• Gevolgde training Merkmanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opleiding heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Mijn advies voor een volgende leergang zou zijn om te kijken of er een betere verdeling gemaakt kan worden qua achtergrond van de deelnemers. Ik mijn leergang waren er weinig deelnemers met een FMCG achtergrond en veel deelnemers uit de non-profit sector en het bankwezen. Was de verdeling anders geweest dan waren de discussies onderling wellicht van meer toegevoegde waarde geweest voor mijzelf. Verder ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de gastsprekers/docenten. De opleiding is absoluut van toegevoegde waarde geweest voor mij!

• Gevolgde training Merk Management

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een fijne studietijd gehad en veel extra bagage kunnen oppikken!

• Gevolgde training MFM

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het fantastisch gevonden om het mastertraject (summerschool, researchlab en afstudeertraject) te doen. De reis met studenten en opleiders was inspirerend. Toch heb ik ook zeker kritiek. De opbouw van het afstudeertraject was voor mij niet altijd volgbaar. Op een aantal momenten liep mijn behoefte niet parallel aan het aanbod. Dit gold ook de begeleiding bij het onderzoek (en de afstemming met het aanbod). Mijn beeld was dat in een mastertraject je onder begeleiding van een senior een eerste proeve van bekwaamheid rond onderzoek doen aflegt en meegenomen wordt in de ontwikkeling van de vakbekwaamheid, de regels en procedures en het denkvermogen. Dat zag ik niet altijd terug in de begeleiding. Ik blijf het probleem vinden dat de opleiding niet geaccrediteerd is en dat ook het diploma en het supplement niet voldoen aan de standaard van de universiteit Groningen. Ik geef het gehele traject een 6,5 maar dat kan niet in het systeem.

• Gevolgde training flexibel mastertraject

4 sterren: goede service, goed behandeld

Opleiding van hoog niveau, over het algemeen inspirerende docenten, prima begeleiding, ondersteuning gericht op belang van de student. Accomodaties prima.

• Gevolgde training Flexibel mastertraject

Goede gedegen opleiding.

• Gevolgde training Flexibele master

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb genoten van het gehele programma van de Flexibele Master, dus de 2 leergangen, summercourse en afstudeertraject. De onderwijsmethode van leeslijst, gastdocenten en interactie met hoofddocent en deelnemers pasten uitstekend bij mijn leerstrategie. de mogelijkheid om te onderbreken tussen de elementen door past ook bij levensfase waarin ik zat, met gezin en werk. Enkele mindere ervaringen met individuele (gast-) docenten of lokaties werden direct besproken en meestal opgelost.

• Gevolgde training Master of General Management

4 sterren: goede service, goed behandeld

inspirerende en diepgaande leergangen, zeer inspirerende summer academy, goede begeleiding tijdens het afstudeeronderzoek. Daarnaast vond ik de begeleiding door de 'locatiemanagers' (mn Marlies, Janine en Ida) zeer professioneel. Ook de meeste locaties waren goed. Uitzondering hierop was het Hamshire Hotel Groningen Zuid. En de leergang Strategisch Programmamanagement wordt volledig in de Ernst Sillem Hoeve georganiseerd, die locatie gaat na 7 keer wel vervelen, zeker als je steeds op dezelfde dagen komt en (dus?) iedere keer hetzelfde menu krijgt.

• Gevolgde training Flexibel Masterprogramma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Uitstekende leergang maar de afronding was een domper op het geheel. Dit bepaald enigszins het rapportcijfer!

• Gevolgde training Leergang Psychologie in organisaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betreffende opleiding weet de theorie uitermate goed te linken aan de praktijk en heeft voor mij persoonlijk veel gebracht in mijn ontwikkeling als persoon. De toepasbaarheid van de opgedane kennis naar mijn praktijkomgeving is erg groot.

• Gevolgde training masterthesis

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opleiding is breed opgezet en laat goed verbinding tussen de verschillende models zien. Het volgen van de opleiding naast een volledige baan is als zwaar ervaren, om alles te lezen en goed voor te bereiden was een inzet vande aangegeven 8 uur/week ruim onvoldoende.

• Gevolgde training Leiderschap in management

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een boeiende en gevarieerde opleiding die aansluit op de praktijk. De opleiding legt theoretische kaders onder de bestaande praktijk en zorgt voor een verdieping bij de diverse onderwerpen. De mix van bedrijfskunde en leiderschap laat goed hun benodigde samenhang zien. Een intensief jaar waarbij een goede focus vereist is.

• Gevolgde training Bedrijfskunde en Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed opgezette opleiding met inspirerende colleges, gegeven door enthousiaste docenten. Een intensief jaar met als resultaat een brede scope wat betreft bedrijfskundige onderwerpen.

• Gevolgde training Bedrijfskunde en leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima verzorgt, goede acomodatie. Docenten zijn wel van wisselend niveau, en wisselend boeiend. Over het algemeen goed en praktijk gericht. Venture wordt zeer belangrijk geacht maar staat qua aandacht en begeleiding niet in verhouding vind ik. 10 minuten is er tijd per module om te sparren, dit is weinig. Ook is de groep van 24 personen hier erg groot voor.

• Gevolgde training Kopstudie MBA

4 sterren: goede service, goed behandeld

op een prettige manier ben ik bedrijfskundig bijgestuurd en heb veel inzicht gekregen hoe bedrijven werken en welke randvoorwaarden nodig zijn. Ook financieel inzicht is rijkelijk aangevuld

• Gevolgde training bedrijfskundig leiderschap

• Gevolgde training Bedrijfskunde en Leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

gedegen en diepgaand, goede afstemming theorie en praktijk

• Gevolgde training Bestuurlijk leiderschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

De leergang is enorm leerzaam en prikkelend. Zowel vakinhoudelijk als ook mbt jezelf in de rol van veranderkundige. Veel van het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk, mat name ook doordat je eigen casus een belangrijk onderdeel is van de opleiding. Het aanbod is gevarieerd en wordt aangeboden door veel verschillende deskundige docenten.

• Gevolgde training verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opleiding Verandermanagement van het AOG is een opleiding die je zowel inzicht geeft in verbeterpunten voor de organisatie en hoe je dat kunt aanpakken alsmede geeft het ook een verdieping in je persoonlijke ontwikkeling.

• Gevolgde training Verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opleiding geeft een gedegen theoretisch kader over veranderen. En geeft je praktische handvaten voor het begeleiden van veranderingen. Precies wat ik zocht!

• Gevolgde training Verandermanagement

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede inleiders; mooi evenwichtig programma; betrokken en deskundige moderator; ondersteuning en feedback op persoonlijke ontwikkeling prima.

• Totaal oordeel
  • Gevolgde training excelleren in onderwijsbestuur

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Interessante actuele leerstof met in het algemeen goede en inspirerende docenten. De samenhang in het programma kan beter. Modules met elkaar verbinden, wat is de rode draad? Toepassing in de praktijk van organisaties zou ook vaker onderwerp van gesprek moeten zijn.

• Gevolgde training Leergang Psychologie in Organisaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima theoretisch verdiepende leergang. Aandacht voor meer praktijkkoppeling en samenhang in modules

• Gevolgde training Psychologie in Organisaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe kennis en inzichten aangereikt gekregen waardoor ik met andere ogen naar mijn werk kijk en een beter inzicht heb gekregen waardoor mensen doen zoals ze doen en heb ik handvaten gekregen om het gedrag van mensen in organisaties te beinvloeden en inzicht in wat hier verder voor nodig is.

• Gevolgde training Psychologie in organisaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Inhoudelijk erg goede, gedegen bedrijfskundige MBA. Goede docenten en sterke wetenschappelijke inhoud.

• Gevolgde training MBA

Radesingel 50