Zie bovenstaande. Ik kan de informatie uit dit webinar goed gebruiken in mijn dagelijkse praktijk.
Leren wanneer het je uitkomt is heel prettig. Je maakt natuurlijk wel een planning maar bij omstandigheden kun je hier gemakkelijk van afwijken. Het terugzoeken is soms wat lastig, vandaar op een gegeven moment een eigen reader gemaakt.
Veel herhaling van de basiscursus budgetcoach echter merkte wel dat je de reminder wel ook na een tijd in het werkveld nodig hebt om meer rust te nemen om tot de kern te komen in plaats van oplossingsgericht te veel te sturen.
Duidelijk en interessant webinar.
Prima opleiding, de onderwerpen worden goed uitgelegd. Had wat dieper op de materie verklaring van erfrecht in kunnen gaan
Veel informatie inzake erven en schenken. zeer leerzaam
Uitleg ging wel in een razend tempo, denk dat voor mensen die helemaal blanco hierin gaan, het niet te volgen is.
Goed contact en deskundige reacties. Filmpjes vond ik wat langdradig, kon daar de concentratie niet goed bijhouden. Komt ook wel doordat je afgeleid word door de sheets.
Een hele leerzame en leuke ervaring, docent met veel kennis.
Handig want van achter de computer te volgen. Docent inhoudelijk zeer kuntdig. Ik zou graag nog een losse update zien met actuele cijfers.
Ik vond dit webinar en de daarbehorende vragen veel te theoretisch. Daardoor ook weinig inspirerend. Dit ging met name om communicatie vaardigheden- en niet zo zeer over gedragsverandering. Ik had een hele ander inhoud verwacht. Hoe kun je iemand helpen met veranderen? Waarom doet iemand wat hij doet? En kun je hem daarbij helpen. Hoe zorg je er voor dat wanneer iemand niet gemotiveerd, dat ze in beweging komen? Wat doe je als iemand een terugval heeft? Kortom, ik had veel concretere info verwachtt
Geachte mevrouw Vos, Wat jammer om te horen dat de webinar niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Via het online platform is het mogelijk om vragen te stellen aan de docent. In de beschrijving kunt u het programma bekijken en de onderwerpen die aan bod komen. Webinars duren 2 uur en hierin wordt zoveel mogelijk informatie gedeeld. Wilt u meer de verdieping in dan bieden wij de masterclass coachen en motiveren aan maar ook de masterclass psychologisch budgetgedrag. Deze masterclasses zijn op locatie en duren respectievelijk 6,5 uur en 8 uur. Deze masterclasses op locatie bieden ook de gelegenheid om te sparren met de docent en overige deelnemers. Dit is helaas niet mogelijk bij een webinar.
Door de opbouw van de elearning komen alle onderdelen voorbij als het gaat om het berekenen van het inkomen van een ZZP'er. De combinatie van tekst en de video's maakt dat ik de theorie meerdere keren hoor/zie waardoor ik het beter opneem en kan toepassen.
Zelf vind ik het boek niet kloppen, volgorde, met de lessen. Persoonlijk vind ik echte acteurs en tekst leuker beter.
Als je naar de vragen kijkt zijn die soms verwarrend. Teruglezen geeft dan wel een oplossing.
Goede inhoudelijke training. Bart vertelt met veel kennis over het onderwerp en is prettig om naar te luisteren. . In sommige gevallen zou het fijn zijn als de theorie aansluit bij wat Bart vertelt, soms zit er veel dubbele info in. Bepaalde onderdelen kunnen een aanpassing gebruiken aan de actualiteit zoals de informatie over de jubelton.
Contact met de docenten redelijk goed. Maar ik heb een examen per ongelijk in het begin aangedrukt en ben nu een poging kwijt. Ik heb daarover gemaild maar daar nog geen goed antwoord op terug gehad. Voor de rest prima opleiding.
Leerzame webinar over verschillende gesprekstechnieken, handreiking van voorbeeldzinnen en praktijk.
mooie cursus
Fijne, interactieve cursus.
Geachte heer Gerritsen, Dank u wel voor uw feedback op de masterclas voorlopige voorzieningen dwangakkoord en breed moratorium.
Door te veel willen vertellen in 1 keer geleerd om het te doceren.
Beste Conny, fijn om te horen dat de training docent budgetcursus zo goed bevallen is!!!
Duidelijke presentatie, uitleg en toelichting.
Ik vond de training wat meer weg hebben van een intervisie. Als ik puur kijk naar de stof die we hebben behandeld dan had dit ook in een halve dag gekund. Ik heb weinig dingen geleerd waar ik écht wat aan had. Er was ruim (teveel) tijd om ervaringen met elkaar te delen. Ik deed daar uiteraard zelf ook aan mee. Ook de docent was soms teveel aan het woord over zijn eigen vrouw en situatie. Dat vond ik storend. Is het een suggestie om de volgende keer gespreksvoering met elkaar (of met de docent) te oefenen?
Geachte mevrouw Baggemans, Wat jammer om te horen dat deze masterclass niet geheel aan uw verwachtingen heeft voldaan. Vooral omdat uw beoordeling ver uit elkaar ligt van eerdere beoordelingen. De docent gaat zeker aan de slag met uw tip om gesprekstechnieken te oefenen. Dank u voor uw feedback!
De opzet van de cursus, de inhoud van de cursus en de wijze van doceren waarbij Robert Westphal veel aspecten aan bod liet komen, ook didactisch gezien, gaf ons een goed voorbeeld hoe wij zelf een cursus kunnen geven.
Geachte mevrouw Oss, Dank u voor uw feedback. Heel leuk om te horen dat deze nieuwe training zo goed is bevallen. Robert is hier ook ontzettend blij mee. En dank u voor de toevoeging van het onderwerp (digitale) verleidingen voor jongeren. Daar wij gaan wij mee aan de slag!
Er ligt erg veel nadruk op de WIA en de berekening methode hiervan. Als bewindvoerder is dit geen noodzakelijke kennis. Informatie uit de cursus is niet heel actueel en wat er gaat veranderen werd niet (uitgebreid) behandeld.
Geachte heer Merks, Dank u voor uw feedback. Heel jammer om te horen dat u niet geheel tevreden bent over deze masterclass. In januari worden alle vaststaande wijzigingen in de wet- en regelgeving doorgevoerd in het lesmateriaal. Wat zou u graag terug willen zien wat niet aanbod komt in onderstaand programma? Programma Iedereen die kan werken, maar daarbij ondersteuning nodig heeft, valt onder de Participatiewet. De wet is er om zoveel mogelijk mensen met of zonder arbeidsbeperking werk te laten vinden. De Participatiewet vervangt de Wet werk en bijstand (Wwb), de Wet sociale werkvoorziening (WSW) en een groot deel van de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten (Wajong). Als sociaal financiële hulpverlener is het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van deze wijzigingen zodat je de cliënt optimaal kan begeleiden. Volksverzekeringen – AOW, ANW, AKW, Wet Langdurige Zorg en ZVW; Werknemersverzekeringen – WIA, WAO, WAZ, WW (onderdeel van de Wet Werk en Zekerheid) en de Ziektewet); Sociale voorzieningen – (Participatiewet, Toeslagenwet, Bijzondere Bijstand); Kostendelersnorm en het verschil tussen een partner en een kostendeler.