goede service, goed behandeld

Een zeer leerrijke opleiding waarin leerkracht Marieke van Gemeren op een prettige manier warmte creëerde en sturing gaf aan de groep. Hierdoor ontstond meteen een vertrouwde sfeer waarin we allen open en eerlijk konden ontwikkelen. Ik ben gegroeid als professional maar zeker ook als mens. Op een prettige locatie wordt lesgegeven in het hart van het prachtige centrum van Zaltbommel. Bedankt!

• Gevolgde training Seniorencoach

voldoende, een redelijke ervaring

Een fijne zowel theoretische als praktische opleiding. Veel geleerd en ervaren over senioren, coaching en vooral mijzelf! In een zingevend prachtig klooster met een fantastische trainster en groep fijne studenten. Zeer waarde vol!!!

• Gevolgde training Seniorencoach

goede service, goed behandeld

De opleiding zorgt ervoor dat de kindercoach die in jou besloten ligt naar buiten komt. Het is een opleiding waarin je leert om je eigen stijl te ontdekken. Ik heb genoten van deze reis!

• Gevolgde training Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding tot trainer hormoonfactor was een feest om te doen. Een enorme hoeveelheid praktisch toepasbare kennis van hoog niveau wordt je in 10 volle lesdagen geleerd. De opleiding is inhoudelijk van hoog niveau en zeer compleet. Van feitelijke kennis tot praktische toepassing die ook volop geoefend wordt. Een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een top opleiding en organisatie! Alles zeer professioneel geregeld. De docenten gaven met passie les en hadden veel theorie en praktijk kennis die ze met alle liefde deelde. Het heeft mijn verwachtingen ver overtroffen! Top ervaring!

goede service, goed behandeld

Het is een pittige opleiding die je in een korte tijd moet afronden. Het lesmateriaal is zeer duidelijk, en wordt vol enthousiasme door ervaren trainers uitgelegd. Door hun enthousiasme en positieve houding blijf jezelf ook de moed erin houden als het ooit teveel of te moeilijk wordt. Een fijne zeer leerzame opleiding met goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

Geweldige leerzame opleiding waarin je niet alleen kennis opdoet over voeding maar ook vooral veel leert over jezelf en hoe je je jezelf en voeding in de wereld zet. Ik had dit nooit willen missen en het heeft mij als mens weer een stukje completer gemaakt!

goede service, goed behandeld

inspirerende, afwisselende opleiding, goed op jezelf toepasbaar door de diverse opdrachten die je op jezelf moet uitproberen. Zo wordt je zelf een ervaringsdeskundige waardoor je evt. toekomstige cliënten beter kan adviseren,

goede service, goed behandeld

Een goede duidelijke inspirerende opleiding. Was boven verwachting! Vooral de docenten die hun expertise kwamen delen is top. Ook de locatie was fijn. Goed verzorgd en geen hinder van geluid ed.

goede service, goed behandeld

Een gedegen opleiding met een goede balans tussen theorie en praktijk. Prettige leraren met veel kennis van zaken. Goed lesmateriaal en een uitstekende literatuurlijst. De les locatie in Den Haag was prima.

goede service, goed behandeld

Ik vind dat ze voeding op de juiste manier belichten. Maar zeker ook alle gebieden van de gezondheid aanstippen. Omdat alle gebieden in balans moet zijn om een optimale gezondheid te behalen. Dit sluit veel beter aan op mijn visie als die van het Voedingscentrum doet.

perfect, zeker aan te bevelen

Een waardevolle studie met veel en brede diepgang in vakkennis. Met volledigheid in studieboeken, lesmap, opdrachten, intervisie met de groep, leeromgeving en een bagage aan vakkennis van de hoofddocent en gastdocenten. Oprechte aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

Een inspirerende opleiding met veel persoonlijke aandacht. Wat een ervaring! Maak een nieuwe start in je leven, door een nieuwe kijk op het leven! Eigenlijk moet iedereen dit deze opleiding doen om gewoon bewuster en gezonder tegen het leven aan te kijken. Geleerd van Mette Pilaar

goede service, goed behandeld

persoonlijke aandacht, je gaat echt leren op het moment dat je ervoor open staat. jij en je ervaring staan centraal gedurende deze opleiding. niveau goed locatie top, zoals ik in het begin aangaf je houd jezelf een spiegel voor en leert je eigen gedrag te analyseren als je, je eigen proces kent en herkent kan je makkelijk die link leggen naar een ander.

goede service, goed behandeld

Inspirerende opleiding waarbij vooral heel veel aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling. Het is een reis die je op weg helpt je diepste drijfveren en krachten te laten ontdekken. Doordat je zelf een spiegel krijgt voorgehouden, kun je jouw klanten beter van dienst zijn! Geleerd van Mette Pilaar

goede service, goed behandeld

De opbouw en diversiteit van deze 3 jarige opleiding gaf me de mogelijkheid tot groei in (eigen)ontwikkeling en kennis. Dit maakt dat ik me zeker voel in het toepassen van alle facetten/ elementen die deze opleiding me heeft gebracht.

• Gevolgde training Therapeut Integrale Lichaamsmassage

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring was goed. Ben erg tevreden. Enthousiaste docenten en ruimte voor persoonlijke input en vragen. Als tip: ik had wat meer aandacht gewild voor de farmacologie en naast de casussen zou er nog wat meer aandacht kunnen worden besteed aan de invulling en uitvoering van de casussen.

• Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - Module B

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding zat goed in elkaar. Zeer bevlogen en kundige trainers en ook met mijn achtergrond en werkervaring als psycholoog, heb ik enorm veel bij geleerd. Krachtige modellen als leidraad en persoonlijke diepgang, waardoor je je niet alleen professioneel maar ook persoonlijk verder ontwikkelt.

goede service, goed behandeld

Zeer afwisselende opleiding die zowel persoonlijk als in de praktijk goed te gebruiken is door allerlei verschillende leervormen, kennis en informatie. En interactie met mede cursisten, kooklessen en andere gastsprekers en door alternatieve voedingssystemen zelf uit te proberen

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed opgezet, gestructureerd en begeleid. Tot nu toe heb ik geen tip verder. Zowel op het gebied van het vak alsmede de aanvullende informatie van andere disciplines er bij maken deze opleiding compleet.

• Gevolgde training Gewichtsconsulent

goede service, goed behandeld

Lessen waren inhoudelijk van hoog niveau, voldoende interactie en ruimte om vragen te stellen, fijne lesruimte. Niet te grote groep. Verschillende trainers met specifieke kennis gericht op bijvoorbeeld hormonen, de darmen en de psyche. Al met al een waardevolle opleiding voor iedereen!

perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens de informatieavonden en de open dagen voel je het al. Dit is een opleidingsinstituut waar je echt vanuit jezelf aan jezelf kan werken onder begeleiding van proffesionele, inlevende, enthousiaste opleiders. Ze geven je echt iets, zodat de ontwikkeling enorm veel waarde heeft. Zeer tevreden!

• Gevolgde training Energetisch Therapeut

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende combinatie van theorie en praktijk. Veel tools en ondersteuning. Leren door het zelf te ervaren en uitvoeren. Dit alles ondersteund door een passionele,gedreven en 'down 2 earth' docent! Back office is super!

perfect, zeker aan te bevelen

Het is een interessante opleiding die goed vertaald wordt van theorie naar praktijk. De begleiding is goed, je kunt altijd vragen stellen en krijgt snel antwoord. Ik vond de locatie iets minder.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - MPSBK (Module A, B, C)

perfect, zeker aan te bevelen

Opleiding van hoog niveau, met een zeer sterke lesmap. Ook de communicatie met het secretariaat rond lesdagen, vragen, wijzigingen, extra informatie loopt bijzonder professioneel. On top worden er heel wat extra's aangeboden voor studenten, voor tijdens en na de opleiding. Ik ben een Belgische fan!

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.