Zeer klantvriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht. Goede docent; duidelijke uitleg.
Stresshantering bij mensen met schulden. zie onderstaand lijstje. Deze stond er niet bij. Ik vond alleen voor 1 dag € 400,00 wel aan de prijs. Kan dit niet goedkoper?
Ik heb net de cursusstressmanagement bij clienten met schulden gevolgd. Leuke cursus. De communicatie omtrent de cursus was prima
De lessen waren zeer waardevol De opdrachten klassikaal bespreken was erg prettig en leerzaam De docenten hebben de stof goed uitgelegd
Er werd duidelijk gecommuniceerd en middels mails werd je op de hoogte gehouden. Heel fijn en helder.
zie boven
De masterclass motiveren en coachen was er leuk en leerzaam. De docent erg kundig
Ik heb het als een leuke leerzame cursus ervaren. Hierin zeer goed bijgestaan door Learncare die mij altijd vriendelijk te woord heeft gestaan en zeer snel met antwoorden op mijn vragen kwam. En tevens mij geruststelde bij het op tijd afkrijgen van de opdrachten en voor het verkrijgen van de VOG. Al met al ben ik zeer tevreden en kan niet wachten om verder te gaan met leren en zo ook om te beginnen met het geleerde in praktijk te brengen!
Ik vond de klassikale lessen erg fijn. De docent legde alles goed en duidelijk uit. Bij vragen kon je makkelijk bij haar terecht. De interactie die er was in de lessen, zorgde ervoor dat het heel aangenaam was. Ik vind alleen de online omgeving wat minder. Er is een memotrainer, maar als je een fout antwoord geeft, wordt er geen toelichting gegeven waarom dat fout is. Van fouten maken leer je het meest en ook de toelichting erbij is erg belangrijk. Verder moet je perse een opdracht hebben afgewikkeld bij bijeenkomst 1 wat pas ingeleverd hoeft te worden na bijeenkomst 5, waardoor de online omgeving eigenlijk zegt dat je nog niet zo ver bent in de online omgeving. Dus dat is beetje gek. Ik zou het ook fijn vinden als je 1 gehele PDF bestand hebt van de theorie die je moet doorlezen, dat maakt het ook wat makkelijker met zoeken. Nu moet je door verschillende documenten heen. De online omgeving is ook erg traag. Verder wordt er bij het begin van de opleiding een mail gestuurd met bijlagen over parkeren etc. maar er stond ook in dat je voor 1 gehele dag parkeren een kaart kunt kopen bij de receptie en dan betaal je daarvoor € 17,50 (uit mijn hoofd). Ik heb dit nagevraagd bij de balie bij BCN maar dit is al informatie van 2 jaar geleden. Een tip is dus om goed alle informatie up-to-date te houden.
Duidelijke cursus, goed te volgen. Veel kennis en prettige overdracht
ik ben goed geholpen. met vragen kon ik altijd terecht. de twee cursusdagen voldeden aan de verwachtingen/hoop.
Een fijne masterclass waarbij alles behandeld is. Door Corona was het een klein klasje, 4 personen wat ik als fijn ervaren heb doordat er dan ook ruimte is voor alle vragen.
Alleen de locatie viel wat tegen in tegenstelling tot eerdere locaties. Heel sober.
Net zoals 2 jaar geleden met de opleiding SHV had ik ook nu les van Ilona. Haar manier van lesgeven is erg prettig en ze weet de soms taaie stof op een manier te brengen waardoor je geboeid blijft. Ook de stof zelf vond ik leerzaam, makkelijk verwoord en erg actueel i.v.m. Corona
Geen eindeloze slides gelukkig! Veel praktijkvoorbeelden + mogelijkheid tot eigen inbreng.
Ik vond vooral het feit dat de leraar veel praktijkervaring had erg prettig. Hierdoor werden de lessen veel levendiger.
De training was interessanter dan ik van te voren had bedacht.
Het was een constructive en boeiende dag waarin ik meer te weten ben gekomen over de onbewuste drijfveren die ten grondslag liggen aan koopgedrag. Als bewindvoerder draagt dit inzicht bij aan meer begrip voor cliënten en ook handvatten om in te spelen op deze onbewuste behoeftes.
Fijne opzet om de blik te openen/ mindset te veranderen. Geeft houvast. Noodzakelijke theorie luchtig gebracht.
Vanwege de Corona crises hebben we de eerste lessen online gevolgd. Dit werkte uitstekend. De laatste twee lessen waren wel in een klaslokaal en daar konden we de gesprekstechnieken goed met elkaar oefenen. Een hele leerzame cursus waar je echt klaargestoomd wordt voor het NEN examen. Dit zie ik dan ook met vertrouwen tegemoet.
Docenten hadden meer dan genoeg kennis over de onderwerpen die we besproken hebben en konden inspringen op actuele vragen met een casus met relevante vragen.
Weet niet of het door Coronamaatregelen komt, maar ik ben best wel teleurgesteld in de organisatorische vaardigheden. De trainers waren prima, veel interactie, en niet saai. Maar de PowerPoint presentaties zaten vol typefouten. Slordig. Ook de informatievoorziening rondom de lessen is niet wat past in deze opleiding. Krijg een account, moet van tevoren een kennistoets maken, zou sprake zijn van huiswerkopdrachten, en het online kunnen sparren met deelnemers. Hiervan is niets gebleken. Dit kan beter. Deelnemers zijn serieus bezig met voorbereiden en maken zich misschien wel zorgen.
De lessen die wij ontvangen zijn duidelijk en we krijgen genoeg tijd om vragen te stellen indien van toepassing. Wat wel echt een verbeterpunt is, is de qualiteit van de filmpjes die getoond worden. Er wordt in een paar filmpjes door de acteurs zich versproken. Ik zou denken, neem dit dan tijdens het filmen opnieuw op.. Tevens is de audio bij de meeste filmpjes beroerd. Een ruis o.i.d. presenteerd zich keer op keer. Daarom heb ik het gevoel dat de lessen in een klaslokaal alsware beter tot leven kunnen komen.
Ik heb met veel plezier afgelopen weken de online opleiding budgetcoach gevolgd. Robert Westhal is een enthousiaste docent en kon ook veel vertellen over het vak. Hij heeft veel ervaring en heeft een goede begeleiding. Hierbij complimenten aan Robert!
Ik had de basis al onder de knie en Fokke heeft mij weer meer kennis gegeven. Erg fijn!