perfect, zeker aan te bevelen

Net zoals mijn eerste jaar, heb ik ook het tweede jaar van de levenscoach opleiding bij Sonnevelt met veel groeiplezier beleeft. De deskundigheid wordt gedeeld in een veilige setting en er is veel ruimte voor vragen/eigen input, zonder oog op de koers van de opleiding te verliezen. Ondanks/dankzij het een emotioneel pittig jaar voor me was met allerlei processen, kijk ik met warme gevoelens terug op de opleiding en is m'n groei zowel op persoonlijk als op professioneel vlak enorm voelbaar én zichtbaar ook voor mijn omgeving. Dus dankjewel Sonnevelt!

• Gevolgde training Levenscoach - Jaar 2

perfect, zeker aan te bevelen

Professioneel,zeer vriendelijk en faciliterend klimaat, zeer goede vakkennis, veel oefeningen om het eigen te maken, vakbekwame docenten,inspirerend voor de toekomst, goede bereikbaarheid. Dit is mijn 2e opleiding bij Sonnevelt en de 3e staat gepland. Een prachtige investering in jezelf en om anderen te helpen, al dan niet beroepsmatig!

goede service, goed behandeld

Wat een geweldige opleiding. Iedere lesdag was een feestje. Ik heb ontzettend veel geleerd, de theorie wordt heel duidelijk uitgelegd en aangevuld met veel praktijk voorbeelden. En alle methodieken oefen je met elkaar, zeer praktisch dus. Warm aanbevolen.

• Gevolgde training Kindercoach - Puur Kindercoach

perfect, zeker aan te bevelen

Praktijkgerichte opleiding, sluit aan bij de actualiteiten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit binnen bedrijven. Docent neemt haar ruime ervaring mee in de les en is zeer inspirerend

• Gevolgde training Vitaliteitsadviseur

voldoende, een redelijke ervaring

gaf positieve energie, veel nieuwe dingen geleerd,(eigen)inzichten opgedaan, veel handige tools gekregen die ik direct kan toepassen in mijn gesprekken en mijn leven. Wel veel onduidelijkheid omtrent bijvoorbeeld het inleveren van opdrachten en het examen. Dit is wellicht ook te wijten aan het gegeven dat de opleiding voor het eerst werd gegeven. Verder fijne locatie ( Utrecht-Papendorp), fijne verbonden groep en betrokken trainer.

goede service, goed behandeld

Goed: kwaliteit lesstof, docente, organisatie en leslocatie. Te verbeteren: Wachttijd op diploma. Tip : Duidelijk omschreven feedback en/of leerpunten niet alleen mondeling maar ook schriftelijk geven na het praktijk examen.

• Gevolgde training Basis Coach

goede service, goed behandeld

De opleiding zit gestructureerd en pragmatisch in elkaar. Het is ook een ontdekkingstocht naar je diepste zelf alvorens jongeren te leren coachen. Bianca Blom is een professionele, inspirerende coach met een bak (levens)ervaring die ze doelgericht in weet te zetten.

• Gevolgde training Jongerencoach

perfect, zeker aan te bevelen

Mooie volledige opleiding tot coach. Voldoende diepgang en fijne sfeer! Goede docent met vakkennis en enthousiasme. Groep ondersteunend en positief! Enig minpuntje was dat ik nog wel meer lessen zou willen hebben gehad :)

perfect, zeker aan te bevelen

Prima verzorgde opleiding. Goed praktisch toepasbaar Prima trainers. Mooie mix van theorie en praktijk. Je leert gaandeweg ook het nodige over jezelf. Dat maakt je tot een betere coach. En ook leer je veel van de ervaringen van de medecursisten.

goede service, goed behandeld

Deze opleiding is een prachtige aanvulling op wat er al is. Diep graven naar de kern van problemen is niet wat deze opleiding doet: bij deze opleiding kijk je naar wat goed gaat, hoe je daar van kan leren en help je de cliënt vanuit oplossingen te denken en doelen te stellen. Erg mooie theoretische basis in de positieve psychologie. Ik ben fan!

goede service, goed behandeld

Prima en degelijke opleiding. Inhoudelijk en professioneel opgezet. Pittig examen, maar haalbaar als je de lessen goed volgt en het huiswerk maakt. Met deze opleiding heb je een mooie basis voor de opstart van een coach carrière. Kan deze coach opleiding aanbevelen!

goede service, goed behandeld

Je wordt op een mooie manier opgeleid tot coach en tegelijkertijd is deze opleiding een cadeau voor jezelf. Het heeft een mooie afwisseling tussen theorie en de praktijk. Het is super leerzaam en inspirerend. Zelf had ik al ervaring en ondanks dat heb ik een verdieping kunnen maken.

goede service, goed behandeld

Een mooie opleiding die je bewust je eigen reis laat doorlopen om zo gedegen anderen te kunnen coachen!! Zeker een aanrader! Mette als docent is sowieso een cadeautje, wat een inzichten!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Compleet uit mijn comfort zone gestapt om meer uitdaging voor mezelf te creëren door een opleiding te volgen, en dan door zulke zeer goede docenten te worden begeleid! Ik start in oktober mijn volgende opleiding ( Stress Burn out coach ) en heb er veel zin in!

goede service, goed behandeld

De Mental Coach opleiding heb ik als bijzonder waardevol ervaren door de ervaren en deskundige trainers, de inspirerende lesstof en de opzet in de vorm van lesdagen, intervisie, het werken met proefclienten, etc. Dat je door de opleiding ook heel veel zelfinzcht krijgt, is een enorme meerwaarde.

goede service, goed behandeld

Voedende en hartverwarmende opleiding! Tijd voor rust - ruimte - eigen proces - ontwikkeling van íedere student als unieke coach. Docenten met veel ervaring en passie voor het vak. Kindercoach PUUR is veel leren en werken in de natuur en buiten. Prachtige opleidingslocatie.. een verademing. Samen homemade middageten :-) Deze opleiding is een verrijking voor ieder mens. Voor mij voelde dat in ieder geval zo. Warme groet, Marlies.

• Gevolgde training Kindercoach - Puur Kindercoach

voldoende, een redelijke ervaring

2e jaar gaat over therapeut worden, opleiding wordt gegeven door therapeuten en dat levert goede voorbeelden en inlevingsvermogen op. Let wel op; wanneer je je als therapeut wil inschrijven na dit jaar moet je ook nog opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis doen dus het woord therapeut in de opleidingsnaam is voor mij wat te rooskleurig.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 2

goede service, goed behandeld

Mooie inspirerende opleiding. Zeker als onderdeel van de overkoepelende opleiding tot vitaliteitscoach. Aanrader. w w w w w w w w w w w w w w w w

perfect, zeker aan te bevelen

Deze opleiding is een combinatie van je op een mooie positieve manier opleiden tot kindercoach en een zoektocht naar wie je zelf bent en wat je wilt. Tijdens de lessen ben je bezig met het oefenen van de verschillende methodieken, maar tegelijkertijd leer je ook hoe je zelf omgaat met situaties en het leven. Ik heb hier erg veel van genoten en geleerd! Kortom een aanrader.

goede service, goed behandeld

Mooie degelijke opleiding Er wordt een basis gelegd Goede begeleiding van docenten die je stimuleren om uitdagingen aan te gaan en talenten te versterken. Ook dragen ze bij aan een veilig leerklimaat.

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 2

goede service, goed behandeld

Prachtige opleiding wanneer je meer wil doen met coachen van mensen die vastlopen in hun persoonlijke ontwikkeling, maar ook zeker als onderdeel van elke andere coaching opleiding of ervaring voor meer diepgang. Ook voor jezelf is het een mooie opleiding om tot inzichten te komen die je helpen bij je persoonlijke ontwikkeling.

goede service, goed behandeld

Een goed inhoudelijke en professionele opleiding. Ik kan deze zonder meer aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een coach opleiding. De docenten zijn vakkundig en de lessfeer heb ik ervaren als veilig en vertrouwd.

goede service, goed behandeld

Prima opleiding, goede trainers, vanaf het begin van de opleiding bezig met het leren van coachen, wat mij betreft een aanrader voor iedere basis-coach of voor personen die hun eigen stress-patronen willen aanpakken.

goede service, goed behandeld

Het is een zeer leerzame en boeiende opleiding waar ik elke keer weer met veel plezier naar toe ging. Het geleerde is ook heel goed bij jezelf toe te passen en verrijkt mijn leven door de kennis over de psychologie van ons mens zijn.

goede service, goed behandeld

Hele goede opleider, ontzettend fijne docenten en organisatie! De docenten zitten allemaal zelf in het vak en zijn heel inspirerend. De lesdagen heb ik echt als heel bijzonder ervaren en het is prachtig wat je eerste jaar zelf allemaal doorgaat. De inhoud van de lesstof is goed. Ik zou zelf nog graag wat kleine dingen toegevoegd zien aan de inhoud, maar verder super!

• Gevolgde training Energetisch Therapeut - Jaar 1

Architronlaan 2-60A

5321JJ Hedel

Over Sonnevelt Opleidingen B.V.

Sonnevelt streeft al ruim 29 jaar naar een samenleving waarin vitaal leven voor iedereen bereikbaar en vanzelfsprekend is. Wij leveren een bijdrage door opleidingen aan te bieden die studenten inspireren, raken en verrijken. Onze docenten leren mensen hoe zij een gezonde levensstijl ontwikkelen zodat zij als coach anderen daarbij kunnen helpen. Vitale mensen zijn dankbaar, kunnen accepteren wie zij zijn en nemen verantwoordelijkheid voor hun daden en de mensen om hen heen. Sonnevelt gunt iedereen om te genieten van het leven.