perfect, zeker aan te bevelen

Een fantastische opleiding die raakt! Hoofd en hart worden verbonden. Vertrouwen in intuïtie groeit.Verbinding met gelijkgestemden. Afwisselende, inspirerende lesdagen geleid door enthousiaste en deskundige docenten. De locaties zijn mooi en goed bereikbaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een super opleiding met inspirerende en kundige docenten. De ervaringsgerichte aanpak, van zowel het 1e als het 2e lesjaar paste goed bij me. Ik keek elke keer weer uit naar de lesdagen waarin ik me thuis voelde komen bij mezelf.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind dat Lia een super professionele trainer is, met veel humor en diepgang. Ze weet de groep mee te krijgen op een hele prettige manier. Door haar NLP achtergrond zorgt ze voor leren met het ervaren en niet alleen begrijpen in het hoofd. Ik heb geen tip voor haar, gewoon zo doorgaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Veel oefeningen uit eigen leven als zeer leerzaam ervaren, diversiteit deelnemers met veel verschillende perspectieven, docent luistert zeer goed, geeft veel vertrouwen in ons eigen kunnen, ervaring had ik niet willen missen, veel dank

• Gevolgde training Seniorencoach

perfect, zeker aan te bevelen

Luisteren en geduld om ieder een eigen pad te laten ontdekken! Veel dank, het heeft mij veel vertrouwen gegeven. De opleiding geeft een goed beeld van het werkveld waar de seniorencoach zich kan vestigen.

• Gevolgde training Seniorencoach

perfect, zeker aan te bevelen

Albert is een inspirerend en bevlogen trainer. Samen met de andere docenten biedt Sonnevelt Opleidingen een scala aan goede trainingen, cursussen en workshops. Er is veel expertise, de sfeer is goed en door de interactie met de bevlogen trainers en deelnemers is er een prima leerklimaat.

• Gevolgde training Basis Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vond het een geweldige opleiding: lekker praktisch, zeer leerzaam (veel nieuwe dingen!) en er was een fijne sfeer in de groep. De lessen waren erg afwisselend. Het lesmateriaal las prettig door en er was veel persoonlijke begeleiding door de docenten. De opleiding had van mij nog een jaar mogen duren :-)

• Gevolgde training Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

Jennifer was een geweldige docent. Ze was meer dan een docent, meer een charismatisch voorbeeld. Ik heb mezelf opnieuw ontdekt en hoop voor andere mensen ook deze paden te kunnen uitstippelen :)

goede service, goed behandeld

Zeer interessante opleiding waarin je alles leert over stress. De oorzaken, de fysiologie, behandelmethoden en vooral heel veel coachingstechnieken. Een opleiding voor iedereen die interesse heeft in stress beroepsmatig maar ook gewoon voor je eigen ontwikkeling. Fantastisch team van verschillende docenten met elk hun eigen specialisme. Hoofddocent Hanneke Hoens. Zeer kundig.

goede service, goed behandeld

De opleiding tot gewichtsconsulent was een hele goede keus. Je krijgt waar voor je geld bij Sonnevelt. De docenten hebben veel ervaring. Wat voor mij de doorslag was om voor Sonnevelt te kiezen was één uitgebreid gesprek met een studiecoach van Sonnevelt.

perfect, zeker aan te bevelen

Hele praktische opleiding met veel aandacht voor stressfysiologie en gesprekstechnieken en tools. Ik heb geleerd om op praktische wijze coachingsgesprekken te voeren en cliënten daarmee een spiegel voor te houden, waardoor de cliënt kan reflecteren op eigen gedrag, normen, waarden en overtuigingen.

perfect, zeker aan te bevelen

Relatiecoach opleiding bij Sonneveld is inspirerend, open en uitdagend. Vriendelijk voorbij de horizon kijken. Relativerend en stimulerend om daadwerkelijk met het geleerde aan de slag te gaan. Praktisch ingevuld door het aanreiken van bruikbare systemen en werken met koppels die daadwerkelijk relatieproblemen hebben. Hoe praktisch wil je het hebben.

• Gevolgde training Relatiecoach

perfect, zeker aan te bevelen

Gedegen opleiding. Opbouw en spreiding lesstof zit goed in elkaar, inspirerende docenten, evenwicht in klassikaal en thuisstudie. Locatie is okay. Door deze opleiding heb ik mij kunnen inschrijven bij een beroepsvereniging en zo kom je met het voeren van een eigen praktijk professioneel over.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training Medisch-Psychosociale Basiskennis - MPSBK (Module A, B, C)

goede service, goed behandeld

Enthousiaste en deskundige docent. Naast theorie ook heel praktijkgericht! Veel doelgroepen worden behandeld en vanaf dag 1 kan je aan de slag! Beter kan meer structuur qua samenhang met studiemap en lessen.

• Gevolgde training Beweegcoach

goede service, goed behandeld

Geweldige opleiding, veel geleerd. Veel persoonlijke groei doorgemaakt. Goede betrokken docenten. Goede begeleiding tijdens het proces. De opleiding is prijzig maar wel de moeite waard als je het vak van coach wilt gaan uitoefenen.

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding heeft mijn leven op zo veel aspecten extra kleur gegeven. Naast de extra kennis kan ik niets dan lof uiten richting de docenten en mede studenten. Ik ben nu aan het overwegen om een volgende studie bij Sonnevelt te starten!!

perfect, zeker aan te bevelen

Het tweede jaar van de opleiding Gezinscoach staan naast de lessen ook het begeleidingstraject centraal. Dit wordt op de voet opgevolgd door de hoofddocent, waardoor je op een veilige manier praktijkervaring kan opdoen. Dit is van onschatbare waarde!

• Gevolgde training Gezinscoach - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding was een verrijking voor mijn kennis over gezondheid. De lessen worden door ervaren opleiders gegeven. Ralph Moorman gaf inspirerende lessen hoe ons lichaam hormonaal beïnvloed kunnen worden. Dank voor de uitstekende en professionele opleiding.

• Gevolgde training Trainer Hormoonfactor

perfect, zeker aan te bevelen

Goed uitgewerkte opleiding, met doordachte opbouw, uitgebreide syllabus, en intensieve lesopdrachten. Er is ruimte om actief aan de slag te gaan, om te overleggen met mede-studenten, en de leerstof aan de hand van oefeningen in de praktijk te brengen.

• Gevolgde training Gezinscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Goede training, veel ruimte voor mijn specifieke leerdoelen. Door de kleine groepen en interactie heel veel kunnen leren. Het was heel vernieuwend en er is vooral gewerkt aan vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Ik zou deze training zeker aanraden.

• Gevolgde training Basis Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Heerlijke opleiding met bevlogen docenten. Super veel geleerd. Sonnevelt is een prachtig instituut met persoonlijke benadering en passie voor vitaliteit. Vitaal leven voor iedereen bereikbaar maken is prachtig doel. Een opleiding bij Sonnevelt kan ik echt aanraden!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik straal nog steeds als ik terug denk aan deze mooie opleiding! Deze opleiding heeft me op zowel een persoonlijk als zakelijk vlak zoveel completer gemaakt. Ik ben Sonnevelt opleidingen hier heel erg dankbaar voor. Bravo

perfect, zeker aan te bevelen

Je krijgt onvoorstelbaar veel kennis over de basisprincipes van Natuurvoeding, zonder geur-kleur- of smaakstoffen, verkeerde E-nummers. Tijdens de les ontvang je heel veel informatie van je docente en je deelt veel kennis met je medestudenten. De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: Natuurvoeding en emoties, reinigen en ontgiften, preventie, natuurvoeding en kinderen. Een kookles waarbij je de voedingswaarde zoveel als mogelijk behoud en nog veel meer. Je kan adviezen gaan geven, lezingen, voorlichting geven op bv scholen, aan leerkrachten en kinderen. Werken in een natuurvoedingswinkel en nog zoveel meer. Marion Pluimes is een levende encyclopedie, ze weet echt alles van Natuurvoeding en ook hoe dat het beste te bereiden, alle Loff

perfect, zeker aan te bevelen

Wat een fijne en mooie opleiding! erg veelzijdig en lesstof zit goed in elkaar. Docent Anna is erg kundig en heeft me veel geleerd en bijgebracht. Enorm blij dat ik de opleiding gevolgd heb!

perfect, zeker aan te bevelen

Een heerlijke opleiding waarin ik veel heb geleerd. Ook de groepsdynamiek vond ik erg bijzonder en de docenten Ans en Ria heel erg betrokken. Ook de locatie was goed met de trein te bereiken maar ook met de auto.

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.