Leerzame en leuke opleiding. Heel gevarieerd aanbod en meteen toepasbaar.

Leerzaam. Gezellig. Gevarieerd. Praktisch. Leuk

• Gevolgde opleiding: Kindercoach

Dé opleiding die je praktisch voorbereidt op het beroep van Seniorencoach!

Na de praktijkopleiding seniorencoach ben je klaar om het beroep van seniorencoach uit te oefenen. Je krijgt heel wat kennis te verwerken, je doet belangrijke inzichten op aangaande de vele aspecten van het verouderingsproces en bovenal ga je concreet aan de slag met tools- en instrumenten die je bij het coachen van de senior kan inzetten. De huiswerkopdrachten zijn erg verrijkend en al een goede voorbereiding op het uitbouwen van een relevant netwerk voor de uitoefening van het vak.

• Gevolgde opleiding: Seniorencoach

thuiskomen

Van begin tot eind een bijzondere ervaring op zowel het gebied van (ook mijn) gevoelens als de opgedane kennis. Ik heb ervan genoten! Het had van mij nog langer mogen duren. De docente(n) droegen zeker bij aan deze ervaring. Zij brachten hun kennis met passie over. Vooral dank aan Alicia!

• Gevolgde opleiding: Kindercoach

WAARDELOOS EN COMMERCIEEL

€250,-- ANULERINGSKOSTEN IN REKENING GEBRACHT na beeindigen vd opleiding wegens onverwachte persoonlijke omstandigheden!! Slechts 1 lesdag meegedraaid. Er wordt geen rekening gehouden met de reden van beeindigen en dat noemen ze coulance.... DIT IS NAAR TEVREDENHEID OPGELOST!! ;-)

• Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach

een goede aansluiting voor mijn beroep

Mijn ervaring tijdens de opleiding Beweegcoach heb ik zeer prettig ervaren. Deze opleiding sluit prima aan bij mijn vervolg opleiding in sport en bewegen op MBO niveau 4. Vooral de theorie in coaching op het gebied van bewegen was voor mij erg handig voor mij werk in Buurtsport en Kinderopvang. De docenten waren zeer vriendelijk en open tegenover de groep en gaven duidelijke theoretische uitleg. Ook mijn medestudenten waren heel vriendelijk en konden we ook goed samenwerken tijdens de lessen.

• Gevolgde opleiding: Beweegcoach

Gewoon een prachtige opleider

Ja ik ben echt geraakt door Sonnevelt. Warm, super leerzaam, persoonlijk, interessant, inspirerend, ... Zeker een aanrader als je iets wilt gaan doen op het gebied van vitaliteit en gezond leven.

• Gevolgde opleiding: Stress en Burn-out Coach

Volledig en mega interessant!

De lesdagen van de opleiding hormoonfactor trainer zijn vrij lang en door de vele informatie die je ontvangt vrij vermoeiend maar ik heb geen enkele dag géén zin gehad om naar de les te gaan. Dit is puur omdat alle informatie zo bizar interessant is en de docenten stuk voor stuk enthousiaste en gepassioneerde vakmensen zijn, wat heel erg aanstekelijk werkt! Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik de opleiding heb gevolgd. Ik heb met alles wat ik geleerd heb mijn eigen (laatste) hormonale klachten onder de loep genomen en ben de afgelopen flink vooruit gegaan op gezondheidsgebied, daarnaast heb ik mijn eigen praktijk al opgezet en aan de slag gegaan als hormoonfactor trainer en vind het fantastisch! Al met al, deze opleiding heeft mij ontzettend veel gebracht.

goede service, goed behandeld

Een pittige opleiding met veel lesstof, diversiteit en leuke docenten. Ik heb enorm veel geleerd en genoten van de lesdagen. Dus inhoud en niveau en trainer zijn excellent. Ook de gastdocenten waren professioneel.

goede service, goed behandeld

Vanuit persoonlijke interesse en als ervaringsdeskundige als het gaat om hormonen was deze opleiding een soort logisch gevolg. Ik was er aan toe op uitgebreide informatie te krijgen en te leren hoe het menselijk lichaam functioneert als t gaat om de combinatie van voeding en sport en hormonen. Vanaf lesdag 1 heb ik werkelijk alle informatie opgezogen, zo ontzettend interessant. Veel aha en oh momenten ervaren. Ik was voordat ik begon al overtuigd dat ik hiermee actief iets wilde gaan doen, tijdens de opleiding kreeg ik steeds meer de overtuiging om hier, na t behalen van t diploma uiteraard, als coach te gaan starten. Nu 2 maanden verder na t behaalde examen mijn eigen praktijk aan t opstarten. Geen moment spijt gehad. Alles was goed geregeld en leuke nieuwe mensen ontmoet. Dat de opleiding afgerond was voelde als een gemis omdat de lesdagen zeer waardevol voelden.

Goede ervaring

Deze opleiding voelde als thuiskomen! De docenten zijn stuk voor stuk erg inspirerend en de medestudenten waren net zo met voeding bezig als ik! De inhoud van de opleiding is erg interessant. Je leert je gezondheid te ondersteunen met voeding; hoe werken de spijsvertering en stofwisseling, wat hebben deze processen nodig en hoe heeft dit zijn invloed op je gezondheid. Aanrader!

• Gevolgde opleiding: Natuurvoedingsadviseur

Professioneel, persoonlijk, geweldig!

De docent is heel erg gepassioneerd en kan haar vakkennis uitstekend overbrengen. Haar grote praktijkervaring deelt ze en dat is inspirerend en enorm leerzaam. Je kunt echt jezelf zijn, er is een veilige sfeer in de groep. Ik heb enorm veel kennis opgedaan en kan de opleiding echt aanraden! Eigenlijk zou iedereen deze opleiding moeten volgen om de basis te leggen voor een goede gezondheid!

• Gevolgde opleiding: Natuurvoedingsadviseur

goede service, goed behandeld

Hele fijne opleiding met kundige docenten en duidelijk opleidingsmateriaal. Je leert praktische coachingsvaardigheden maar ook heel veel over jezelf. Deze inzichten zijn voor mij erg waardevol gebleken. Iedere les was interessant. ik ben blij dat ik voor deze opleiding heb gekozen en kan het zeker aanbevelen!

• Gevolgde training Stress en Burn-out Coach

goede service, goed behandeld

Prima opleiding met veel praktijkgerichte,ook klassikale opdrachten.Trainer Marion Lutke is motivator en vol van kennis, inspiratie en ervaring.Afstand Limburg - Zaltbommel is lang,maar nu is Eindhoven ook een locatie.Top.Veel geleerd en genoeg bagage meegekregen voor starten eigen praktijk als seniorencoach.

• Gevolgde training Seniorencoach

goede service, goed behandeld

Elke les was een waardevol cadeau. Zoveel inzichten, zoveel bewustwording, zoveel zelfreflectie. Een opleiding van nog geen jaar, waar wat heb ik ontzettend veel geleerd! Over mezelf, de theorie rondom stress en burn-out en de praktijk, coachingvaardigheden ontwikkelen. Deze opleiding vraagt best wat van je. Een boeiende, inspirerende, soms confronterende en emotionele reis. Ik kan deze opleiding iedereen aanbevelen!

• Gevolgde training Stress en Burn-out Coach

goede service, goed behandeld

Zeer inspirerende opleiding met een uitstekende ervaringsdeskundige docent. Veel interactie tussen de deelnemers en de basis voor een nieuwe wending in mijn carrière. De opleiding was een goede mix tussen theorie en praktijk, maar zou wat mij betreft nog wel wat meer wetenschappelijke diepgang mogen hebben.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

goede service, goed behandeld

Top: de inhoud van de training, de structuur en opzet, de trainsters Carola is erg inspirerend, mooie afwisseling theorie en praktijk/doen, locatie Den Bosch is super. Leuk om met de producten aan de gang te gaan. Tips: Locatie Den Haag vervangen door andere locatie meer passend bij de opleiding natuurvoeding. Meer informatie hoe je de gesprekken voert en echt advies geeft,

• Gevolgde training Natuurvoedingsadviseur

goede service, goed behandeld

De opleiding seniorencoach was een hernieuwde kennismaking met mezelf in een veilige lesomgeving. Er was plaats voor humor, naast serieuze gesprekken en leerzame dagen. De docenten creëerden een prettige en warme leeromgeving, waarin eigen verantwoordelijkheid voor de cursist duidelijk aan de orde was. Heerlijk! Het is een Hbo-opleiding en soms twijfelde ik wel of dit niveau tijdens de opleiding gehandhaafd werd.

• Gevolgde training Seniorencoach

perfect, zeker aan te bevelen

De opleiding heb ik als erg prettig en praktisch ervaren. Dit is een mooie kick-off om echt aan de slag te gaan in de praktijk. Tijdens mijn werk heb ik het geluk gehad dat ik het direct in de praktijk kon brengen daardoor heb ik mogen ervaren hoe het is. Ik zou dan ook zeker adviseren om de opleiding direct in de praktijk te brengen.

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

perfect, zeker aan te bevelen

Een rijk jaar, waarin het ineens heel normaal. is om sensitief te zijn en waarin alle studenten stap voor stap thuis komen bij zichzelf. alle menselijke onderwerpen komen aan bod en er is plezier, herkenning, soms verdriet en vele aha-momenten. Een fantastische basis om anderen te kunnen gaan begeleiden op diezelfde weg naar thuis komen bij zichzelf. De therapeut die zelf heeft ervaren waar een cliënt doorheen kan gaan, begeleidt vanuit vertrouwen. Wat een prachtige kans is deze opleiding.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb genoten van deze opleiding. De veilige sfeer en de deskundigheid van de docenten geeft een fijn leerklimaat. Het werken met de karakter structuren heb ik als heel zinvol ervaren en het weekend samen met de groep was heerlijk.

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

De docenten zijn kundig, geduldig, liefdevol en inspirerend. Ze hebben veel kennis van de materie en respect voor elke student. Ik heb ervan genoten en vind deze opleiding zowel op persoonlijk als op professioneel gebied, echt een aanrader. Dank je wel!

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 2

goede service, goed behandeld

Docentes Ria en Ans met de ondersteuning van Margit, hebben het tweede jaar van de opleiding tot een groot feest gemaakt. Ze hebben een veilige omgeving gecreëerd waarin alles kon en mocht zijn. Naast dat dit afsluitende jaar voornamelijk gericht was op het therapeutschap, heeft het een enorme positieve bijdrage gehad in mijn persoonlijke ontwikkeling.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

Al 10 jaar geef ik de opleiding Energetisch therapeut voor Sonnevelt. ik doe dat vanuit mijn hart met veel liefde en plezier. de dragende kracht hieronder is Sonnevelt Opleidingen. zonder hun steun en vertrouwen zou het niet hetzelfde kunnen zijn!

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 1

perfect, zeker aan te bevelen

Het meest krachtige aan de opleiding vond ik de oefeningen die we zelf deden. Want door het zelf ervaren en het daardoor leren herkennen van wat ik doe, kan ik anderen beter coachen. De locatie vond ik het minst inspirerend maar er was genoeg ruimte om te werken. Verder vond ik de vertrouwelijke sfeer in de groep, die Mette wist te creëren erg prettig. Hierdoor ontstond er voor velen de ruimte om kwetsbaar te durven zijn en echt te onderzoeken wat er aan pijnpunten naar boven kwam. Het was een leerzame opleiding die ik voor geen goud had willen missen. Dank je Mette!

• Gevolgde training Mental Coach

perfect, zeker aan te bevelen

Jeanny bracht de runningtherapie in een mix van theorie en ervaringsleer. Dit leverde zowel voor jezelf als voor je potentiele cliënten mooie inzichten! Dus zeker een aanrader voor iedereen die zichzelf of andere wil ontwikkelen!

• Gevolgde training Running therapie

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.