De module is goed te volgen, ook voor mensen die niet in het vakgebied zitten. De module bevat voldoende informatie over schuld, het ontstaan van schuld en het oplossen van schuld. Echt een aanrader.
Ik vind het fijn om alleen een studie te volgen maar wat ik bij deze opleiding heel fijn vond is dat je direct een reactie krijgt van je docent bij de gemaakte opdrachten. Ook als je een vraag stelt krijg je vrijwel direct antwoord.
Goede individuele aandacht en veel oefenmomenten om vooral ook zelf aan de slag te gaan.
Beste Lonneke, Dank je wel! Je feedback nemen wij zeker mee.
prima training, heldere uitleg, eenvoudig online te volgen.
Interessante cases, leerzaam, toepasbaar. Alleen best veel leesstof en veel kennis vereist. Ik vind deze cursus 3 punten waard. Heeft meer tijd gekost dan wordt aanbevolen.
Heldere uitleg bij de web colleges, veel oefenmateriaal en de memotrainer is fijn
Ik vond deze online variant best pittig. Als je geen voorkennis hebt op gebied van belastingen en/of financiën zul je flink aan de bak moeten. De opleiding is zeker op MBO4+ niveau en biedt veel informatie. Heel fijn de afwisseling tussen tekst, tussentijdse toetsen en webcollege's. Wat ik jammer vond is dat er geen aandacht wordt besteed aan de zelfstandige budgetcoach. Alleen de eindopdracht maakte dat ik mij kon verdiepen in het werkveld als zelfstandig budgetcoach.
De toets sluit prima aan op de webinar.
Geacchte heer van der Leeuw, Dank u voor uw feedback! Heel fijn om te lezen dat de e-learning goed bevallen is. Wist u dat wij ook een webinar lezen van loonstrookjes ter beschikking hebben: https://www.learncare.nl/aanbod/pe-punten/webinar-lezen-van-loonstrookjes/ vrr.gr., Learncare
Deze keer gekozen voor een digitale leeromgeving en ik moet zeggen dat het mij wel beviel. Het fijne was dat je zelf kon bepalen wanneer je ging studeren, wel rekening houdend met de 12 maanden periode. Ook was het prettig om 2x 3 maanden te kunnen verlengen. Door privéomstandigheden heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt. De online hulp van de docenten was goed, snelle reactie ook. De filmpjes waren goed en duidelijk te volgen. Een minpuntje en dat waren de stukken die je moest lezen, de letters waren erg klein en als je ze groter maakte dan werden ze onduidelijk. Verder heb ik de opleiding als prettig ervaren.
Je leert technieken waarmee je je cliënten beter kunt bereiken en helpen. Je leert valkuilen te vermijden.
Informatief, Webinar gevolgd i.v.m. werkzaamheden als beheerder.
Veel theorie, door de tussentijdse vragen/uitzoekopdrachten blijft de aandacht.
Zie bovenstaande. Ik kan de informatie uit dit webinar goed gebruiken in mijn dagelijkse praktijk.
Leren wanneer het je uitkomt is heel prettig. Je maakt natuurlijk wel een planning maar bij omstandigheden kun je hier gemakkelijk van afwijken. Het terugzoeken is soms wat lastig, vandaar op een gegeven moment een eigen reader gemaakt.
Veel herhaling van de basiscursus budgetcoach echter merkte wel dat je de reminder wel ook na een tijd in het werkveld nodig hebt om meer rust te nemen om tot de kern te komen in plaats van oplossingsgericht te veel te sturen.
Duidelijk en interessant webinar.
Prima opleiding, de onderwerpen worden goed uitgelegd. Had wat dieper op de materie verklaring van erfrecht in kunnen gaan
Veel informatie inzake erven en schenken. zeer leerzaam
Uitleg ging wel in een razend tempo, denk dat voor mensen die helemaal blanco hierin gaan, het niet te volgen is.
Goed contact en deskundige reacties. Filmpjes vond ik wat langdradig, kon daar de concentratie niet goed bijhouden. Komt ook wel doordat je afgeleid word door de sheets.
Een hele leerzame en leuke ervaring, docent met veel kennis.
Handig want van achter de computer te volgen. Docent inhoudelijk zeer kuntdig. Ik zou graag nog een losse update zien met actuele cijfers.
Ik vond dit webinar en de daarbehorende vragen veel te theoretisch. Daardoor ook weinig inspirerend. Dit ging met name om communicatie vaardigheden- en niet zo zeer over gedragsverandering. Ik had een hele ander inhoud verwacht. Hoe kun je iemand helpen met veranderen? Waarom doet iemand wat hij doet? En kun je hem daarbij helpen. Hoe zorg je er voor dat wanneer iemand niet gemotiveerd, dat ze in beweging komen? Wat doe je als iemand een terugval heeft? Kortom, ik had veel concretere info verwachtt
Geachte mevrouw Vos, Wat jammer om te horen dat de webinar niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Via het online platform is het mogelijk om vragen te stellen aan de docent. In de beschrijving kunt u het programma bekijken en de onderwerpen die aan bod komen. Webinars duren 2 uur en hierin wordt zoveel mogelijk informatie gedeeld. Wilt u meer de verdieping in dan bieden wij de masterclass coachen en motiveren aan maar ook de masterclass psychologisch budgetgedrag. Deze masterclasses zijn op locatie en duren respectievelijk 6,5 uur en 8 uur. Deze masterclasses op locatie bieden ook de gelegenheid om te sparren met de docent en overige deelnemers. Dit is helaas niet mogelijk bij een webinar.
Door de opbouw van de elearning komen alle onderdelen voorbij als het gaat om het berekenen van het inkomen van een ZZP'er. De combinatie van tekst en de video's maakt dat ik de theorie meerdere keren hoor/zie waardoor ik het beter opneem en kan toepassen.