Uitstekende cursus en veel informatie

In februari 2021 de virtuele versie gevolgd van de cursus Budget Coach NEN 8048 via Learning Academy. Prettige manier was lesgeven was zeker onderdeel van de cursus. Hoewel het niet kunnen samen misschien een nadeel is, op deze virtuele manier via Zoom ging het ook heel goed.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? E-learning Budgetcoach
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Goede mix van praktijk en theorie. Werkt online prima.

Goede mix van praktijk (rollenspellen) en inhoud. Goede docent: Robert Westpahl. Ging goed online. Leeromgeving digitaal duidelijk.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Zeer kundige en ervaren docenten.

De cursus SHV-Budgetcoaching ivm Corona digitaal gevolgd. Ik ben zeer tevreden. Prettige en vlotte manier van lesgeven door zeer kundige en ervaren docenten. Afwisseling tussen uitleg en oefenen ermee ook goed in verhouding. Ik zou Learncare zeker aanbevelen!

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Budgetcoach NEN 8048

Erg goed

Rdelijk goed

Jammer dat het virtueel moest, maar toch blij dat het virtueel kon. Alleen ben ik iemand die klassikaal beter kan leren, zeker de rollenspelen

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Aansluiting van de training naar de praktijk N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

IK heb zeker dingen opgestoken want het is een volledig nieuwe wereld voor mij. Wellicht ben ik wat onbescheiden maar ik denk dat ik het ook zou kunnen zonder deze opleiding te volgen. Je krijgt toch weer extra handvaten die ik anders niet zou hebben gekregen vandaar mijn woordje nuttig

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Erg prettige en inhoudelijk goede training

Goede trainers, duidelijke webinars die ter naslag veel toevoegen, goede balans inspanning en resultaat

Leuke gevarieerde cursus!

Goede cursus die in een kort tijdsbestek de aspecten behandeld van Budgetcoaching.

Aan te bevelen.

Ik heb met veel plezier deze opleiding gevolgd, Robert brengt de leerstof duidelijk en rustig over aan de hand van praktijk voorbeelden. De opleiding online volgen beviel mij erg goed, ondanks dat mijn verbinding via Zoom niet al te best was, mijn camera moest uit anders had ik geen goed geluid. Ben wel blij dat de opleiding door heeft kunnen gaan omdat ik zo het geleerde in de praktijk kan brengen tijdens mijn werk. M.v.g. Nils

Super fijn gegaan!

Helder en transparant. Veel geleerd in korte tijd. Goede feedback ontvangen.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Was informatief en prettig.

Voldeed aan verwachting

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Webinar Verdieping vrij te laten bedrag
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Veel geleerd, materiaal wel iets teveel voor de duur van de training

Was prima, ik zou alleen de start wat sneller doen en dan nog wat meer verdieping in het oefenen.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Verdieping vrij te laten bedrag

Goede presentatie

De les zou klassikaal gegeven worden, dat kon helaas niet, maar online was een prima oplossing.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass sociale zekerheid

heel goed geregeld

Klassikale lessen heel duidelijk, goede leraren en goed verzorgde locatie. Laatste les online vanwege Corona maar ook prima!

• Voldeed de training aan uw verwachting
  • Aansluiting van de training naar de praktijk N.v.t.

Heel leerzaam en luchtig

Ik had deze opleiding ook aanbevolen gekregen van mijn collega's (3 budgetcoaches) en ook ik zal bevelen. er is genoeg ruimte voor vragen, het is heel leerzaam (ondanks veel stof worden de belangrijkste zaken goed uitgelicht). Ook is fijn dat je tips krijgt over je examen wat je zoal kunt verwachten. Vanwege de hoeveelheid theorie kijk je daar toch wel tegen op. De docenten Robert en Bart zijn heel prettig in de omgang, nemen de tijd voor je en leggen het heel begrijpelijk uit, mede dankzij hun tekeningetjes en opdrachten die je moet uitvoeren. Alleen maar positief! Ga zo door.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Het was een leuke opfrfiscursus

Mijn voorkeur is liever klassikaal

• Persoonlijke aandacht
  • Communicatie (indien van toepassing) N.v.t.
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Super en volledig volgens verwachting

Een door corona enigzins aangepaste cursus.

Interactief en leerzaam

Online omgeving - interactief - trainer met veel kennis - top!

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Belastingen
  • Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

De puzzelstukjes zijn in elkaar gevallen.

Ik vond de studie heel leerzaam. Veel informatie. Wat ik wel gemist heb is meer praktijkervaring.

• Zou u voor de volgende trainingsbehoeften terugkomen bij deze organisatie? Ja

Was een leuke en leerzame dag.

Was een leuke en leerzame dag.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Opfristraining Schuldhulpverlener NEN 8048

zeer leerzaam

ook goed voor de zelfreflectie!

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass psychologisch budgetgedrag

professioneel en duidelijk

fijne medestudenten, fijne uitleg, wijst de belangrijjste punten van de stof aan.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

duidelijk en zinvol

Prettige spreker, legt goed uit als je vragen hebt.

• Tevredenheid
  • In welke categorie heeft u de laatste opleiding gevolgd? Masterclass Echtscheiding

Geweldige cursus

Kees is een man die weet te boeien met voldoende ruimte voor interactie.

veel geleerd

Ik ben erg blij met de lesdagen. Door het samen oefenen en de uitgebreide lessen heb ik veel geleerd. Het is een aanbeveling voor iedereen.

Gildenweg 24 D

3892 DG Zeewolde