Goed verzorgde dag.

Het was een leuke en leerzame dag. De docent heeft de hele dag geboeid.

Een leerzame dag door iemand met kennis gegeven

Van het begin tot het einde interessant. Iemand met praktijkervaring die er een leuke leerzame dag van heeft gemaakt. Alles duidelijk uitgelegd. Lunch was goed maar de afgelopen 2x hadden we een lopend buffet en dat was wel even beter.

Helemaal perfect!

Luuk was echt een topper, erg enthousiast en hartstikke leerzaam, zeker een aanrader!

Uitstekende les veel van opgestoken

Korte maar erg heldere cursus!

Een prettige korte cursusdag die alle basics dekt. Een goed tempo, mooie balans tussen theorie en praktijk, en gelukkig een kleine en gemotiveerde groep

Goede cursus

Duidelijk uitgelegd alles, als je het nog een keer wilde horen, werd het nog een keer herhaald. Geen moeilijke taal, dus voor iedereen een mooie uitdaging

Heel erg nuttig en leerzaam

Goede groepsgrootte en goede instructie van Erik hoe je moet reanimeren, verbinden, blussen.

Leerzaam

1e keer de cursus. Erg goed gegeven, met een vleugje humor. Kleine groep van 8, dat werkt goed. Duidelijk. Had er nooit een beeld bij, nu wel.

Alles goed uitgelegd door duidelijk kundig personeel (Erik)

Alles is goed en duudelijk uitgelegd. Duidelijk kundig personeel.

Leerzaam

Erik heeft t allemaal fantastisch uitgelegd!

Het was een leuke en leerzame dag. Al was het voor mij herhalingen, maar het is weer opgefrist.

Goed georganiseerde cursus

Een leuke interessante cursus. Goede organisatie en genoeg tijd om de stof op te nemen. Lunch was ook erg goed geregeld..

Professionele cursus, toegespitst op onze bedrijfsvoering

Karin is gepokt en gemazeld en die ervaring kan ze goed overbrengen op de cursisten.

Een zeer leerzame maar ook zeker leuke cursus om te volgen!

Afgelopen donderdag van Ruud een zeer leerzame maar ook zeker leuke BHV cursus gehad. Voor mijzelf en een collega was het de eerste keer, dit is zowel qua locatie als instructeur en les materiaal enorm goed bevallen.

Leuke interessante les

Deze Bhv cursus was weer een leuke opsteker voor de benodigde stappen en een reminder hoe het ook alweer moest. Juf Anouk gaf ook leuk les waardoor het niet snel saai werd.

Zeer leerzaam

Ik ga op locatie meteen kijken naar het veiligheidsplan/evacuatieplan

Leerzaam en prettig

Zeer positief en Anouk heeft er voor gezorgd dat het ook een leuke en leerzame dag was. Dank je wel

Geweldige instructeur

Zeer prettig en duidelijk

Leuke cursus

Leuke cursus, duidelijk en leuk uitgelegd.

Leerzaam en fijn!

Het was erg leerzaam en erg fijn en leuk gegeven door Anouk!

Erg leerzaam.

Een hele uitstekende uitleg vanuit anouk

Leuke en informatieve BHV training

Wij hebben met een groepje van 8 de BHV training gevolg (gegeven door Karin) bij ons op kantoor. De training was leuk ingestoken, met natuurlijk focus op de veiligheid, maar er was ook ruimte voor leuke gespreken, vragen en tips. Alle aspecten zijn goed doorlopen, duidelijk uitgelegd en/ of gedemonstreerd.

Was een geslaagde en informatieve dag

De docente Karin deed het erg leuk en de voorbeelden uit eigen ervaring zijn altijd erg goed om te horen omdat je dan weet hoe dit in de praktijk gaat en aangepakt moet worden. Verder weer nieuwe informatie gehad van Karin en dat is ook zeker met een herhalingscursus goed om te horen want dan ben je zeker niet uitgeleerd. Door haar les hier op kantoor ook weer dingen gecheckt en aangevraagd.

Dankzij Karen een heel interessante BHV-cursus boordevol nieuwe en nuttige kennis mogen ervaren.

Twee keer eerder heb ik via 101BHV een BHV-cursus mogen volgen. En eerlijk gezegd: die twee keer waren echt ongelooflijk saai. Soms kon ik met moeite mijn ogen openhouden. Dus je kunt je voorstellen dat ik deze keer niet veel zin had in de cursus en in eerste instantie mijn collega had gevraagd om het bij een andere aanbieder te boeken. Uiteindelijk heeft mijn collega toch 101BHV geboekt en met tegenzin ging ik erheen. Maar tot mijn grote genoegen was daar Karen (of misschien schrijf je Karin): zij wist de kennis interessant te maken, de deelnemers te betrekken, hen aan het denken te zetten en het belangrijkste: ons te motiveren om de BHV-taak serieus te nemen. Ik heb allemaal nieuwe dingen gehoord en merk dat ik de informatie beter onthoud. Ze is echt een topper! Sowieso zal ik de volgende keer kijken of we weer bij haar de cursus kunnen volgen.

Anouk was heel duidelijk en checkte steeds fijn in bij de groep.

Hele duidelijke, aardige en competente trainer. Goede afwisseling tussen theorie en oefening. Ik ga weg met veel nieuwe kennis, een lijstje zaken om op orde te brengen op kantoor en een goed gevoel over mijn capaciteiten als nieuw BHV-er. Goede lunch en fijne locatie!

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.