Fantastisch!

Zonder enige voorkennis van de financiële vakken deze toch allemaal kunnen afronden met een 7.0 als gemiddelde eindcijfer en dat allemaal dankzij de hulp en persoonlijke aandacht bij Studiemeesters! De afgelopen twee jaar hebben verschillende begeleiders mij geholpen met vakken als Financieel Management en Economie, deze heb ik allemaal succesvol af kunnen ronden dankzij de persoonlijke aanpak en uitleg van de gespecialiseerde begeleiders.

• Opleiding International Business
  • Instelling Nyenrode

Een organisatie die je bijstaat bij elke stap die je neemt.

Studiemeesters is een organisatie geweest die mij heeft bijgestaan bij elke stap die ik voor mijn scriptie heb moeten nemen. Niet alleen mijn persoonlijke begeleidster stond voor mij klaar, maar kon ik ook telefonisch advies krijgen van andere collega's die op dat moment beschikbaar waren. Ik ben zeer tevreden met de steun en hulp die ik van Studiemeesters heb gekregen. Er werd aan mij gevraagd wat ik nodig had en daarna werd er gekeken hoe studiemeesters mij hierbij kon helpen. Studiemeesters zet zich dan ook voor de volle 100% in om je te helpen.

A great, impactful experience

Studiemeesters employ staff who are absolute professionals. In just one evening I managed to identify aspects of myself which I was overlooking in the past and I got excellent guidance on how to deal with them. Also from the educational perspective, they gave me plenty of material so I could practice.

• Would you recommend us? Yes
  • N/A
  • N/A

Goede ruimte om in alle rust je scriptie af te schrijven

Je werkt in een ruimte met een studiebegeleider die je kan helpen als je vragen hebt. Doordat je een dagplanning invult kan je gestructureerd aan de slag gaan. Ook heb ik veel gehad aan de extra individuele begeleiding. Ik heb mijn scriptie veel sneller afgerond dan als ik het thuis was gaan doen.

• Instelling N.v.t.

Zonder studiemeesters was het me niet gelukt.

Na jaren trage voortgang bij mijn scriptie kon ik met hulp van Studiemeesters eindelijk mijn thesis afmaken en mijn master behalen.

• Opleiding Computational Science
  • Instelling UvA

Nieuw inzicht in mijn vak!

Voor mijn vak management accounting 2 heb ik al meerdere keren hulp gezocht, maar altijd zonder resultaat. Ik heb met mijn 6 uur aan bijles bij Studiemeesters geleerd het vak op een andere manier te benaderen en de structuur geleerd om het tentamen mee te kunnen maken. Dit heeft erg geholpen en geresulteerd in een 8.7! Dat had ik nooit gedacht. Ben jullie heel erg dankbaar!

• Opleiding International Business
  • Instelling Hanzehogeschool Groningen

Stefan was de stok achter de deur

Goede ervaring, studiemeesters in het algemeen een prettige club, en Stefan als begeleider in Eindhoven is een fijne man. Rustig, geduldig en met veel mensenkennis weer hij je te motiveren en bezig te houden. Zonder studiemeesters had het allemaal een stuk langer geduurd.

• Opleiding Technische bedrijfskunde
  • Instelling Fontys

super goed geholpen!

ik moest mijn her halen om door te mogen met school Ivar en Hans hebben me hier super bij geholpen super blij mee!

• Opleiding communicatie
  • Instelling hogeschool leiden

Professionele hulp en begeleiding

De begeleiding is professioneel en je wordt gekoppeld aan iemand die verstand heeft van het vakgebied. Zeer tevreden!

• Opleiding Sociaal juridische dienstverlening
  • Instelling N.v.t.

Enorm goede hulp, op maat! Hele goede communicatie. Erg fijne leeromgeving, met geweldige docenten!

• Opleiding New Business and Bachelor of Arts (HONS) in Business Management
  • Instelling Nyenrode New Business School

Studiemeesters denkt mee en geeft een fijne, goede ondersteuning in het scriptieproces

Bij Studiemeesters is men echt betrokken om je zo goed mogelijk te helpen in het scriptietraject. Ze geven je veel vertrouwen door hun positieve en hele aardige benadering. Bij de intake had ik gelijk al het gevoel dat het helemaal goed ging komen. Ze horen je en helpen je heel gericht. Ik ben er heel erg tevreden over. Echt een aanrader!

• Opleiding BA Culturele Wetenschappen
  • Instelling Open Universiteit

Perfecte begeleiding

Het was een leerzame samenwerking en een perfecte begeleiding om de vaart in het afronden van mijn scriptie te houden. Je kunt rustig en geconcentreerd op locatie studeren. Door in de morgen en middag met je begeleider een half uurtje te sparren kun vaak meteen weer door met je vragen.

Het is gewoon geweldig

Zeer hulpzaam en ook hetgeen wat mij extra heeft gemotiveerd. Zonder studiemeesters, had ik het niet kunnen halen

• Opleiding Master
  • Instelling N.v.t.

Door Studiemeesters heb ik nu mijn scriptie met een voldoende afgerond

Door de begeleiding bij Studiemeesters heb ik mijn scriptie goed kunnen herschrijven. Ivar heeft me goed geholpen om weer op de goede weg te komen. Ook heb ik veel gehad aan de studiedagen. Die dagen zijn erg nuttig geweest om gedisciplineerd aan de slag te blijven. Heel fijn dat je gedurende de dag ook wat momenten hebt om even dingen te bespreken.

• Opleiding Media & Entertainmentmanagement
  • Instelling Inholland Haarlem

Het was oke

Heeft mij op weg geholpen

• Instelling N.v.t.

Een hele fijne informatieve ervaring!

Zonder de begeleiding had ik mijn scriptie denk ik nooit gehaald. Mijn begeleider liet mij punten inzien waar ik zelf zonder hem nooit naar gekeken zou hebben. Alles hebben we continue nagecheckt en dit heeft geleid tot een positief eindresultaat. Ik ben ontzettend tevreden!

• Opleiding Trend research and concept creation in lifestyle
  • Instelling Fontys ACI

Goed begeleid tot voldoende

Personelijk aandacht van Stefan maakte mijn thesis veel beter en gestructureerd.

• Opleiding Master global health
  • Instelling Maastricht universiteit

Ik ben uitstekend geholpen met de professional die bij mij past.

Ik ben uitstekend geholpen met de professional die bij mij past. Ze zijn erg betrokken en vriendelijk.

• Opleiding Mediamanagement

Enrom hulpvol.

Studiemeesters helpt je enorm om een beter overzicht te krijgen van wat je nog moet doen en hoe je dat moet doen waardoor je een stuk rustgevender je scriptie kan afronden.

• Opleiding Master Marketing Management
  • Instelling Tilburg University

Ik ben goed geholpen

Door hulp van Stefan ben ik geslaagd. Door veel intensieve gesprekken heeft Stefan mij een flinke duw in de goede richting gegeven en geholpen wanneer het tegenzat. Ik ben daar dankbaar voor en zou Studiemeesters zeker aanraden.

• Instelling N.v.t.

Dé magische pil voor uitstelgedrag!

Ik heb gebruik gemaakt van de studiedagen bij studiemeesters en deze dagen hielpen mij zo ontzettend goed om alles te doen wat ik moest en wilde doen op een dag. Ik ben ontzettend blij dat Studiemeesters tijdens mijn scriptieperiode op mijn pad is gekomen. Uiteindelijk mijn scriptie binnen 1 semester met een 8 gehaald!

• Opleiding Toegepaste Psychologie
  • Instelling Hogeschool van Amsterdam

Geweldige begeleiding door Stefan (Eindhoven)

In juni kreeg ik te horen dat ik mijn scriptie moest herkansen. Ik had een ambitieus (groot) onderzoek en een creatief brein. Hierdoor kon ik lang stil blijven staan bij bepaalde hoofdstukken, waardoor ik tijd tekort kwam en ongestructureerd werkte. Uit wanhoop nam ik contact op met Stefan van Hulst, Studiemeesters Eindhoven. Hij heeft mij ontzettend goed begeleid. De persoonlijke begeleiding op basis van mijn gedrag was enorm fijn. Stefan wist precies hoe hij met mij om moest gaan om mij zo productief en succesvol te laten werken. Zijn strategische achtergrond droeg bij aan het toepassen van waardevolle modellen die structuur gaven aan het onderzoek. Ik heb door Stefan de kracht van theorie ontdekt, terwijl ik voorheen theorie gebruikte omdat het moest. En als je die kracht ontdekt, wordt het alleen maar makkelijker voor je om het toe te passen. Stefan was heel benaderbaar en ik ben hem dankbaar voor alle coaching, want ik heb uiteindelijk mijn afstudeerperiode afgesloten met uitstekende cijfers. Wanneer je twijfelt of je een scriptiebegeleider nodig hebt, ga er toch voor want het is een investering in jezelf. Het zal je scriptie waardevoller maken. Dankjewel voor alles Stefan en ga zo door! Ik kan jullie van harte aanbevelen.

Heel fijn!

Ik vond het samenwerken met Stefan heel prettig. Hij luistert goed en denkt goed mee. Uiteindelijk heb ik mede dankzij Stefan mijn scriptie met succes kunnen inleveren!

• Opleiding Leisure Management
  • Instelling BUAS

Niet super nuttig

Hele aardige mensen, maar uiteindelijk weinig aan gehad. Het niveau was niet erg hoog. Misschien had ik beter aan iemand anders kunnen worden gekoppeld en het nog eens kunnen proberen, maar daar vond ik het een beetje te prijzig voor.

• Opleiding Research Master Mediastudies
  • Instelling Universiteit van Amsterdam

Studiemeesters heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn Statistiek herkansing heb gehaald super bijles

De persoonlijke begeleiding is heel fijn! De hulp is heel specifiek gericht op wat je zelf moeilijk vindt en ze nemen rustig de tijd om het uit te leggen, net zo lang tot je het snapt! Top ervaring!

• Opleiding Forensisch orthopedagogiek
  • Instelling Universiteit van Amsterdam

Rapenburgerstraat 123

1011 VL Amsterdam

020-7371945

Over Studiemeesters

Studiemeesters bestaat uit een groep gespecialiseerde, betrokken professionals met heel veel ervaring. Onze missie is om het talent en de motivatie van studenten van alle leeftijden, achtergronden en competenties tot volle bloei te laten komen. Daarom geven wij sinds 2011 bijles, scriptiebegeleiding en studiebegeleiding. Ook hebben we een prettige studiezaal waar studenten geconcentreerd kunnen studeren of schrijven. We zijn gevestigd in Amsterdam, Eindhoven en Leiden. Je kunt ook kiezen voor Online begeleiding, want we snappen dat niet iedere student naar een van onze locaties kan komen.