Wat een prettige samenwerking hebben Hermine en ik gehad. Zij heeft mij als oud bestuursrechter geholpen bij het tentamen Bestuursrecht ll aan de OU. De heldere feedback over fouten die ik maakte of over zaken die ik niet volledig begreep maakte het erg prettig samenwerken. Dankzij Hermine heb ik absoluut het tentamen kunnen halen!

• Opleiding Rechtsgeleerdheid
  • Instelling Open Universiteit

Diepgaande hulp gekregen

Ik heb met hulp van studiemeesters mijn scriptie gehaald. Ik moest herkansen en kreeg geen begeleiding meer uit school, waardoor ik niet wist wat ik moest doen. Ik klopte aan en kreeg meteen dezelfde week van mijn uitslag hulp. Mijn scriptie werd goed ingelezen en samen heb ik met Stefan alle feedback verwerkt. Je merkt meteen dat ze veel van alles afweten en precies weten wat beoordelaars bedoelen en hoe dit verwerkt moest worden. Je kan elk moment aan de bel trekken en je wordt meteen geholpen. Ik ben enorm tevreden en raad dit echt iedereen aan als je in de knoop zit tijdens je scriptie.

• Opleiding Creative Business
  • Instelling Hva

Top begeleiding en persoonlijke aandacht.

Tijdens het contact met Studiemeesters heb ik erg helpende en bruikbare feedback en begeleiding mogen ontvangen. Mijn begeleider (Stefan van Hulst) was altijd op de hoogte van mijn scriptie en wist waar hij het over had tijdens de contactmomenten. Ik heb dit ervaren als erg positief. Daarentegen vond ik het mailcontact vanuit Studiemeesters af en toe storend. Er werd met enige regelmaat een mail verstuurd met de vraag hoe het ging. Dat mocht van mij minder. Ik zou Studiemeesters aanbevelen aan anderen en ben erg blij dat ik contact heb gevonden met jullie.

• Opleiding Bedrijfskunde
  • Instelling Fontys

Top begeleiding

Voor het herkansen van mijn scriptie, hulp ingeschakeld. Duidelijke uitleg gekregen wat er beter moest en welke modellen ik het best kon gebruiken. Door de hulp had ik minder stress en wist ik waar ik aan toe was. Uiteindelijk de herkansing gehaald. Top begeleiding!

• Opleiding Commerciële Economie
  • Instelling Hogeschool van Amsterdam

Onwijs behulpzaam en super begeleiding!

Nadat ik mijn scriptie niet gehaald had, moest ik veel aanpassen aan mijn document. Ik had zolang aan het document gewerkt, dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Hierbij heeft Ivar mij geholpen. Samen met hem heb ik een planning gemaakt naar aanleiding van de feedback, en ben ik op deze manier mijn scriptie gaan verbeteren in de studiezaal. Wanneer ik vragen had kon ik deze stellen aan de begeleiders in de studiezaal, en eens per dag had ik een extra uur 1-op-1 begeleiding, zodat ik een uur lang kon knallen en kon sparren over mijn ideeën. Doordat ik er voor koos om bij Studiemeesters intern te zitten in een stilte ruimte, kon ik mij beter concentreren en vloog de dag voorbij. Hierdoor maakte ik enorme stappen en heb ik uiteindelijk mijn scriptie met een voldoende afgesloten! Echt onwijs blij met alle hulp die ik gekregen heb, dank jullie wel nogmaals!

• Opleiding Master Communicatiewetenschap
  • Instelling Vrije Universiteit Amsterdam

Vakkundig en toegankelijk

Ik was al een lange tijd bezig met het afronden van mijn masteronderzoek, maar ik zag op een gegeven moment de bomen door het bos niet meer. Door de één op één begeleiding van studiemeesters ben ik op een gestructureerde en overzichtelijke manier geholpen. Dankzij alle behulpzame inhoudelijke adviezen kreeg mijn onderzoek weer richting en kreeg ik weer zicht op het einddoel. Uiteindelijk mijn onderzoek met een goed cijfer afgerond, bedankt Studiemeester!

• Opleiding Sociologie
  • Instelling N.v.t.

Ik heb een goed ervaring gehad tijdens de bijlessen. De stof werd duidelijk uitgelegd. Ook werd ik helemaal meegenomen in de stof om het nog beter te begrijpen.

• Opleiding Rechtsgeleerdheid
  • Instelling Universiteit van Amsterdam

Uitstekend!

Ik heb voor een toets die ik al meerdere kere niet gehaald had bijles gehad van Sander. Dit was voor mij de moeilijkste toets om te halen. Door de bijles van Sander heb ik maar liefst een 85 gehaald!!! Voor mij een bizar cijfer voor dit vak. Zijn uitleg is enorm duidelijk en hij zorgt er ook echt voor dat je het onderwerp en de uitleg erachter begrijpt! Absolute aanrader!

• Opleiding Hospitality Business Managemnet
  • Instelling Hotelschool The Hague

Super fijn

Ik heb een super goede ervaring met mijn docent Sander. Hij legt alles heel rustig en stap voor stap uit. Hij geeft ook verschillende manieren om iets te berekenen, wat mij meer inzicht heeft gegeven

• Opleiding Hotel management school Maastricht
  • Instelling Zuyd

Uitstekend geholpen

Mijn begeleider nam de tijd voor mij en wist waar hij het over had. Door gerichte feedback kon ik goed aan de slag met verbeterpunten. Uiteindelijk heeft dit ervoor gezorgd dat mijn scriptie van een onvoldoende naar een voldoende ging

• Opleiding Social Work
  • Instelling Inholland

Positief

Ik heb de begeleiding met Hermine als positief ervaren. De afspraken verliepen soepel, op tijd, en met genoeg aandacht voor de inhoud. Ze kan goed meedenken over wat wel en niet werkt in een scriptie, wat niet goed is en wat nog ontbreekt. Enige minpunt wat ik zou kunnen bedenken is dat ze soms enigszins alleen te werk ging tijdens een gesprek, zonder je mee te nemen in het denkproces. Echter is dit maar een heel klein puntje en heb ik de begeleiding als erg positief ervaren!

• Instelling N.v.t.

Zonder Studiemeesters had ik mijn scriptie niet (zo) succesvol kunnen afronden.

Ik heb de begeleiding bij Studiemeesters als erg prettig en vooral behulpzaam ervaren. Voor mij was vooral de werksfeer en de aanwezigheid van andere hardwerkenden belangrijk, maar ook de support die ik van de begeleiders op locatie heb gekregen heeft absoluut meegeholpen aan het einderesultaat. Daarnaast heb ik veel te danken aan mijn persoonlijke scriptiebegeleider, die altijd voor me klaar stond om over mijn struikelblokken te sparren en mijn geschreven stukken van constructieve feedback te voorzien. Ik meen het echt als ik zeg dat ik niet weet hoe ik het einde had kunnen behalen zonder Studiemeesters. Heel erg bedankt!

• Opleiding International Business Law
  • Instelling Tilburg University

Betrokken en meedenkend.

• Instelling N.v.t.

De samenwerking met Stefan heb ik als enorm prettig ervaren.

De afspraken verliepen altijd soepel, had veel ruimte om mij te helpen, altijd meedenkend, betrokken, energiek.

• Opleiding HvA
  • Instelling CB

Fijne plek, lieve en behulpzame begeleiders

Een professionele organisatie die goed aansluit bij de behoeften van de student.

• Opleiding Social work
  • Instelling Hogeschool Rotterdam

Sander heeft mij enorm goed geholpen bij het behalen van mijn toets!

Er was een toets die ik al vier keer niet gehaald had. Deze toets ging over economie op HBO Bachelor niveau. Ik had al veel uren gemaakt door middel van verschillende opdrachten en het doornemen van theorieën. Echter lukte het mij niet om deze toets te halen met alleen mijn eigen inzet. Hierdoor heb ik Studiemeesters benaderd om mij te helpen. Door samen met Sander te kijken naar de toets stof en de opdrachten is het mij gelukt om bij de vijfde keer de toets te halen.

• Opleiding Logistics Management
  • Instelling Breda University of applied sciences

Geweldige docente!

Goede en vriendelijke communicatie, Grote deskundigheid, uitstekende uitleg van de juridische problematiek, Degelijke en ook snelle beoordeling van je werk, Positieve benadering, ook bij foutjes van de student.

• Instelling N.v.t.

Een fijne omgeving om te focussen op zelfstudie met ruimte om vragen te stellen.

Ik ben naar Studiemeesters gegaan als hulpmiddel bij het studeren voor mijn Finance tentamen. Er hangt een fijne sfeer in het gebouw. Het is makkelijk om je ongestoord te kunnen focussen tijdens het studeren, en tijdens de pauzes is het mogelijk om te ontspannen en gezellig met anderen te praten. De begeleiders zijn erg vriendelijk en bereid om te helpen wanneer je vragen hebt. Ze kunnen meestal duidelijke en nuttige antwoorden geven op je vragen. Wel duurt het soms even tot je vraag behandeld kan worden als het wat drukker is. Voor mensen die soms moeite hebben met focus vinden en behouden tijdens lange studeersessies is Studiemeesters een aanrader.

• Opleiding Bedrijfskunde
  • Instelling Vrije Universiteit

Een absolute aanrader

Sander heeft mij geduldig, sociaal en op een heldere manier door de stof heen geloodst. Hij voelde goed aan waar mijn behoefte lag. Sander was flexibel qua lestijd en kon mij de lesstof eigen laten maken. Een erg fijne ervaring en aanrader voor iedereen die zich afvraagt of studiemeesters van meerwaarde kan zijn.

• Opleiding Managementwetenschappen
  • Instelling Open Universiteit Amsterdam

Fantastische geholpen

Ik heb al sinds ik ben begonnen met mijn opleiding veel moeite met recht. Het kostte mij veel tijd en moeite om de vakken van recht te halen. Met de hulp van Hermine is het mij gelukt om de benodigde vakken in 1 keer te halen.

• Opleiding Integrale Veiligheidskunde
  • Instelling N.v.t.

Er wordt een erg fijne sfeer gecreëerd om goed in te kunnen studeren.

Een erg prettige ervaring heb ik zelf gehad met Studie meesters. Uitstekende communicatie en zeer vriendelijke mensen die altijd voor je klaarstaan.

• Opleiding International Business
  • Instelling Hogeschool Utrecht

Heel goed in haar werk.

Hermine ziet goed in wat er nodig is om een goede scriptie te schrijven.

• Opleiding European Studies
  • Instelling NTI

Het ideaal oplossing voor PhD studenten die snel en efficient geholpen willen worden

Ik werd snel geholpen door een uitstekende docent die al mijn vragen duidelijk beantwoordde.

• Opleiding 10

Hele goede docent!

Als je zeker van je zaak wenst te zijn, dan heb je heel veel aan deze begeleiding bij je opdrachten. Ik had contactmomenten via Skype met een fijne docent die mij tips gaf en waar nodig mij attendeerde op aanvullingen of verbeteringen in mijn eindopdracht. Heel persoonlijk en betrokken net zoals het contact met de administratie en planning. Echt een aanrader, ik zou het de volgende keer weer doen, het scheelt mega veel stress en twijfels.

• Opleiding Post HBO opleiding
  • Instelling N.v.t.

Licht aan het eind van de tunnel

Voor zowel mijn bachelor (paar jaar terug) als mijn master scriptie heb ik hulp gezocht bij studiemeesters. Vaak begin ik met een 1-op-1 gesprek met één van de begeleiders en ga ik daarna naar de studiedagen. Dit heeft mij enorm geholpen. Het scriptietraject voelt voor mij als een achtbaan met ups en downs. Door studiemeesters blijf ik niet hangen in de downs en word ik gemotiveerd om door te gaan. Hierdoor heb ik uiteindelijk beide scripties behaald met een resultaat waar ik trots op ben.

• Opleiding Master Accounting & Control
  • Instelling Vrije Universiteit Amsterdam

Rapenburgerstraat 123

1011 VL Amsterdam

020-7371945

Over Studiemeesters

Studiemeesters bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken professionals met heel veel ervaring. Onze missie is om het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties tot volle bloei te laten komen. Daarom geven wij sinds 2011 bijles, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding. Ook hebben we een prettige studiezaal waar studenten geconcentreerd kunnen studeren of schrijven. We zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Leiden. Je kunt ook kiezen voor Online begeleiding, want we snappen dat niet iedere student naar een van onze locaties kan komen.