde in de praktijk brengen, ik heb er zin in!

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige opleiding. Veel geleerd over coachen, mijzelf en senioren. Een prachtige locatie in Zwolle. De opleiding heeft mij veel gebracht, ik ben een rijker mens geworden. 2 geweldige docenten. Nog elke dag blij dat ik deze opleiding bij Sonnevelt heb gevolgd.

• Gevolgde training Seniorencoach

goede service, goed behandeld

Ik heb de opleiding Levenscoach bij Sonnevelt als een bijzondere reis ervaren. Halverwege het eerste jaar ontdekte ik dat de opbouw van het leerjaar zo kloppend en opeenvolgend is. Hierdoor doorloop je (on)bewust zelf een heel eigen coach traject waarbij je iedere keer (on)bewust een laagje dieper gaat. Het is zo passend in elkaar gezet, het klopt en dat geeft voor mij de expertise en de kwaliteit weer waar deze opleiding voor staat. Ik weet niet of het de meest sterke coachopleiding is in het leren van gespreks-/ coachvaardigheden maar wel in de methodieken die gebruikt worden. Met deze methodieken ga je echt een laag dieper met je coachee, je komt tot de kern, je zakt af naar het gevoel en dat vind ik heel waardevol van deze opleiding. Ik zocht ook een opleiding die dieper gaat dan de ‘gewone’ standaard coachopleiding, ik wilde die verdieping naar het gevoel en de emoties en de daarbij passende methodieken leren en dat heb ik gekregen in de afgelopen twee jaar. Ik voel me als coach en als mens rijk met deze schatkist aan methodieken en ervaringen. Ik weet zeker dat ik zonder deze opleiding niet zover was gekomen als dat ik nu ben, zowel als coach in mijn bedrijf, als in mijn eigen ontwikkelingsproces.

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

Hele positieve ervaring met een fantastische coach! Blijf bij wat er is, is een motto dat ik me eigen probeer te maken en ik een fantastisch uitgangspunt vind. Heel veel moois gezien en een fijne groepssfeer ervaren!

• Gevolgde training Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

"Voed lichaam én geest met natuurvoeding", dat heb ik echt geleerd bij Sonnevelt. In de opleiding Natuurvoedingsadviseur leer je hoe een evenwichtig voedingspatroon doorwerkt op alle niveaus in de mens: fysiek, geestelijk, emotioneel en spiritueel. Je ontdekt hoe voeding kan worden gebruikt als krachtig middel voor behoud van vitaliteit. Echt aan te raden, een cadeau voor je lichaam!

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur

perfect, zeker aan te bevelen

Erg leerzame opleiding, een must voor het coach vak waarin professionaliteit voorop staat. gegeven door ervaren en deskundige docenten. De opleiding brengt de coach dichter bij het medisch en psychosociale vakgebiedd en je leert vooral ook waar je grenzen liggen mbt het zorg verlenen.

• Gevolgde training MPSBK

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de opleiding kom je er steeds meer achter wie jezelf bent in de basis. Een opleiding waarin theorie veel wordt afgewisseld mooie oefeningen tijdens de lesdagen. Je kunt volgen om te ontdekken wie jezelf bent maar ook om de start naar Basis Coach kunnen maken

• Gevolgde training Basis Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Leerzaam en goed toe te passen in mijn huidige werk en in de ademsalon.nl die nu geopend is op 9-9-18 Vervolg cursus ingestart, stress counselor, doel viatiliteitscoach en daarna stress adviseur.

perfect, zeker aan te bevelen

Goede opleiding met fijne docenten (met veel praktijkervaring). De opleiding heeft mij geholpen om beter inzichtelijk wat precies de aspecten van duurzame inzetbaarheid zijn en hoe we organisaties op dit gebied kunnen adviseren (met bijbehorende tools).

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

goede service, goed behandeld

Puur vakmanschap door haar jarenlange ervaring. Aan de hand van praktische voorbeelden maakt ze zaken helder. Ze is geen pleaser wat juist erg verfrissend is, positief kritisch dus. Een verbeterpunt voor de training is dat er vaker onder begeleiding geoefend mag worden.

goede service, goed behandeld

Persoonlijke opleider. De opleiding bestond uit intensieve lesdagen, thuisstudie en verplichte intervisie met medestudenten. Deze opleiding laat je niet koud en zorgt voor een pittige persoonlijke ontwikkeling. De docenten hebben veel ervaring en maken de lesdagen persoonlijk.

goede service, goed behandeld

Van Gitta heb ik geweldige leerzame lessen gehad. Je leert in deze lessen vooral jezelf goed kennen wat je weer kunt gebruiken in de praktijk en bij je cliënten. Ik zou deze opleiding iedereen kunnen aanbevelen. Het is jammer dat de opleiding zo kort is, ik had graag nog even doorgegaan. Al is het ook wel heel fijn om weer een mooi diploma op zak te hebben!

goede service, goed behandeld

De opleiding van stresscounselor afgerond bij Sonneveld. De opleiding is inspirerend, prikkelend en verdiepend. Het gedachtegoed van Albert Sonnevelt zo herkenbaar en toepasbaar in dagelijks doen en denken. Een opleiding die zeker aan te raden is en die mij zowel in professionele als persoonlijk ontwikkeling veel heeft gebracht.

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

Zeer interessante opleiding. Compleet en afwisselend. Je kunt er heel veel kanten mee uit. Bijvoorbeeld een eigen praktijk of als aanvulling op je huidige beroep/ praktijk. Wat je kunt bereiken met leefstijl aanpassingen is enorm. Dus ook een eye-opener voor jezelf 😉 Op de lessen, de docenten en Sonnevelt opleidingen niets aan te merken. Enige min-puntje: voor mij had de opleiding (voor die prijs) inclusief lunch mogen zijn.

goede service, goed behandeld

De lesstof gegeven door Mieke was helemaal goed, alleen jammer dat de toegezegde assistentie er nooit is gekomen en daardoor stond Mieke alleen voor de groep. Daardoor kwam het coach gesprek oefenen in het gedrang omdat Mieke logischerwijs niet op meerdere plekken tegelijkertijd kan zijn. Ondanks dat is Mieke een super docent, alleen de groep zou ik kleiner maken en ons traject was wel erg kort, meer weken er tussen zou voor werkende cursisten een verademing zijn.

• Gevolgde training Basis Coach

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vond goed: - De sfeer in de ruimte - Individuele aandacht - De diversiteit in de lesstof Wat kon beter: - Structuur en duidelijkheid (binnen de lesstof, op de lesdagen) - Leiderschap van de docent (niet iedereen laten meebeslissen over alles, zich aan afspraken omtrent tijd en structuur houden)

• Gevolgde training Relatiecoach

goede service, goed behandeld

Fantastische opleiding, geweldige docenten! Mijn leven is zó anders nu, ik weet wie ik ben, weet wat mijn kracht is en heb geleerd hoe ik op mijn gevoel kan vertrouwen. En doe dat ook. Veelomvattende opleiding, een opleiding voor het leven. Niet twijfelen, deze opleiding is het beste wat je maar voor jezelf kunt doen.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Een prachtige opleiding bij een heel goede opleider. Je wordt als student gezien en gehoord. Deze opleiding gaat ook over jou als persoon. Dat vraagt om zelfonderzoek en reflectie. Ik heb veel geleerd en genoten van de opleiding.

• Gevolgde training Stresscounselor

goede service, goed behandeld

Een praktische opleiding met veel leuke methodieken. Ada is een hele betrokken, enthousiate docent die veel ervaring heeft in het werken als kindercoach. Door concrete voorbeelden uit haar praktijk en kennis te delen krijg je een goed beeld van hoe het werk van een kindercoach er uit ziet. Het coachingstraject is erg leerzaam en de feedback die je tussentijds terug krijgt is helpend voor je leerproces. De lesdagen vliegen voorbij! Ook de lessen van Karlijn en Elise zijn heel interessant. Kortom een opleiding die echt de moeite waard is. Om Kindercoach te worden maar ook om jezelf nog beter te leren kennen.

• Gevolgde training Kindercoach

goede service, goed behandeld

Het 2e jaar van de opleiding ingestroomd. Al was de locatie wat ver voor mij (andere locatie was reeds vol geboekt), ik vond het een toplocatie en het was met het ov goed bereikbaar (Hilversum). In een jaar tijd heb ik mezelf ontwikkeld van 'kennis over de chakra's' naar 'het toepassen van de chakra-kennis in een consult'. Precies wat ik zocht. Hierbij waren de meerdere docenten een bron van inspiratie. De lessen sloten goed aan bij de lesmap al waarin ik de verdieping van de besproken onderwerpen kon vinden. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan deze opleiding te doen. Ook als je niet de intentie hebt om hier een beroep van de maken, is de opleiding een verrijking van je levensenergie.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

Sonnevelt opleidingen is een opleidingsinstituut waarbij de studenten centraal staan. De medewerkers & docenten zijn zeer enthousiast, ervaren en professioneel. De opleiding Trainer Hormoonfactor is zeer compleet en geeft de kennis die nodig is om als professional je klanten optimaal te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Susanne Graf is een hele goede docent die je alle ruimte en inspiratie geeft om jezef te ontwikkelen en je aanzet tot een betere ik van jezelf te worden. De lessen waren inspirerend en goed van inhoud. Er had wat meer ruimte mogen zijn om dieper op de theorie in te gaan. Misschien zou de opleiding daardoor wat langer Mogen duren. De locatie was goed bereikbaar en het niveau van de training was goed. Sonneveld heft aan haar een hele geode docent

• Gevolgde training Seniorencoach

perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer inspirerende oplei ding met gedreven docenten. Goed en diepgaand lesmateriaal. Elke lesdag was een feestje en bracht weer nieuwe kennis, ervaring en kunde waar ik direct mee aan de slag kon in eigen leven en in mijn praktijk. Een absolute aanrader als je mensen wilt begeleiden naar blijvende leefstijlversndering en balans in hormonen.

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.