Erg fijne en leerzame cursus BHV gehad

Erg fijne cursus BHV gehad. Het was ontzettend leerzaam en werd op een super goede manier uitgelegd. De instructrice wist waar ze het over had en we hebben een erg interactieve cursus gehad.

Leuk en leerzame bijscholing

Leuke ochtend EHBO / Reanimatie weer fantastische gegeven door Carla. Het brand gedeelte in de middag ook hellemaal prima door Justin er was alleen niet genoeg tijd om ook de ontruiming nog even te behandelen.

Heel goede uitleg!

Ik vond dat de docent alles heel goed uitlegde en goede voobeelden gaf. Dit maakt dat je het veel beter onthoudt.

goed geregeld

Deze cursus was duidelijk en overzichtelijk. doordat we ditmaal allemaal gevorderde cursisten waren, konden we weer eens wat andere dingen doen, dan het gebruikelijke rideltje.

Erg Goed Fijne les gehad

Heel fijne les gehad. Top dit is voor het eerst dat de dag fijn verliep zonder me te ergeren aan de "leraar" Graag volgend jaar weer dezelfde s.v.p.

Duidelijk uitleg. Kundige instructeur.

Instructeur gaf goede uitleg en veel handige tips mee gekregen

mooi oefenruimte en duidelijke instructeur

Ik heb de dag gezellig en leerzaam ervaren. Er zijn mooie oefenruimtes waar je brand kunt blussen en genoeg attributen om op te oefenen.

Heel erg goed

Duidelijke en heldere lessen. Enige minpuntje: was koud in de ruimte

Weer even opfrissen

Weer even opfrissen altijd goed leuk les gegeven

Gezellig

Lekker opgefrist met alles

Super leerzame dag gehad

Hele fijne cursusdag gehad maandag 9 december 2024 in Dordrecht. De dag was heel leerzaam en de instructeur heeft superfijn les gegeven, heel actief en dat was prettig de dag doorkomen.

Super leerzaam

Leuke interactieve les. Heel veel geleerd, en gezellige dag!

Geboeid tot het einde

Leuke les. Goede informatie op een leuke en grappige manier gebracht

Uitstekende BHV herhaling

Onze instructeur was uitermate kundig en energiek. Geen saaie slideshow , maar praktische toepassingen. Meer doen, minder zien. Heel goed bevallen en zeker aan te raden!

Hele goede training met veel expertise vd docente!

Dit was een hele fijne ervaring, deze training. Ik hing voor het eerst bij een BHV training aan de lippen van de opleidster omdat zij de door te nemen stof aanbood met haar vele ervaringen uit haar politie-verleden in Rotterdam. Duidelijke taal, duidelijke voorbeelden.Het kostte weinig moeite om de hele dag geboeid te blijven. Mijn complimenten! Het was wel erg koud in de grote zaal, maar dat terzijde. (En heerlijk warm in de theorieruimte!) En de lunch was prima geregeld.

Hele goede training met veel expertise vd docente!

goede training

leuke les en prima docent.

Leuke manier van kennis delen

Leuke manier van kennis delen met humor.

Goede uitleg

duidelijke uitleg, wel veel gericht op grotere calamiteiten, minder interessant voor kleinere ondernemingen.

Was een prima vervolgcursus

interactief en met persoonlijke onderwerpen en benadering

Fijne opleider en Les

Ik kwam voor herhaling Ploegerleider. De opleider zag een bekend gezicht. Betekent bij verschillen cursisten dat de opleider weet wie hij les heeft gegeven, dat is top. De locatie is goed voor trainingen om zo de werkelijkheid na te bootsen. De kantine en de lunch is goed, voor ieder wat wils. Genoeg koffie en thee. Nogmaals Top!

goede cursus met fijne cursusleider en leuke groep

zie hierboven

Leuke en leerzame training

Het was een leuke en leerzame training. Ik ga met nieuwe inzichten naar het werk en weet wat ik moet doen als er een calamiteit is.

Leerzaam en duidelijk

Fijne instructrice die niet heel de tijd allerlei eigen ervaringen en sterke verhalen vertelde, maar gewoon duidelijk en doelgericht les gaf. Ze had oog voor iedere deelnemer en gaf bruikbare feedback.

Zeer leerzaam en veel BHV-handelingen uitgevoerd.

Zeer leerzaam en veel BHV-handelingen uitgevoerd.

Rigaweg 26

9723 TH Groningen

Over 101BHV.nl

101BHV.nl is specialist in BHV. Bedrijven uit alle hoeken van Nederland volgen bij 101BHV.nl een BHV cursus maar kunnen ook bij ons terecht voor BHV advies en BHV- EHBO en AED.